Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 218
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 695
Сигурно е топкала сосче...Grinning

# 1 696
Последните 10 страници са посветени на Сашето, наша любимка. Между другото изразяваме недоумение, защо млада, хубава жена лъже за годините си. И то като знае, че ще я хванат.
Сашка не омита де що свари. Тя дегустира. Да не би да сте била в къщата и да сте и броили залците и калориите?
Щото, видимо не ѝ личи да им е изяла храната! Скъперници!
Няма нужда да съм в къщата. Присъстващите там казваха, че е "дегустирала" 3 чинии от еди-кое си ястие, изяждаше по парче торта и казваше, че само я е опитала, имаше някаква афера с нечие сварено яйце, чаша за чай, която беше пълна със супа, вместо с чай. Етюда на Тото снощи разкри всекидневното и обикаляне покрай хладилника и плота. Това са все действия повтаряни многократно от нея. Едва ли сценаристите са накарали съквартирантите още от началото на формата да коментират постоянното и хранене. Чак по- късно възложиха мисията на Марги и Алфредо. И тайното похапване, криенето на храна, лично на мен, не ми бяха смешни.

# 1 697
  • Ню Йорк
Какви момиченца да гласуват за Йонко, той не е ли малко в ляво или ляво, дясно все му е тая Wink

# 1 698
Във фейсбук на въпроса "Кой е твоят фаворит за спечелване?" води Тото с над 5000 лайка, след него е Миглена с над 2000. Останалите са слаба ракия. Напълно ми се оправдават очакванията Мегз да останедо последно. Но честтно да си кажа... интересно ще ми е, ако не спечели, каква ще е реакцията...

# 1 699
Цитат
Това ли е днешното ново поколение - още на 12 със хиалурон и визия на фолк певица. ЖДНБ!  Crazy  smile3505

За съжаление, това е подрастващото поколение. Такива са и по улиците, в дискотеките са още по-натруфени и с още повече грим, разголени..... Направили са се на 30 годишни....Винаги съм се питала, родителите на такива деца-тинейджърки как реагират на визията на дъщерите си? Изобщо виждат ли ги в този вид?!  Rolling Eyes

Родителите много удобно се самоубеждават, че всички днешни девойки са така и не може детето им да е по-различно, за да не се превърне в аутсайдер. Така бягат от отговорността, като я прехвърлят върху всички останали.
Помня, че слушах интервюто на Орхан Мурад и жена му по Бтв. И двамата изкараха дъщеря си едва ли не свръх интелигентна, много четяща книги пубертетка, и описаха развратното й изпаднало поведение, като "сценичен образ" А на въпроса дали пуши отговориха "Да, пуши, както всички останали на нейната възраст. Но тя не се крие от нас, за разлика от повечето нейни връстнички." Не, че не е вярно де Simple Smile

А, така! Да си дойдем на думата. Когато родителите са абдикирали, услужливо пример ти дава Простуела, Мария, Николета, Джулиана, а бате Тотю те открехва ненужно дълбоко в интимната сфера, а Лудия репортер ти показва нощното бдение на плажа в Слънчака, а кака Алекс я хващат в изневяра, ама с 2 хвърлени куфара и повечко рев се завръща приета.  И като разбере таткото какво е станало - ма много важно, нали и той е отраснал с песните и деколтето на Сашка...

# 1 700
Във фейсбук на въпроса "Кой е твоят фаворит за спечелване?" води Тото с над 5000 лайка, след него е Миглена с над 2000. Останалите са слаба ракия. Напълно ми се оправдават очакванията Мегз да останедо последно. Но честтно да си кажа... интересно ще ми е, ако не спечели, каква ще е реакцията...
Ще си вземе мултимилионния бизнес и ще се изнесе от България. Дано да вземе със себе си и MEGZ CURVY ANGEL -майка й...

# 1 701
Аз само се надявам Албена Вулева да НЕ излезе права. Беше казала още в началото , че Александра ще е победителка...Sad

# 1 702
  • София
Мари, ти нали си напълно наясно, че каквото им е интересно на тийнейджърите, ще си го намерят в интеренет така или иначе, обаче виждаш огромен проблем в цинично-саркасичните видеа на Тото. Доста по-трагични неща има, но на теб явно много ти е трън в очите, че говориш постоянно за това. Grinning Не го разбирам, поясни ако обичаш.

# 1 703
А Вулева кога се преориентира в религията? Някой знае ли? Споделя разни снимки, пише за Аллах. 🤔 Да не се омъжила?

# 1 704
  • София
Какво е туй? Rolling Eyes

Аз и пържолка хапвам на закуска също...Ill

Шегичка беше - демек хапна и вече не си нервна - ала Сашето Stuck Out Tongue

Няма нужда да съм в къщата. Присъстващите там казваха, че е "дегустирала" 3 чинии от еди-кое си ястие, изяждаше по парче торта и казваше, че само я е опитала, имаше някаква афера с нечие сварено яйце, чаша за чай, която беше пълна със супа, вместо с чай. Етюда на Тото снощи разкри всекидневното и обикаляне покрай хладилника и плота. Това са все действия повтаряни многократно от нея. Едва ли сценаристите са накарали съквартирантите още от началото на формата да коментират постоянното и хранене. Чак по- късно възложиха мисията на Марги и Алфредо. И тайното похапване, криенето на храна, лично на мен, не ми бяха смешни.

Да ти кажа честно на живо е адски грозна картинка да гледаш жена на години как се тъпче постоянно. Имах такава колежка - на всеки Коледен банкет донасяше на масата по 3 - 4 преливащи от ядене чинии, сядаше, буквално запретваше ръкави и започваше едно ядене, тъпкане, дъвчене.... Много грозно впечатление правеше отстрани.
Казвам го с идеята, че на нас по телевизията може да ни се вижда сладко похапването на Сашето, но за тези, които го гледат постоянно може и да не им е вече приятна гледка Hands V

# 1 705
Може и си права, обаче Сашка не се е наливала с алкохол, не е пречила на другите и едва ли ги е оставила гладни.
При Гала каза,че много е пяла вътре, а не е излъчено...защо ли? То какво да правят по цял ден...
Много гадно интервюто при Гала...сега го гледах. Отврат направо...ако бях аз, ставам и си излизам или им казвам в прав текст какво мисля за тях..

# 1 706
Какви момиченца да гласуват за Йонко, той не е ли малко в ляво или ляво, дясно все му е тая Wink

Грешката е вярна.  bowuu

# 1 707
  • София
Гала ми е толкова отвратителна с нейните гримаси, мазнене и превъзнасяне, че не мога да си я причиня.

# 1 708
  • София
Може и си права, обаче Сашка не се е наливала с алкохол, не е пречила на другите и едва ли ги е оставила гладни.
При Гала каза,че много е пяла вътре, а не е излъчено...защо ли? То какво да правят по цял ден...
Много гадно интервюто при Гала...сега го гледах. Отврат направо...ако бях аз, ставам и си излизам или им казвам в прав текст какво мисля за тях..

Точно така. И на мен ми стана тъпо. А тя влезе доста положително настроена и усмихната в студиото.
А иначе вече за пореден път се коментира, че много неща не са били излъчвани - и за Сашка, и за Хранова и за другите, които ние смятаме, че са били скучни вътре. Но то от скандалите на Миглена и шефа явно не е оставало време за другите неща знам ли Rolling Eyes

# 1 709
Напълно е възможно ЕГН-то на Енджи да е сбъркано. Като се замисля, и моето сигурно е сбъркано. А ей сега един розов слон прелетя край прозореца на офиса.
Колко сбъркано,нагоре,надолу?И мойто е така,изкарали са ме по-възрастна. Rolling EyesРозовият слон и аз го видях. CrazyПоследно Касабието смота,че е на 30год.

Общи условия

Активация на акаунт