Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 001
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 740
Тази година нямам фаворит, но се надявам Тото да НЕ спечели. Има нещо в него, което не ми харесва...повярвал си е доста.

# 1 741
Много тъпо ми стана за Сашето .. Cry

# 1 742
  • София
Да се чуди човек, какво толкова лошо им е направила, та я заяждат с това.И наистина не яла само тя, но те на това натъртват.

# 1 743
Радо Тушев -ББ Sick Sick Sick

За едни майка ...Миглена, Тотко
За други мащеха ...Сашето

# 1 744
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е да - те наистина много избирателно дават нещата. Но пък сега ще направи един сериозен бум в телевизионните реклами според мен Simple Smile
То ще са колбаси, кренвирши, лютеница - тепърва ще е във вихъра си Сашето според мен, защото мисля, че хората наистина я харесаха Simple Smile
Дано, че ми дожаля за нея като я гледам как се натъжи.

# 1 745
  • Испания
Ако си спомняте, в началото излъчваха кадри с др. Хранова, непрекъсано ядяща. След това решиха, че ще ни показват как яде Сашка... непрекъснато. Ама ако имаше 24-часов канал, щяхме да видим дали е така. Сега гледаме кръцнато оттук-оттам.

# 1 746
  • София
Мисля, че сълзите на Сашка не са от това, че й казали, че многго яде. Може би заради финала, натъжила се е, излиза, отива при близките си....

# 1 747
Само аз ли не мога да видя коментарите под снимката на Сашето във фейсбук, която са сложили преди минути.. ?

# 1 748
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Ми да не е муала толкоз, бре! Нали знае, че има камери. Сега що рИве😭

# 1 749
Не мисля че преиграва. Наистина и стана кофти.

# 1 750
Пуберите са подставено организирани. Личи си от самолет. Родителите им са за социалните #2gunfire И аз имам в обкръжението си доста пуберки, не са и чували за Тото. Преекспонират. Насила звИзда искат да го правят hahaha hahaha

# 1 751
  • София
Много мъчно ми стана за Сашето. Какво толкова са се вторачили в това ядене не знам. newsm78
Ами хапва си,това да и е кусура.Иначе, не лош човек-кротка, позитивна,добричка.

# 1 752
  • София
Ми да не е муала толкоз, бре! Нали знае, че има камери. Сега що рИве😭
Не вярвам да е яла 24/7, и другите са яли, ако си бяха поставили за цел, всеки можеха да го покажат ядящ непрекъснато.

# 1 753
  • Брюксел / София
Проблемът е, че Сашка не иска да прави кариера в рекламите на храни, а иска да възроди кариерата си на певица, което няма как да стане за съжаление.
Мисля си, че нещо не беше в настроение и затова така се натъжи.
А не че не ядеше обилно и редовно, правеше го, но както и някой друг сподели Марга също хапваше добре.
В началото ББ акцентираше и на това, че спи по много и до късно, после изоставиха тази линия.

# 1 754
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
"Олееее..... малки тамагочЕта"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт