Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 843
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 980
Мари спрях да я чета още от миналия сезон...скрол, скрол....и пак скрол надолу...Simple Smile
Върти се само в теми за риалити-та и се опитва да дава наклон...
Агресивен тон на писане, грозен език - за това скролвам, иначе дори и за тролове има място във форума....

# 1 981
  • София
линк и за НА КАФЕ, от днес
 https://video.nova.bg/novatv/2018/na_kafe/kafe-2017-11-10.mp4

И снощи при Милен е бил Петканов, а след него и Евгени Минчев, да коментира финалистите (още не съм го гледала, но давам линк, ако някой иска да ги изгледа)

МИЛЕН https://video.nova.bg/novatv/2018/milen/milen-2017-11-09.mp4

# 1 982
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Защото когато те извадят от строя емоционално и не си на себе си, реагираш също емоционално и забравяш и логика, и аргументи. Освен ако не си свикнал да запазваш присъствие на духа и да се владееш във всякакви ситуации, което е трудно и не всеки го е постигнал.
Принципно си права, но това се отнася за някакви критични еднократни моменти. Сашка беше в къщата 2 месеца и ако на първия, втория и третия подхвърлен упрек, че яде като невидяла, се е смутила и забравила логика и аргументи, то на четвъртия или някой последващ, би трябвало вече да се е сетила. Защото е имала времето и ресурса да помисли, да се събере и да си намери аргументите.

# 1 983
  Какви са греховете на Сашка, за които трябваше да бъде толкова наказана, че чак смазана? Тя много добре попита снощи, или там, когато е било снимано това с децата; -Грях ли е да се яде? 
И дори да беше извършила поред, всеки един от седемте смъртни гряха, това там някакво морално-нравоучително предаване ли е?
И ако ще е, защо се толерира, дори промотира, поведението на онази глуповетина, викторианската Лейди Мара, която ронеше сълзи, че поредният и “Мечо” и е прибрал джипа, и сега и се налага да пътува по участия с по-малка кола.
Лейдито, чиито акълец не проумя защо дъщеря и е разстроена, след поредния и развод, и си мисли, че детето плаче, и си гризе ноктите, защото се налага да се преместят от къщата в Бояна в по-малък апартамент.  Cry
Мара, с мисъл и речник като на мутра от деведесетте с прякор - Компира. Никой не я накара да се срамува от себе си, да се почувства като боклук, никой не я осъди за нищо. Тази кухавелка, влезе с мисълта, че е дама и излезе с мисълта, че е кралица.
 Аз също не я съдя за нищо, простотията също не е грях все пак, но от някаво нещо като Мара или Гани да правят измизслени герои, докато смазват Сашка защото яде?  #Crazy  айде няма нужда.  Twisted Evil Опитвам се да намеря причина за толерирането на едни и мачкането на други, по какъв критерии си ги подбират.
Промотират ни Мегз- завършен егоист, но и натегач-егоцентрист, същество, което е толкова дълбоко нагазило в лабиринта на обърканата си мисъл, че, аха, аха, да излезе и пак стига до задънена улица...В началото на този лабиринт си представям дори надпис: Надежда всяка тука оставете!
Но ето, тя е любимка на “гласът”.
   Младата булка (на Франкенщайн) и разбивачка на клишета- Джулиана Гани! Тяло за грях, мозък като грах.
Няма предаване, в което да не ни го набутат в лицето с мотото “Вижте,че дори някой с вид на надуваема секс кукла, и без грам мозък, може да направи две цели изречения без да се запъне!” И заради това и качество ще ви я показваме до самият край като герой! Тя е заслужила! Да я аплодираме!
За мен и Сашка и Алекс са жертв, и  във къщата и извън нея.

# 1 984
Представям си Марето как би отвърнала на упреците ... Виж квооо...мълчи, като ти говоря, на кого ги пъчиш ти тия гърдЖи бе, на кого, знаеш ли коя съм аз...и т.н. и т.н и накрая ще ги прати да се движат по-далеч от нея....

# 1 985
След като ми извадиха от участие в надпреварата Сашето.. Cry ми е почти все тая, НО най малкото зло нека бъде,  най накрая в тоя сезон на КУКАВИЦИТЕ по Г.Б.

Естрадната певица от 80 те мисля че е най любимата звезда на БГ

-Александра Петканова- поради какво трябва да спечели...? Получи си капака , безплатно пръстени , халки , сватба певци от всички жанрове...рап,чалга,естрада...кумата Й запомняща се ШеФФФ и прави менюто
Айде Баста

-Джуганито, простовато момиче с много силикон сакън НЕ

-Миглена, да я чакат с намордник и усмирителна риза има нужда от терапия,

- Йонко/Тотко простете ми ама ...що освен голо зъбене ШЕ ТЕ УБИЯЯЯ аз друго от него не видях

# 1 986
Защото когато те извадят от строя емоционално и не си на себе си, реагираш също емоционално и забравяш и логика, и аргументи. Освен ако не си свикнал да запазваш присъствие на духа и да се владееш във всякакви ситуации, което е трудно и не всеки го е постигнал.
Принципно си права, но това се отнася за някакви критични еднократни моменти. Сашка беше в къщата 2 месеца и ако на първия, втория и третия подхвърлен упрек, че яде като невидяла, се е смутила и забравила логика и аргументи, то на четвъртия или някой последващ, би трябвало вече да се е сетила. Защото е имала времето и ресурса да помисли, да се събере и да си намери аргументите.

Да, така е, но може би досега го в възприемала само като шегуване и не е била подготвена за сериозна атака. А и явно наистина в някои отношения е свита и без самочувствие, както се отбеляза и тук и не знае как да се отдума. Разбирам я, защото преди и аз не знаех как да сложа някого на мястото му, ако се заяжда с мен. Според мен коментарите по скайп я събориха емоционално, защото е разбрала че са я представили в много лоша светлина и оттам нататък не беше много на себе си. Съчувствам й определено, както повечето в темата.

# 1 987
О, и аз й съчувствам. Затова се ядосвам, че не успя да постави всички на място.

# 1 988
Представям си Марето как би отвърнала на упреците ... Виж квооо...мълчи, като ти говоря, на кого ги пъчиш ти тия гърдЖи бе, на кого, знаеш ли коя съм аз...и т.н. и т.н и накрая ще ги прати да се движат по-далеч от нея....
Мара има моите уважения за това точно... естествен подбор... оцелява по-силния... мачкаш или те мачкат... трябва да можеш да се отстояваш... да се защитаваш... а не като Сашето... да се засягаш и свиваш, и чуми като Гала да "ритат умряло куче"...

# 1 989
Не се впрягам изобщо. Гледам на тия хора като театрална трупа. Едни се изявиха и направиха запомнящ се образ, други играха миманс. Ролите даже си бяха разпределени. За жалост Сашка беше(отредиха ѝ) в ролята на шута.

пп Губя интерес. Тия най-желани май не ги желая.

# 1 990
О, и аз й съчувствам. Затова се ядосвам, че не успя да постави всички на място.

Вероятно просто не е такава, не е толкова отворена, колкото Марчето и някои други. Ако вкъщи е свикнала да я мачкат и да няма думата, не се учудвам че навън не знае как да се защити. Макар и със скандален имидж и простовата в някои отношения, според мен е чист човек и няма грам от злобата и навиците за мръсни номерца, самозабравяне и възгордяване на други от шоубизнеса.
Това за естествения подбор е точно така, поне за нашите ширини - добър ли си, всеки ти се качва на главата. Затова и при нас успели са най-големите непукисти/дебелокожи/дебили. Естествено говоря за шоубизнеса, не обиждам хората, които просперират с талант или други качества.
П.П. Като гледам кого спрягат за Most Wanted, май изобщо няма да гледам, а сегашния сезон в сравнение с него ще бъде цвете.

# 1 991
Ток що видях Сашка и дъщеря и.в мо.ла ни са парк център. Тя е в бяло с мини пола и изглежа перфект

# 1 992
Автограф не взе ли ?
Признай си, че й завидя на стройните крачета, нали, нали...

# 1 993
После ще разправям

# 1 994
Вероятно просто не е такава, не е толкова отворена, колкото Марчето и някои други. Ако вкъщи е свикнала да я мачкат и да няма думата, не се учудвам че навън не знае как да се защити. Макар и със скандален имидж и простовата в някои отношения, според мен е чист човек и няма грам от злобата и навиците за мръсни номерца, самозабравяне и възгордяване на други от шоубизнеса.
Ами не знам, видяхме я, че се скара с един-двама и показа зъбки, пък точно за яденето доста малоумно се защити. Ако може изобщо да се нарече защита, де.

Общи условия

Активация на акаунт