Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 602
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 655
  • София
Марта, ако влезе, ще усети всенародната "любов".

Докторчето много фино подигра Марта за косата й.

# 2 656
гдтъйхцсавртхклоъфдаеъйк, Ники!

Това е на вогонски, нали?  Mr. Green

Не, на каканашевски.

Май няма голяма разлика, слушането и на двете води до щети по здравето.

# 2 657
  • София
Марги не показа нищо в играта, просто си беше там на СПА, с Тото поне се забавлявах на моменти.

# 2 658
Какво и е на Марта?  Аз пък я харесвам, но май съм запозната с нея само от филмите в които съм я гледала.

Не съм сигурна, че Тото ще спечели. Маргарита си има и тя не малко фенове.

# 2 659
  • Някъде в Матрицата
Преди имаше денонощно онлайн излъчване. Включвания и по Диема и при Гала. А сега само по час и то монтажи.
Ние като зрители определено губим.

Но пък Тупарев и сие не искат да харчат, а само да печелят.

Ми то може да се печели и от онлайн излъчване. Ама, карай...

# 2 660
Айде за последно да кажа, че се надявам да НЕ е тото...

Кой го знаеше Тоя Йонко преди формата hahaha, никой не беше чувал за него hahaha Някое друго ултрасче,ревящо за детска педагогическа стая. И той е за психолог hahaha

# 2 661
Аз я харесвам Марта, готина е като коментатор където и да отиде, като актриса не е нещо особено

# 2 662
Залагам 4 стинки за баба Марги кариерата. Кой дава повече?

# 2 663
Преди имаше денонощно онлайн излъчване. Включвания и по Диема и при Гала. А сега само по час и то монтажи.
Ние като зрители определено губим.
Така е. Сега е пълна тъпотия.

# 2 664
"Грозната" жена от снимката е известна и е страхотна, въпреки болестта си, която я прави да изглежда отблъскващо, прави мотивационни семинари и е толкова жизнена и позитивна, жалко че ми убягва името, а не мога да гугълна в момента.

Аз не гледам вече, само вас следя, но засега всичко е по план.

Лизи Веласкес. Има канал и в Youtube. Според мен е очевидно, че е болна, и подигравката не беше на място.

Стискам палци за Марги, но усещам, че няма да е тя. Въпреки всичко сезонът беше за мен много интересен, изгледах го с удоволствие. Нямам толкова добри очаквания за този от понеделник, като гледам какви имена се спрягат.

# 2 665
  • София
Аз го знаех, ама нито пращам смс-и, още по-малко съм от "ултрасите". Така че не си правете изводи прибързани.

# 2 666
  • Бургас
Марги не показа нищо в играта, просто си беше там на СПА, с Тото поне се забавлявах на моменти.
Абсолютно и аз така мисля

# 2 667
Настоявам да ми се даде медал, че не заспах и изгледах целия лайф. 😆😆 За целия сезон ми се е случвало три пъти.

# 2 668
  • София
Леле, колко злоба сте излели към Мегз.
Ми агресия търпя, да. ВБ имаше очеизвадно тенденциозно отношение към нея, съквартирантите още малко щяха да я изядадат. Пробвайте да живеете един месец в среда, в която ВСЕКИ е срещу вас и ви напада, пък да видим дали няма да ви тресне паническа атака.

Средата си я създаде ТЯ! Не зачиташе нищо и никого, само нейните продажби бяха важни. ТЯ е егоист и пак много мили бяха с нея, дори накрая всички й казваха, че я обичат, а тя ги ПРОВАЛЯШЕ всеки път в мисиите, които са за общият БЮДЖЕТ - тя е просто една меркантилна личност и вода не би дала на някого, ако няма изгода от това.
Всичките й приказки за промяна, са фалш, за да се хареса на финала.

# 2 669
Какво и е на Марта?  Аз пък я харесвам, но май съм запозната с нея само от филмите в които съм я гледала.

Аз два пъти съм контактувала с нея по работа и винаги е била много мила, усмихната и лъчезарна. Гледала съм я и в театъра и ми е харесвала. Та и аз се чудя какво й е Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт