Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 077
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 895
  • Испания
Ако е Светлана Василева, много груба ръка има....като на мъж....

Може ръката да е на Хриси Laughing

Много нежна ръка има Хриси.

# 2 896
Ох омръзна ми от плиткоумни плеймейтки. Жените на Хррррриси тази година са с абонамент за Брадъра. Тъкмо забравихме излагациите на бившата и ще трябва да гледаме тези на настоящата. От всички плейнезнамсикакво участвали до сега, Светлана води личната ми класация за най-анти. Толкова е тъпа горката, че буди съжаление.

# 2 897

+1 Tочно!
 И аз това си помислих като видях снимката.
Ако тя ще е участник,ми е крайно безлична.И тя като ДжулГани е цялата с корекции.Но е крайно безлична,безхарактерна и мнооого елементарна.Тя ще е един от пълнежите в сезона-част от интериора. Нищо ярко няма да видим в тази държанка.

# 2 898
  • Испания
Много звезди само една луна - Луна
Летящи бъгита - Динко
Светлана с татоса
Това е от рекламата Simple Smile

+ майка Вулева.

# 2 899
  • София

+1 Tочно!
 И аз това си помислих като видях снимката.
Ако тя ще е участник,ми е крайно безлична.И тя като ДжулГани е цялата с корекции.Но е крайно безлична,безхарактерна и мнооого елементарна.Тя ще е един от пълнежите в сезона-част от интериора. Нищо ярко няма да видим в тази държанка.

Не е много сигурно. Може и тя да е решила да разбива митовете, че плеймейтките, миските и жените с корекции са глупави, и още на входа на къщата да зашлеви Кънчев с няколкото си дипломи за вишу. Като я гледам е по-умна от Марчето и вместо да се пъне да учи с години може да е помолила Хриси да й купи поне 1 - 2 магистратури. Ей така, за си ги нареди на нощното шкафче в къщата Laughing

# 2 900
Скрит текст:
А след като е под надслов"Криминално", дали пък няма да вкарат и някой от "Под прикритие"......Или са ми напразни надеждите... atwork

Приключилият беше под знака на любовта и само се обиждаха, и мачкаха психически. Сега щом е криминален, значи ще им разрешат да се бият и да се връзват със свински опашки.

Свинските опашки са задължителни ако влезе Анита Мейзер. Joy Joy Joy

Ха ха, нея не я търсят, вече са я намерили. Не вярвам, колкото и криминален да е, ББ да стане филиал на сливенския.

# 2 901
  • Испания
Ох омръзна ми от плиткоумни плеймейтки. Жените на Хррррриси тази година са с абонамент за Брадъра.

Че тя да не е по-долу от Марийка, я!

# 2 902
Аз искам Захажаева да участва,защото много рязко и директно им влизаше.
Ако държат на висок  рейтинг-тя е човекът.
Просто от всеки изваждаше най-лошото и не на последно място-правеше шоу.А нали това е целта на сценария на  Тушев и Тупарев-да разместват пластовете в Къщата,да качват градуса на напрежението,а не да гледаме лицемерни,скучни  и спокойни преживящи ...."мost wanted"

# 2 903
  • Испания
Ей така, за си ги нареди на нощното шкафче в къщата Laughing

В Испания е още по-зле с дипломите. Дипломите им са малко по-големи от формат А5. Снобите си ги слагат в рамка и закачват на видно място в апартамента + в същия формат лист с всички снимки на състудентите. 

# 2 904
  • София
И аз много искам Захажаева да влезе. Ще бъде много интересно!  Peace

# 2 905
  • Испания
И аз много искам Захажаева да влезе. Ще бъде много интересно!  Peace

Аз не знам дали искам. Вбесява ме с приказките си против българите. Живяла съм години с руснаци в Полша, та и те почти всички бяха с нагласата, че са по-, по-, най-, ама поляците не ги понасяха /поради причини, свързани с историята им/ и ги слагаха на място.

# 2 906
  • София
Щом Захажаева ще влиза аз продължавам таааайничко да се надявам на близначките. Мисля, че тази комбинация ще бъде буквално взривоопасна Simple Smile

# 2 907
  • София
Да, много говори, но прави шоу.

# 2 908
Панайот скоро не е влизал...

# 2 909
  • София
 Peace Панайотчо изчезна от публичното пространство. Май има семейство.  newsm78 Няма да е интересен. Вече други го заместиха достойно.

Общи условия

Активация на акаунт