Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 779
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 465
Петканов - авангардист.

Скрит текст:
Дани Петканов ми прилича на... Лайза Минели. Не можах да се сдържа, прилича ми и това е.

# 466
  • София
Защо Кънчев каза,че един си тръгва, нали щяха да са двама?

# 467
А, съжалява Алекс. Бързо ще й мине.

# 468
Браво, Алекс! Беше много точна и към Петкан, и към шефа. Целия формат нищо не разбрахме за това момиче, освен режисирана информация.
Този злобар и на прошка трябваше да хапе, няма да прости той номинацията й.

# 469
  • София
Не разбрах каква беше тази драма неземна? Александра се обиди на човек, който не е виждала преди, не си общува с него, а накрая ѝ пука какво мисли Петров, дето повече няма и да го види.

# 470
  • София
Обяснете като на бавноразвиващ:
Каква е драмата? Шефа не одобрява сватбата.  Е, и?🙄
Драмата е, че Петканов е слузест червей... изневерявала му била... малко му е...

# 471
Защо Кънчев каза,че един си тръгва, нали щяха да са двама?

Двама ще са. Вероятно първо ще излезе единия, после другия. Сигурно Златанов ще е първи.

# 472
Браво, Алекс! Беше много точна и към Петкан, и към шефа. Целия формат нищо не разбрахме за това момиче, освен режисирана информация.
Този злобар и на прошка трябваше да хапе, няма да прости той номинацията й.
Да, не прощава.
И как застанал с вдигнати ръце да я гледа как плаче, а това, което му роди главата: "Друг (явно тъй смел, прям и честен) като мен няма да срещнеш!"
Къде го виждат това голямо сърце в него? На кого добро е направил, кого е успокоил, кому е помогнал?!?!

# 473
  • София
Петканов е гола вода! Позор за мъжкото съсловие! Sad

# 474
Извинявам се, но проверявах домашни и пропуснах...
Какво е казал Тотото за баща си?
Как се е о@кал пак Петканов пред Александра?

# 475
Не разбрах каква беше тази драма неземна? Александра се обиди на човек, който не е виждала преди, не си общува с него, а накрая ѝ пука какво мисли Петров, дето повече няма и да го види.

Петканов я засегна, шефа я учуди просто, но за да не изглежда само като семеен скандал, ги сложи с шефа под общ знаменател.

# 476
# 477
Оф,да се маха гнусният шкембак!Всеки сезон има някой тлъст агресор.Дали ще е ласкин,Фънки или супер противната Ваня Червенкова,все са нагли,комплексирани,самозабравили се гнусняри.

# 478
  • София
Обяснете като на бавноразвиващ:
Каква е драмата? Шефа не одобрява сватбата.  Е, и?🙄
Драмата е, че Петканов е слузест червей... изневерявала му била... малко му е...

Ами сега Алекс ще поплаче, ще поплаче и накрая, като се успокои пак ще тръгне да хойка. То това безгръбначно мекотело и монахиня от манастира да си вземе за жена рано или късно ще тръгне да му кръшка

# 479
  • Испания
Дани Петканов ми прилича на... Лайза Минели. Не можах да се сдържа, прилича ми и това е.

Аууууууууу, Боне! Веднага да поискаш прошка на Лайза Минели!

Общи условия

Активация на акаунт