Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 514
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 585
Аз разгледах ресторанта на шефа. На зеброви тапети е - таман като за Гана и сие. Но!!! Сашка не може да припари там - ще си остане с каквото яде в къщата. Веганско меню от 69.90лв на човек. Хайде, лека нощ, добро утро, шефе, търсят те по мобифона. И да сънувате бяло слонче за късмет! ❤

# 586
Но, като влезе в мола,  и "особено когато си е направила косичката" , всички я забелязват   
 Rolling Eyes

# 587
Не намирам Миглена за грозна. Като изключим зъбите, за които е виновен стоматологът ѝ, си изглежда съвсем прилично. А и грозна да е, какъв всъщност е проблемът? Тя е виновна, че е грозна? Много тъпи са тези подмятания за външността ѝ.

# 588
  • Испания
Но, като влезе в мола,  и "особено когато си е направила косичката" , всички я забелязват   
 Rolling Eyes

Защото от малка си ходи хубавка Джулиянка.

Тайсче, и ти ли така беше с дишането?

# 589
smileys,
От малка съм си така , ама ей го , сега какво ми стана...не мога да обясня, едно ми такова , как да кажа , наобратно , ама , нали , ей така , ама ти разбираш ли как во ми е , едно такова  Joy
Оле Оли , момичета , за финал останаха само кокошчиците . ДЪнан долнището не го броя за мъж.
Оле , Оли , в този сезон , освен Златков , май друг мъж нямаше. / ей сега го оцених , откакто излезе/ Flushed
Утре се строявам пред  Гала , там ще се съсредоточи купонът от Къщата . Laughing
Да сте на линия , ей , сигрна съм , че Шеф и Златков ще извадят интересни коментари.  Bowtie

# 590
Петров дали ще отиде при Гала? Те са люто скарани и тя спомена веднъж, че той сигурно ще откаже. Но пък вероятно е длъжен по договор.

# 591
Петров дали ще отиде при Гала? Те са люто скарани и тя спомена веднъж, че той сигурно ще откаже. Но пък вероятно е длъжен по договор.
Аз така чух от Кънчев , и на двамата им каза , че утре са при Гала.
Според мен ще отиде , то такава отрова не може да не се излее. сега си яде опашката о...ърдяна от яд.

# 592
  • Испания
smileys,
От малка съм си така , ама ей го , сега какво ми стана...не мога да обясня, едно ми такова , как да кажа , наобратно , ама , нали , ей така , ама ти разбираш ли как во ми е , едно такова  Joy
Оле Оли , момичета , за финал останаха само кокошчиците . ДЪнан долнището не го броя за мъж.
Оле , Оли , в този сезон , освен Златков , май друг мъж нямаше. / ей сега го оцених , откакто излезе/ Flushed
Утре се строявам пред  Гала , там ще се съсредоточи купонът от Къщата . Laughing
Да сте на линия , ей , сигрна съм , че Шеф и Златков ще извадят интересни коментари.  Bowtie

Дишай, момиче, дълбоооооооко през... ушите. Аз така се оправям. Разбирам те напълно.

Би трябвало да е длъжен, но у нас нали всичко е извън всякакви общоприети норми на формата, та няма да се учудя, ако не отиде. Как му се заканваха коментаторите... Да видим какво ще направят, ако се появи.

# 593
Защо са скарани с Гала?
За котки ли са си говорили?

# 594
# 595
  • Испания
Защо са скарани с Гала?
За котки ли са си говорили?

При някакво негово гостуване не излъчили цялото му интервю и останала една част за следващия ден. Но имали някакви актуални репортажи и гости и на следващия, и след два дни, та продължението с Топа на топа било излъчено след няколко дни. Оня ги направил на нищо по този повод: крещял, обиждал... Изобщо, нищо ново.

# 596
Защо са скарани с Гала?
Гостувал е в "На кафе" и е готвил, но не е стигнало времето и са записали останалата част, за да я излъчат на запис. Петров вдигнал скандал, че продължението е излъчено не на следващия ден, а едва след няколко дни. Гала каза, че поведението му в къщата бледнее пред обидите, които е избълвал срещу нея и срещу екипа на предаването.
Ако отиде, ще е интересно гостуване, предполагам. Simple Smile

# 597
Ако бяха изгонили Шефа и Гани миналата седмица за конспирация, играта щеше да се развие по различен начин. Чак след като излезе Златков, разбрах, че само той ми е харесал.

# 598
Показаха ли в епизода частта от това промо, където Мегз казва "В тая игра мисля само за това, аз къде ше съм" Confused ,че нещо нямам спомен.

# 599
И на мен ще ми липсва Дани Златков. Реално, той само позитиви извлече от участието си.
Хахах, а Ганито как на няколко пъти му каза на излизане:"И да нацелуваш жена си!".  Shocked Много просто същество, милата. А с тази лисица направо ме върна миналия век.  Laughing
Богданска дано по- скоро слезе на земята и се отърси от влиянието, което има Пульо върху нея.
Тото- то нагаждач голям излезе. Несимпатичен ми беше, противЕ стана.
А Касабие нямаше ли кой да й каже, че снимането на индийския сериал свърши? С това нещо на главата беше като главна героиня от "Слонът, моя приятел".  Tired

Общи условия

Активация на акаунт