Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 742
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 525
И аз харесвам повече Златков отколкото някой от другите двама.

# 526
  • Брюксел / София
Боже, Ганка е обесила някаква лисица на врата си Simple Smile Чак сега забелязах, прилича на онези, които бяха модерни по соца:)
Енджи как прегърна и разцелува футболисчето: имаше заигравка там, ама от шефа и Мегз не остана време...

# 527
  • Варна
На мен до Шефа всички са ми симпатични, даже и Мегз, само Петкан не знам къде да го сложа.

# 528
  • ВАРНА
Добре,че не им е спонсор Емека...да ги даруват на излизане.

# 529
Тото му симпатизирах миналата седмица когато се опълчи на шефа. Сега пък цяла вечер му прави вербални свирки. Не мога да понасям такива непостоянни хора.

# 530
Аз сега ще пусна един глас за чичака... Не че го харесвам, но според мен Тотю печели като лелка на импулсен секс телефон. Лелката говори мръсотии, за да се радва слушателя. И Тотю говори мръсотии, за да се радва публиката му в ютуб. И за да е по-справедливо, ще подкрепя шефа. Все пак кюфтето е преди секса!

# 531
Така и не разбрах, защо толкова рева Алегсандра.
Защо е толкова съдбовно признанието на Петров за нея?
И кънчев и той-все по-малоумно го води това предаване.

# 532
Сега ако оставят шефа ще е голяма изненада. Но нищо чудно ББ да ни сюрпризира.

# 533
Леле, леле за чудо и приказ са всичките.
Твоя Дани много гнусен, мазен и всичко от този род.

# 534
  • София
Каквото говори Тото, това говори и шефа, само че на повече хора. Определено съм за Тото.

# 535
На мен до Шефа всички са ми симпатични, даже и Мегз, само Петкан не знам къде да го сложа.

Е, как къде? Зад г*за на готвача, с устни, готови за целувка.

# 536
  • София
Боже, Ганка е обесила някаква лисица на врата си Simple Smile Чак сега забелязах, прилича на онези, които бяха модерни по соца:)
Тази жена винаги изглежда толкова евтино и долнопробно...  Sick
Но след като Илияна Раева /една от най-безвкусно облечените жени с възможности/ е номинирана за БГ модна икона...  ooooh! ooooh! ooooh!   вече всичко е възможно и нищо не може да ме изненада... Дали!???  Joy

# 537
  • София
Енджи как прегърна и разцелува футболисчето: имаше заигравка там, ама от шефа и Мегз не остана време...
Енджи му каза да се обадел на мъжа й. Някаква уговорка нещо имат явно.

# 538
А така! Доволна съм!

# 539
Айде, най-накрая.

Общи условия

Активация на акаунт