Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 476
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 645
Много  тъпо предаване, беше снощното. Заспивах многократно, държа ме до край само желанието да видя гърба на готвача.
Петканов е пълен плазмодий. Също и Тотю.
Гана беше потресаваща с тези роги и наметнатото мъртво животно...

Хубава работа! А ние плакахме с участниците, плакахме, толкова разтърсващ епизод.

# 646
  • sofia
Много  тъпо предаване, беше снощното. Заспивах многократно, държа ме до край само желанието да видя гърба на готвача.
Петканов е пълен плазмодий. Също и Тотю.
Гана беше потресаваща с тези роги и наметнатото мъртво животно...

Хубава работа! А ние плакахме с участниците, плакахме, толкова разтърсващ епизод.

Ама аз се будех, колкото да поплача!

# 647
Чакай като Мегз да си продължа мислАта, тоест...без да спирам:  Mr. Green

За Тотю, че ми стана черен пред очите, кат Сашкината мантия...та като нямаш топки да направиш нещо, поне си мълчи и не плямпай бе. Да не се излагаш. Смешник.
Пък той с голямата уста...Аз такова ще направя, велико чудо, ще го накарам да съжалявам аз, ама мноУ съм велик, шъ знайте, вижте ся какво ще направя....и после се озръща кат гърмян заек и мишкува...тихичък, смирен... Shocked

# 648
  • Варна
Тотко ми се струва, че са го посъветвали отвън да се сниши.

# 649
Златкаш много разочарован, че излезнал преди Шефа Cry

# 650
На теб не ти ли се е случвало като си афектирана да ги наговориш всякакви и после да съжаляваш и да не изпълниш нищо,щото на мен,да !
Ами не съм съгласна пък  Crossing Arms Mr. Green

# 651
Дали ДЗ ще каже сега при Гала откъде му дойде кръвта от носа ?
Гала верно е много шармантна , Покахонтас в действие Joy
Но прекрасно лице , евала.

# 652
Манипулатори - който искат да изгонят показват най-грозните кадри с него. И накрая най-големите боклуци като кака нашева и Тото са на финала. Тъпа нация - никога няма да се оправи

# 653
Любов и прошка, момичета!  Peace Laughing  Всички ми се сториха искрени, щот вярвам в добротата и пречистващата сила на финалната права. bowuu  Crazy

Смях се с глас на Петканов. Още щом зърнал Борко си казал, че това е неговият човек! Пък той тъй да го прецака и да избере самостоятелно легло... И Дани от немай къде полегнал с Тото, че дори го чакал до късни доби да му каже "Обичам те, Брат!"  Joy Бозеее, опиянява се Данко от собствения си глас, време е някой да му каже, че е по-добре да мълчи, отколкото да плещи глупости.  Tired

после ще подредя и другите. Mr. Green

# 654
  • София
Еми, обичлив е човека, какво да го правим.  Mr. Green

# 655
Баси не мога да изгледам интервюто на Злаков при Гала. В два апартемента има ремонт, единия е до нас. Не чувам нищо.😡😡😡

# 656
На теб не ти ли се е случвало като си афектирана да ги наговориш всякакви и после да съжаляваш и да не изпълниш нищо,щото на мен,да !
Ами не съм съгласна пък  Crossing Arms Mr. Green

Ама то при него е все така бе, мило...няма празно.

На мен не ми се случва , да ти кажа....особено пред детето много мисля какво ще кажа и дали ще го изпълня после. Защото много ще олекна като родител, ако му кажа: "Спри да тичаш, защото ще те затворя вкъщи за три дена", пък после да не го направя.....въпреки че ми е на върха на езика, съумявам да се въздържа и вместо това да кажа нещо изпълнимео, като например: "Ще ти взема таблета за три часа".... Та така....прекалено много се дуе и се самонавива, ама нещо не успява да се приведе в действие после....топкииии, топки няма тва момче...

# 657
Към края на седмицата допускам,че ще вкарат от новите (стари) вип персони....я Коцето,я Джино....
За мен финалът от днес е крайно безинтересен.Нямам фаворит след излизането на Дани Златков!!:pensive:
Да влизат следващите циркаджии Misc Performing Arts

# 658
Предпочитам куче, което лае, но не хапе, вместо куче, което хапе до кръв, когато се докопа до плячката си. На моменти Тото наистина олеква с всичките си закани и последвали прегръдки с Петров, но въпреки всичко е най-приемливият за мен човек вътре. Една от най-важните причини да го харесвам е чувството му за хумор - той е единственият човек вътре, който ме е разсмивал. Е, и Сашка с нейния апетит. Simple Smile

# 659
Не знам, кой ще си тръгне тази година с позитиви от това шоу, според мен-никой.
Но има двама човека, които зорлян (дано така да е правилно написано) си разрушиха добре градения продължително имидж.
Миглена Ангелова и жена й- Антон Стефанов.
Антон Стефанов, ако не беше влязъл в къщата, много по-малко хора щяха да знаят, че малко безгръбначно си пада. И че хич, ама хич не е интересен. Даже е обикновен, но повече отколкото е приемливо за една публична личност.
А на Миглена Ангелова направо й се чудя на акъла.
Благодарение на миналогодишния формат и онова фалшивото нещо Ирина Тенчева, Миглена А. успя да натрупа доста положителна популярност.
После, обаче, съвсем случайно видях в профила й във ФБ, че участва в някакви проекти, свързани с циганското малцинство.
Видя ли такъв проект, на мен ми става ясно за какво става въпрос- за много пари, отпуснати по програми. От които пари най-малко пък циганите се възползват.
Тогава доста ми опротивя тази жена Миглена А., но викам си: хайде, сега, че какво да прави жената, всички влачат пари от програми, нека пък и тя се облажи.
Но сега, когато я виждам в евтината роля на репортер във Вип Брадър...
И в слушалката й диктуват глупави въпроси...
И тя хвърля годежни пръстени и се разправя на ниво квартална пенсионерка...
Много евтино се продаде жената.
Питам се, за какво е градила име през всичките години, собствени предавания, червени обувки...
Като разруши всичко и то на ниска цена от раз.
Да, той и Жоро Игнатов, и Нана- също се продават за жълти стотинки и се излагат за няколко сребърника, но все пак, Миглена Ангелова е имала някаква класа, за разлика от тях двамата.
Как сами се обезличават публичните хорица между две кюфтета, просто не е истина!

Общи условия

Активация на акаунт