Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 545
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 630
Малееее, кат гледам Петкан, и ми иде да стана лес@ийка направо.
Добре, че мъжове като Златков ме спират ...

# 631
Ако Петкан го направят победител, ще обява бойкот не само на шоуто, но и на Нова. Не че я гледам често, но сега съвсем ще спра.

И Тото след снощния епизод ми стана още по-анти. Фурнаджийска лопата. Само тези двамата да не спечелят. И Александра, но тя не мисля, че има шанс.

# 632
Александра може и да си тръгне утре. Как ли ще го преживее Петканов? Simple Smile

# 633
Александра може и да си тръгне утре. Как ли ще го преживее Петканов? Simple Smile

Ще благодари на зрителите сигурно.

# 634
Много ме е яд,че Дани излезе,той трябваше да е на финал с Тото и Марги.Не мога да повярвам ,че разни кокошки са още там,те освен да си покажат гримовете и дрехите  Rolling Eyesкакво друго направиха.Особено снощи Гана и Енджа натруфили се като коледни елхи и седят и едва дишат да не си развалят я прическа я грим,фалшиви същества,в тази връзка Алекс поне изглежда нормално!
Тото не мисля,че пак се е изложил,ами дават им мисия и трябва да се извини на някой,той де факто не се е скарал с друг освен шефа и нормално е към него да се обърне,и най малко да оправдае поведението си пред нас публиката.Сигурна съм,че не съжалява за думите си,а само за тона и блещенето,и така трябва да бъде,според мен!
А шефа,едва го преживя това излизане,затова така се пренави и подскача като клоун при Кънчев,да видим кооолко не му пука ,де hahaha
От Гана и Петкан направо ми е   smile3511

# 635
 Гала е зашеметяваща днес, Златков ще е в студиото

# 636
Аз днес си направих плана да гледам Гала , а шеф утре ще е , жалко. Утре нямам шанс да го гледам на живо.
Искам , искам , искам да го видя колко е жалък в опитите си да обясни какъв играч е , как върви със 7000 дни преди другите. Този си е градил кариерата с лъжи , манипулации , агресия и гадости. Нищо човешко не виждам у него. Не зная кой го обявява за добър по душа. Този няма душа , това е чудовище.
А на Дънан философията да не обръщаш внимание на неща , които не те засягат , е правилна по принцип. Но бърка нещата , които БИ трябвало да те засегнат. Хубаво , че снощи и в студиото го оплюха , смятах , че са наговорени да го лансират.
За коментаторите- омръзна ми да идват с готови цитати от Стайнбек и от кого ли още не. Много са интелектуални , няма какво. И оня Шишо , дето все се припознава, той пък за кого се мисли Tired FaceTired Face

# 637
[quote author=*Амбър* link=topic=1003601.msg35792539#msg35792539 date=1510042913]

Тото не мисля,че пак се е изложил,ами дават им мисия и трябва да се извини на някой,той де факто не се е скарал с друг освен шефа и нормално е към него да се обърне,и най малко да оправдае поведението си пред нас публиката.Сигурна съм,че не съжалява за думите си,а само за тона и блещенето,и така трябва да бъде,според мен!
[/quote]

Не съм сигурна да ти кажа, че е точно така.
Тотю ми направи впечатление и преди със същият прийом на поведение - пред Щерева в градината около половин час се заканва на шефа, как щял да му играе....след това влезе и замлъкна. Танц от шефа по поръчка на Тоть аз не видях, а вие? Сега същият прийом - пред и със Златков мислеха отмъщения, разгърнаха малко заканите, и после хооооп - ами сбъркал съм, не съм го мислил, друго съм имАл предвид....бляк, и пак бляк....

Напълно оправдава приказката: "Куче, което лае, не хапе".... Устакер, друго нищо не може да направи, освен патетично да плямпа....

# 638
  • sofia
Много  тъпо предаване, беше снощното. Заспивах многократно, държа ме до край само желанието да видя гърба на готвача.
Петканов е пълен плазмодий. Също и Тотю.
Гана беше потресаваща с тези роги и наметнатото мъртво животно...

# 639
  • София
Особено снощи Гана и Енджа натруфили се като коледни елхи и седят и едва дишат да не си развалят я прическа я грим,фалшиви същества,

А точно. Sick

# 640
То в последните формати , ако пък ми посочите някой свестен мъж ?
Направо не мога да се сетя за такъв.
Може би Торнев донякъде , но сега , от позиция на времето.

# 641
[quote author=*Амбър* link=topic=1003601.msg35792539#msg35792539 date=1510042913]

Не съм сигурна да ти кажа, че е точно така.
Тотю ми направи впечатление и преди със същият прийом на поведение - пред Щерева в градината около половин час се заканва на шефа, как щял да му играе....след това влезе и замлъкна. Танц от шефа по поръчка на Тоть аз не видях, а вие? Сега същият прийом - пред и със Златков мислеха отмъщения, разгърнаха малко заканите, и после хооооп - ами сбъркал съм, не съм го мислил, друго съм имАл предвид....бляк, и пак бляк....

Напълно оправдава приказката: "Куче, което лае, не хапе".... Устакер, друго нищо не може да направи, освен патетично да плямпа....
[/quote]
Имаш право да не си съгласна  Peace,но аз специално предпочитам "кучета дето лаят а не хапят"-Тото,а не тиха и възпитана гад-Петкан.Дето като си мълчи не го знаеш какво мисли и изненадите са големи после....

# 642
  • София
И аз заспах снощи, от много интерес сигурно. Да дават приза на Марга или на Сашка и да почва следващият резил. Дано поне е качествен, че тука се докара на махленско ниво.

# 643
  • sofia
 ]Тотю можеше да се извини на Мекц. Подведе я, а после се държа като ощипана мома. Изглежда ми, като пълен егоист това момче!
Гала- с басмена лятна рокля и прическа на апачи.Joy

# 644
Амбър, имам предвид следното  - Тотю става супер смешен като каже нещо, което не само, че после не го изпълнява, ами се обръща и на 180 градуса....Смешно, нелепо....устакЯри им викам аз...само лаят, а опре ли работата до действие - хич го няма това действие. И това не е единичен случай при него, а константа...

Петкан е слизесто влечуго, никъде не го слагам него и не говоря за него.

Като кажеш нещо, дръж си на думата - и за жени важи това, но особено за мъже...иначе стават не мъже, а п@....такова Петкановци, то същото де...

Общи условия

Активация на акаунт