Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 560
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 615
Ауууу, благодаря, че и момински! Да не би пак да стана мома?

Едит: Забравих да добавя, че шеВ Петрова, ако не отиде при Гала, ще и клъцнат от хонорарара, ходенето при Гала е част от договора. Е, тогава си заслужава гледането!

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 09:06 от Билян@

# 616
  • Испания
Ауууу, благодаря, че и момински! Да не би пак да стана мома?

Минимум.

# 617
  • somewhere near the sea
Да очакваме ли Шефката в темата? За всеки случай си пригответе по 1-2 котки и билети за На Марс!

Kотката съм я осигурила, обаче се чудя шише с какво питие да си сложа между краката? Предложения.
Скрий валериана. От него котките полудяват.

# 618
Простено да ви е..... People Angel..айде добрутро сега...На мен сигурно сте ми дали прошка вече Ill,  да не я искам пост фактум викам....връщам се да чета.

Аз на Тета ще си помисля дали да простя, че много ми завижда за брошките. А аз сама съм си ги направила, старала съм се, също като Сачка. Stew Spaghetti Custard Poultry Leg Egg Coffee

Ба, за какво да ти завиждам...ти нали я опра? ....а и снощи цялата се офъргах с чипс - ядох ли го, къпах ли се в него, и аз не разбрах Rolling Eyes

# 619
  • Испания
...а и снощи цялата се офъргах с чипс - ядох ли го, къпах ли се в него, и аз не разбрах Rolling Eyes

Ти си се притеснила за готвача.

# 620
Миглена Ангелова е единственият адекватен, интелигентен и справедлив коментатор при Пънчев. Другите са дърдорещи локумаджии.
Да!

# 621
Снощи гледах до извинението на шефа и излагацията на ПУткан или Пульо също става. Получих мощни позиви за повръщане от лигоча и излагацията на Мухъла....и не догледах края. Казах ви, че в бара и да я бият Александра, той ще се пули и цвили като крастав кон. Няма да си хабя и плюнката дори да го наплюя...

Златков много готин, но реално нямаше шанс да остане и да спечели. Няма гръб. М.Ангелова добре го определи - точен, последователен...абе мъж на място, според мен.

Тотю - фурнаджийска лопата. Дори да е игра, бягам надалеч от такива хора. Вече не го подкрепям и не го искам финалист.

# 622
  • София
Александра никой не я е карал да се жени за Петкан, даже сама предложи. Да си прави изводите сега, а не да се блещи като маймуна.

# 623
  • Испания
Очаквано днес при Гала ще е Златков.

# 624
Александра никой не я е карал да се жени за Петкан, даже сама предложи. Да си прави изводите сега, а не да се блещи като маймуна.
Да, така си е.
Ако не е всичко това театро за едни кинти...много е вероятно всичко да е постановка при тях.

иначе не мога да си обясня как богданка хем е жестоко наранена и обидена от Пульо, хем в същото време го държА за ръката...

# 625
  • Испания
Утре готвачът щял да се появи при Гала.

# 626
Тете, че кога я прах аз манЧията? Или мислиш, че съм спряла да си правя брошки? Че тя ако няма брошки, по какво ще се различава от твоята посивяла манЧия? А и както разбра, сега и високомазнинни брошки ще имам, маркови. Stuck Out Tongue Winking Eye
Едва като излезе, установих, че Златков ми е харесвал най-много. А готвачът е рядко противен тип. Такова желание имах да му фрасна една, а уж не съм агресивен човек.
Утре госпожата (Петрова, не Гала) ще дръпне един монолог, ще оплюе всички какви са неуспели, некадърници, нямат личен живот, ще умрат в самота с десет котки поне. Накрая ще каже, че за тези два месеца не е казал лоша дума за никого, всички ги обича и ще си излезе. Въпроси няма да има, няма да им даде възможност да му зададат. А ако много им знае устата, да внимават, че вече е навън и ще видят те. RocketMisc Alien

# 627
Според мен ще го замъкнат там не по негово желание. Ще бъде интересно!

# 628
Казах ви, че Алекс и Дани са си един за друг. Ако това не е игра, за това момиче от тук нататък хич няма да ми е жал. Утре вярно някой на бой може да й скочи, а "мъжът" й ще седи и ще се пули. И ще философства.

# 629
И ще се извини на бияча, а после ще му прости. А след като обясни на Богданка колко важно е да прощаваш, тя ще го погледне с влажни и силно насинени очи, и ще каже: обичам те!

Общи условия

Активация на акаунт