Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 462
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 660
Въпросът е там, че има разминаване огромно между думите и действията на Тотка. И че действие изобщо няма при него. само празни приказки ...

Какво разправя Златкаш при Гала?

# 661
  • София
Към края на седмицата допускам,че ще вкарат от новите (стари) вип персони....я Коцето,я Джино....
За мен финалът от днес е крайно безинтересен.Нямам фаворит след излизането на Дани Златков!!:pensive:
Да влизат следващите циркаджии Misc Performing Arts

По жълтурите пише, че почват в понеделник. Все пак трябва да изчистят кочината. Емануела била отказала, заради новата си любов . А  Преслава отказала заради Гъмов.

# 662
Манипулатори - който искат да изгонят показват най-грозните кадри с него. И накрая най-големите боклуци като [i]кака нашева и Тото[/i] са на финала. Тъпа нация - никога няма да се оправи

+1 ! НИКОГА! Правилно!

# 663
Въпросът е там, че има разминаване огромно между думите и действията на Тотка. И че действие изобщо няма при него. само празни приказки ...

Какво разправя Златкаш при Гала?
Слушам какви интриги е създал онзи плазмодий Стефанов покрай "развода " на Златков , жена му е в студиото. после ще разкажа , че само го прекъсвам  Flushed да чета и тука . И за Тотич съм съгласна с теб , още не е изграден характер, очевидно феновете му му създават грешни усещания и той не може още да намери себе си.

# 664
Да ви кажа,направо ще ми липсват тези откачалки Мега и шефа,аз не съм срещала такива хора ,ама така да обичат спора,с такъв кеф си го водят,крякат си на воля ,не се изслушват и тъъъкмо стигнат до някъде да се разберат уж и хоп някой извади друг "важен"аргумент и хайдее пак наново.С умиление се сещам за тенджерата,черпака..няма такива латерни hahaha

# 665
Не знам, кой ще си тръгне тази година с позитиви от това шоу, според мен-никой.
Но има двама човека, които зорлян (дано така да е правилно написано) си разрушиха добре градения продължително имидж.
Миглена Ангелова и жена й- Антон Стефанов.
Антон Стефанов, ако не беше влязъл в къщата, много по-малко хора щяха да знаят, че малко безгръбначно си пада. И че хич, ама хич не е интересен. Даже е обикновен, но повече отколкото е приемливо за една публична личност.

Чета, чета и се чудя, Антончо пък от какъв зор го намеси? Че той кога е бил в Брадъра? Този наистина го забравих напълно, бяло петно ми е, че е участвал. Joy

Тете, права си за Тото. Златков има друго излъчване, по-мъжкарско, ако мога така да го нарека. И се държа на положение. Беше последователен в поведението си спрямо готвача. А Тото нееднократно е казвал на готвача, че го обича, ливри му се колко всъщност го харесва, после пак го плюе и тЕ така.

# 666
  • sofia
Нищо не разбрах от скоростното "интервю" на Златков при Гала.
 Стефанов нещо замазва. Жена му е много хубава, но ощетена откъм акъл.
Издразни ме великата глупост на водещата: Златков бил разбил мита за футболистите, както и Гана за кухите плеймейтки. Да бе да.

# 667
  • У дома
Добро утроо....изгледах ги ВиповИтИ.
МариМар, мерси, че качваш епизодите Hug
Каквото и да кажа за плазмодия Петкан, малко е! Надявам се да изкарат Алекс преди него, за да може да и налеят малко здрав разум навън близките й и приятели. Да погледни ситуациите както ние ги виждаме и да задейства анулиране на брака(ако наистина е реален). Такова чучело като Петкан не съм виждала, че и мъж бил, че и се гордее....пък и само повтаря как е над нещата, голям смешник....на 30+, а се зържи като 15 годишен, пълен позьор.
Дано спечели Сашето или поне Маргарита Хранова.
Енджи защо се беше накичила по главата като качулата кокошка, не схванах идеята на бижуто й😩 Ганка нещо май е стартирала рекламна кампания на китайските парцали, с този колан (един кафяв шнур) Мегъз редовно се увързва и пристяга, гледам в епизода Ганка се пристегнала с него😕
Тотю нещо по-нисък от тревата, какво съм изпуснала, защо се мазнеше на Петров?
Златков нали уж разведен/зарязан...или пак толкова съм разбрала😶😶😶
Кога свършва тая пародия? Кога е "големия" финал😂

# 668
Претупаха го , да. И пак простотиите на Стефанов- дали са правили секс , дали е циганин, ей , много прост народ. Ние тук се интересуваме от мотивация на ситуациите в къщата , тези се събрали да веят гащите на хората .
Няма да я гледам повече Гала , съжалявам , че останах . А този лекекар , направо онемявам как не го е срам да стои в това студио и да коментира , тъпанар .
Оф , пак взех да дишам наобратно Joy

# 669
Аз като Вили Вуцов, ама ще кажа нещо, и се надявам Златков да не ми се обиди - Златкаш, знаеш, че те харесвам много......та факт е, че не пращи от знания и интелект, но е последователен, тежи си на мястото, дисциплиниран, изключително здрави нерви има и се владее до съвършенство.... Предпочитам хора като него в обкръжението си, на които мога да разчитам, а не Ентелигентни кат шефа или не дай си боже кат Петканчо, или Тото, от които да не знам какво мога да очаквам във всеки един момент...

Тайс, бързо наметни мантията си, ще те Спокои....

# 670
Скрит текст:
Аз като Вили Вуцов, ама ще кажа нещо, и се надявам Златков да не ми се обиди - Златкаш, знаеш, че те харесвам много......та факт е, че не пращи от знания и интелект, но е последователен, тежи си на мястото, дисциплиниран, изключително здрави нерви има и се владее до съвършенство.... Предпочитам хора като него в обкръжението си, на които мога да разчитам, а не Ентелигентни кат шефа или не дай си боже кат Петканчо, или Тото, от които да не знам какво мога да очаквам във всеки един момент...

Тайс, бързо наметни мантията си, ще те Спокои....
Е как да тура шишето между краката с таз матЧия. То и пиЧието  *спокоява.
Дали да не метна и  една лучена супичка у пазвата  Joy

# 671
Кво шише...ранХо е за пичие бе...довечера...

# 672
  • София
Гледах го Златков при Гала - е все по-симпатичен ми става. Наистина ми харесва спокойствието, уравновесеността му и това, че е над нещата. Обаче жена му хич не е голямата красавица, каквато я изкараха тук. Съвсем нормално, дори обикновено момиче. И хич не може да се конкурира с Енджи, поне не и по красота /помня, че някой ги сравни в предишните теми/.

# 673
И аз да ви светна за интригата , както я разбрах покрай братовчедката. Значи , тя пътувала със Златков при някакъв. Ама той не казал на жена си. Незнайно как , жена му разбрала. И я питала , пък онази отрекла / излъгала е /. Жена му казала на детето да му каже , че му е сърдита. А детето било болно и му казало да не се прибира Confounded
Има нещо гнило покрай брат*чедката , да знаете Rolling Eyes
Кой какво скрил , кой кого излъгал , кой на кого не казал.

# 674
Много моля, познавам Агнес- лично!
Много е сладка и красива, не е изкуствена като баба Енджи!

Общи условия

Активация на акаунт