Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 524
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Тази Даниела сега я гледам в гугъл, много страшна ми се вижда.

# 691
Тази Даниела сега я гледам в гугъл, много страшна ми се вижда.
Оле , оле , и аз я потърсих и попаднах на Николета ппрез 2006 година Grin
https://www.novini.bg/news/39421-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5% … %D0%BA%D0%B8.html

# 692
Оле , оле , и аз я потърсих и попаднах на Николета ппрез 2006 година
Кажете после, че хората не МЕТАМОРФОЗИРАТ Grinning

# 693
Не смятам, че Тото се изложи с извинението към Петров!! Нали преди това мрънкахте какъв пример бил за малките! Ами ето ви! И той не се отрече от думите си, мисленето си, мнението си за Петрова! А се извини за ескалиралото си поведение и избухливи реакции! Показа, че по-възрастните трябва да се уважават въпреки всичко и независимо какви ненормалници са!
Изобщо не съм съгласна!! На 48 г. човек не е чак толкова възрастен, че да му се извиняват всички изцепки. Ако възрастта имаше значение, точно ШПетрофф, като по-зрял и "умен" , щеше да дава пример за добро поведение и търпимост. Той изисква от по-младите точно това, което на него му липсва.  Всякакви извинения към него , според мен , са си чисто лицемерие. Излиза, че Тото не е бил искрен, когато се възмущаваше от отвратителното държане на ШПетрофф??? И съжалява за единственото нещо  в поведението му, което ми хареса ( а и не само на мен)?? Много ме разочарова с това си извинение.

# 694
...Смях се с глас на Петканов. Още щом зърнал Борко си казал, че това е неговият човек! Пък той тъй да го прецака и да избере самостоятелно легло... И Дани от немай къде полегнал с Тото, че дори го чакал до късни доби да му каже "Обичам те, Брат!"  Joy Бозеее, опиянява се Данко от собствения си глас, време е някой да му каже, че е по-добре да мълчи, отколкото да плещи глупости.  Tired
...
Това го каза Тото за готвача Hands Plus1

# 695
Показа, че по-възрастните трябва да се уважават въпреки всичко и независимо какви ненормалници са!
Сиси, извинявай, че се хващам за поста ти, но от известно време тази теза така се повтаря от зрители, коментатори, участници и пр., че направо се изумявам. Възрастните хора не трябва да се уважават въпреки всичко и независимо какви са те. Както всички останали човешки същества, те трябва да се уважават според личността и заслугите си! Това за почитта към възрастния, независимо дали е дебилен, егоистичен, глупав и самонадеян идиот, е много вредна максима, насаждана от много родители. Имам приятелка, която просто онемява в ситуации, в които по-възрастни от нея хора открито й вредят, и не може да защити правата си, само защото от малка й е набито в главата за уважението към по-възрастния, независимо от всичко! Осъзнава, че това й вреди, но пак не може да каже и думичка на въпреки! Е, правилно ли е?

# 696
  • Враца
Като се замисля, Шефа и Мегз в началото ми бяха непоносими, сега сякаш им свикнах, не ми пречат с нищо, гледам ги с интерес.

Стигнах до извода, че за мен лично, най-дразнещ, неприятен, досаден и гаден съквартирант на всички времена, си остава Ирини!  Sick

# 697
Петров не е толкова възрастен.... на 48г си е направо млад. Те повечето са на 30-тина години, и баща не може да им бъде дори...

Сашето на кого поиска прошка?

# 698
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На Богданска.  Peace

# 699
# 700
А това дето следва нямало да е All Stars, а Most Wanted, най-желаните, разбираш ли, звезди, щели да навлизат в къщата. (аз си го превеждам като най-желаещите=закъсалите).

Чудя се при тази конфигурацийка на финала дали не са решили да отличат, все пак, естрадното величие?! Въпреки, че то Тодор Славков спечели със свалени гащи, защо да не спечели Петканов, той поне си сваля гащите метафорично, а не практически. И така, льобофта ще победи.

# 701
  • София
А това дето следва нямало да е All Stars, а Most Wanted, най-желаните, разбираш ли, звезди, щели да навлизат в къщата. (аз си го превеждам като най-желаещите=закъсалите).

Joy Вярно си е. Джино, Константин, Луна, Динко, все хора, на които им трябват парици и реклама разбира се. Чакаме само Захажаева.

# 702
Оле, ще падне ред сълзи, ред сополи довечера!
Милата Алекс!  Cry

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 14:30 от koki1

# 703
  • София
И в предишния ВБ искахме Захажаева, но не влезе.
Златков беше при Гала днес. После съпругата му и тя се появи. Каза, че не се е притеснила от танцьорките и Златков. Д. Златков каза, че бил много притеснителен, не е очаквал да се справи добре с актьорските задачи....Съжалявал,че обидил Сашенцето....С нищо не блесна, но нищо чудно да го поканят в някой сериал.

# 704
  • Бургас
Захажаева,тази женица ми е мега гнусна Sick

Общи условия

Активация на акаунт