Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 507
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 600
  • Враца
Изключително весела музичка при излизането на Дани Златков.
Някой знае ли коя е ?

Шеф Петров трябваше да поиска прошка от драгия зрител..  ooooh!

# 601
Шефчето голям играч до последно
От всички най-противна ми е Алекс
Изключително лицемерна ,с фалшивата си усмивка,фалшив човек.Добре е в живота да среща хора които да я приземяват и да и казват истината

# 602
На излизане при Кънчев, шефчето не можа си смени изкривената физиономия от яд. Е, така трябваше да стане- да виждаш финала и а- ха да си финалист и чао. Безценна беше.

# 603
Не смятам, че Тото се изложи с извинението към Петров!! Нали преди това мрънкахте какъв пример бил за малките! Ами ето ви! И той не се отрече от думите си, мисленето си, мнението си за Петрова! А се извини за ескалиралото си поведение и избухливи реакции! Показа, че по-възрастните трябва да се уважават въпреки всичко и независимо какви ненормалници са!

# 604
Радвам се, че Петров беше изгонен, НО щях да се радвам още повече, ако беше изгонен Тото вместо Златков. Да му замръзне и на него самодоволната усмивка

# 605
  • София
Тази Алекс ми е много дразнеща. Как се тръшна, заради мнението на Петров. Да се готви, че като излезе кой знае какво нещо ще и се изсипе на главата. Съпругът и няма да го коментирам, няма смисъл.

# 606
Според мен днес при Гала ще е Дани, а утре Петрова.

# 607
Който и беше излязъл, нямаше да съжалявам. Добре стана снощи. Беше крайно време Повелителят на котките да си ходи.

# 608
Да очакваме ли Шефката в темата? За всеки случай си пригответе по 1-2 котки и билети за На Марс!

# 609
  • София
Снощи Миглена беше много доволна като изгониха Петров, каква усмивка беше разтегнала.

# 610
Миглена Ангелова е единственият адекватен, интелигентен и справедлив коментатор при Пънчев. Другите са дърдорещи локумаджии.

# 611
Да очакваме ли Шефката в темата? За всеки случай си пригответе по 1-2 котки и билети за На Марс!

Kотката съм я осигурила, обаче се чудя шише с какво питие да си сложа между краката? Предложения.

# 612
А тук всякакво питие върви. Кой на какво е свикнал. Обаче ако има и орехчета ще е най- добре.

# 613
  • Испания

Kотката съм я осигурила, обаче се чудя шише с какво питие да си сложа между краката? Предложения.

E, как какво? Ликьорче от зелени орехчета.

# 614
Би трябвало Дани да е при Гала, първи излезе той. Не че ще го гледам, който и да е няма да гледам. Макар че Петров нищо чудно да се изпокара и с Гала и коментаторите. Трудно търпи забележки, критика и мнение, различно от неговото.

Общи условия

Активация на акаунт