Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 469
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Така е, но умее да прави шоу и скандали.  Peace Това се търси в шоуто.

# 706
  • София
Аз пък иска Захажаева, Луна, Миглена и тризначките в един ВБ. И искам 24/7 канал - гарантирам, че ще го гледам постоянно  Joy

п.п. Ааааа, забравих и дамата на ВБ - Марчето. За къде без нея  Mr. Green

# 707
  • Бургас
Знам,че това се търси,ама кво шоу да ми прави като не мога да я гледам даже Laughing Помня още ноктите и,бяха ужасяващи просто съм в потрес от нея. Sick

# 708
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз от Захажаева, Луна и тризначките получавам главоболие.  Laughing

# 709
  • Бургас
 Laughing И аз и от трите дядо попе. Mr. Green

# 710
  • София
Захажаева и дъщеря й Албена Вулева съм ги виждала отблизо няколко пъти - само се хилят като гламави. Захажаева е такава, каквато я видяхме и във формата - неглиже, сбръчкана, арогантна.

# 711
Направо ви се чудя за какво сте изписали 48 страници... Такава скука този сезон, след като Мичка напусна да чеше Свинаря под опашката...

# 712
  • Русе/София
Направо ви се чудя за какво сте изписали 48 страници... Такава скука този сезон, след като Мичка напусна да чеше Свинаря под опашката...
Joy Joy

# 713
  • На морето!
И аз спрях да гледам малко след това. Голяма досада, че и шумна и грозна при това. Влизам да хвърля едно око, че колегите с възмущение обсъждат как ДанитУ скочил на главата на жена си, за да избърше задни*а на готвача, много гнусна постъпка била, чак ме заинтригува какво толкова ще да е, че да го откроят от цялата вербална и не само мизерия този сезон.

# 714
  • Враца
"Боже мой, дай ми сила, да не получа сърцепръс.." -Гани довечера😂😂😂

# 715
  • София
Днес не съм гледала анонса за довечера.

# 716
# 717
...Смях се с глас на Петканов. Още щом зърнал Борко си казал, че това е неговият човек! Пък той тъй да го прецака и да избере самостоятелно легло... И Дани от немай къде полегнал с Тото, че дори го чакал до късни доби да му каже "Обичам те, Брат!"  Joy Бозеее, опиянява се Данко от собствения си глас, време е някой да му каже, че е по-добре да мълчи, отколкото да плещи глупости.  Tired
...
Това го каза Тото за готвача Hands Plus1

Посипвам си главата със Зрънчо  Сляли са ми се любовните обяснения на младежите към Шефа.

Благодаря!

# 718
  • София
The only one, благодаря!  bouquet Ето от къде коментирате за сърцепръс.  Peace
 Джуката си е чиста ромка! И съпруга й също! ГолЕми красавци! Няма що.... Joy
Сърцепръс сцени ще гледаме тази вечер!  Peace

# 719
Прескачам 48 стр. и се връщам да чета, само да вметна, че снощното беше фантастична основа за развитие на цирк "Балкански".
Да си ги вземат под купола, да си изнасят представления.

П.С. Путканов, следва в акта си за раждане да бъде записан под пол или жена (което пак е обидно за дамската част) или най-добре от третополовите, ай ша ти се невиди и гадната амеба.

Общи условия

Активация на акаунт