Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 434
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 900
  • Испания
Някой случайно да може да каже къде  е качен епизодът с интерпретирането на индийския сериал? В  нова плей не мога да го гледам.

Всяка вече Мари Мар дава линк на епизода. Виж в темата за съответния ден.

# 901
Хайде, нагласиха Петканови за победители Sick
Майката на Мегз никаква емоция не показа...Почти като Енджито-бизнес някакъв май има между нея и мистъра ливански.

# 902
  • София
Трогнаха ме всичките!  Hug

# 903
Сърчаджиевата са я гримирали оранжева, все едно е препила със сок от моркови.
JoyМоже и с бета каротена да е прекалила Joy

# 904
Петкан също го пропуснаха...
Не са, тъстът му дойде. Simple Smile

# 905
  • София
Утре като започнат зрителите да се обаждат на виповете,кой знае какви мазни въпроси ще пуснат.Нямам ФБ,нека някоя от вас се обади да попита Касабието в ефир на колко години е? Flutter
Дори и някой да попита, едва ли биха го излъчили... Енджи е най-щадената от всички, не знам причината, но това се случва за пръв път в брадъра...  Thinking

# 906
  • Испания
Песента, която пуснаха, когато дойде ливанецът:

"Аз пия и пия, и пия, за да те забравя.
Аз спя и спя, и спя, за да не мисля.
Проклет свят!
Да живея, за да плащам за греха, че те обичам..."

# 907
Олееееее,ама само да знаете какво видях (по ДжулГани  Laughing)-във ФБ страницата си Албена Вулева  е публкувала новина от сайта на PIK ,че майка й Людмила ще е дамата,която ще тормози звездите на Ол Старс-а  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.НО статията е от 2015г.

И все пак .....не мисля,че го публикува случайно..... newsm78 newsm78 Joy Joy

# 908
Петкан също го пропуснаха...
Не са, тъстът му дойде. Simple Smile
Викаш вече са едно семейсвто, а...Joy

# 909
За мен ливанеца най - добре направи.
Отиде набързо каза на Енджи няколко изречения, остави и букета и излезна.
Защо трябва да се обяснява, докато тя не може да реагира и да ѝ е още по - гадно, че не може да му отговори?
След няколко дни ще излезнат и ще се видят с близките и ще си поговорят, ще си кажат каквото имат, ще се радват един на друг.

# 910
Индийкия филм и Днешния епизод ми бяха най-емоционални..
На филма си се посмях хубаво, днес си поплаках!

# 911
"С всяко отваряне на сърцето, очаква да види своите родители."? Не е ли с всяко отваряне на вратата?
Хайде сега подробности и ББ се разчувства:) (постът ми е ироничен). Разбира се, че си права.
И аз в първият момент това си помислих, но после видях, че вратата е във формата на сърце .

# 912
На Миглена майка и  без всякаква емоция, и защо трябваше да говори за починалата си дъщеря ooooh! Енджито верно не трепна.
Бая се надявах тъстът да удари един задвратник на зетя Mr. Green

# 913
  • София
За мен ливанеца най - добре направи.
Отиде набързо каза на Енджи няколко изречения, остави и букета и излезна.
Защо трябва да се обяснява, докато тя не може да реагира и да ѝ е още по - гадно, че не може да му отговори?
След няколко дни ще излезнат и ще се видят с близките и ще си поговорят, ще си кажат каквото имат, ще се радват един на друг.

Така е. Но ми се стори, че той се разстрои и затова излезе така набързо.

# 914
Ливанецът донесе страхотни рози:) Но изглежда доста циганоподобно. А музиката е трепач.
Ама Енджи е машина: няма ред сълзи, ред сополи, размазана спирала и стиснати юмруци:)

Тази жена е патологично суетна....или се владее много добре,.....или просто е голям позьор!
Рев,когато трябваше да бъде съжалявана при скандалите,а в присъствието на любимия мъж.....камък и лед.
През цялото време ми се затвърждава мнението,че е много изкуствена и прикрита,НЕистинска.

Общи условия

Активация на акаунт