Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 684
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 215
Ужас,не се трае този екзалтиран глупак!

# 1 216
  • София
Тези от студиото не им задават изобщо неудобни въпроси. Защо така Flushed

Най-вероятно са им забранили

# 1 217
Ех този мухъл Петканов. На всяка публична изява гледа да спомене миналата история с Александра. Лошото е, че това я чака цял живот нея
Фалшив та дрънка. Лъжец . В интернер има достатъчно снимки който доказват ,че са били заедно от преди влизането им в Биг Брадър. И двамата играят фалшиво .Циркаджии.
Така е. Не знам защо ни имат нас зрителите за малоумници.

# 1 218
  • Испания
Пълен кретен.

# 1 219
  • София

Чудя се, този може ли да ме осъди, ако като го срещна по улицата, ей така просто му завъртя един звучен шамар?

# 1 220
  • Брюксел / София
Кънчев какви глупости проповядва.
И Марга е влязла за пари, какво е това лицемерие, сякаш парите са мръсно нещо?!

# 1 221
  • София
Ех този мухъл Петканов. На всяка публична изява гледа да спомене миналата история с Александра. Лошото е, че това я чака цял живот нея
Фалшив та дрънка. Лъжец . В интернер има достатъчно снимки който доказват ,че са били заедно от преди влизането им в Биг Брадър. И двамата играят фалшиво .Циркаджии.
Ох, писна ми от стари, но за сметка на това недоказани хипотези...  Rolling Eyes

# 1 222
  • Испания

Чудя се, този може ли да ме осъди, ако като го срещна по улицата, ей така просто му завъртя един звучен шамар?

Може. Просто се приближи до ухото му и тихо му кажи какво мислиш за него.

# 1 223
Цял живот вобще не мога да си  ги представя тях двамата. Но някак си, през целия формат, оставям с такова неприятно усещане, като се приема за нещо нормално неговото поведение от мин. год. спрямо Алекс. Все едно е нормално тя да си бъде наказана, а неговите изневери са си ОК, той няма да какво да се наказва. На него следва да простим само публичния линч, а изневерите му не са се случили. Много е  жалко и лицемерно да наказваш и осъждаш някой, за нещо, което самият ти правиш.

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 22:33 от меркантилница

# 1 224

Той е такова мекотело,че сам ще си удари още един Whistling

# 1 225
  • София

Не знам дали ще те съди, но дано не носи някой куфар... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 226
  • Испания
Лудото Ленче отиде да прегърне Хранова, за да бъде в кадъра.

# 1 227
Когато излязатПеткан и Петкановица, Петкан сигурно ще сложи на жена си проследяваща гривна. За мен той е тих насилник, по точно кошмарен мрънкалник.
Най-тъжното за него е, че изобщо не е простил.
Както казваше детето ми като малко: кошко й горко на Петканова.

# 1 228
  • Оптимист по принуда
. Много е  жалко и лицемерно да наказваш и осъждаш някой, за нещо, което самият ти правиш.
Ми плазмодий, кво да го правиш. Не пропуска момент да напомни какво му причинила Алекс. Пък той - бял и добър.

# 1 229
  • София
Боже, този кон ще го направят победител. 😠 Отвратителен лигльо, надявам се Милен да го изхвърли от предаването. 

Общи условия

Активация на акаунт