Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 722
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Брюксел / София
Ей, най-накрая интересен въпрос зададе Дилов:)

# 1 231
Ужас,не се трае този екзалтиран глупак!

Чудя се, този може ли да ме осъди, ако като го срещна по улицата, ей така просто му завъртя един звучен шамар?
Или като Златкаш подминаваш го и така изотзадзе го оскубваш!:)))

# 1 232
Изтървах Петкан. Дали да го гледам утре или да пропусна...душевно грозен е този чо...мухъл.

# 1 233
  • София
Ужас,не се трае този екзалтиран глупак!

Чудя се, този може ли да ме осъди, ако като го срещна по улицата, ей така просто му завъртя един звучен шамар?
Или като Златкаш подминаваш го и така изотзадзе го оскубваш!:)))

Или да го ударя с нос, както направи Златкаш Laughing

# 1 234
Ех този мухъл Петканов. На всяка публична изява гледа да спомене миналата история с Александра. Лошото е, че това я чака цял живот нея
Фалшив та дрънка. Лъжец . В интернер има достатъчно снимки който доказват ,че са били заедно от преди влизането им в Биг Брадър. И двамата играят фалшиво .Циркаджии.
Ох, писна ми от стари, но за сметка на това недоказани хипотези...  Rolling Eyes
Провери му инстаграм .

# 1 235
  • SF
Пропусни. Стандартни приказки.

# 1 236
Изтървах Петкан. Дали да го гледам утре или да пропусна...душевно грозен е този чо...мухъл.
Не си изтървала , а "отървала " , не си го причинявай .

# 1 237
Ааааа..фронтално не. Опасно е тъй да го атакуваш...заради зъбките му. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 238
  • Оптимист по принуда
Ааааа..фронтално не. Опасно е тъй да го атакуваш...заради зъбките му. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сигурно и поплюва през рядката ограда.

# 1 239
  • Варна
Все едно кой ще остане, само дано изкарат Петкан. Ама като гледам как го хвалят и лъскат, леле  ужасТ. Ако го докарат да спечели, ритуално се отказвам от формата и от Нова, БТВ-то го отказах преди време, ще ги разкарам и тия, ако го погодят този номер.

# 1 240
Лейди, ако го удариш и аз съм на улицата, ще кажа, че не съм видяла такова нещо. Имаш едно рамо от мен. Голям кретвн е този. И защо все крещи и подскача, да не е с хемороиди?

# 1 241
  • Испания
Все едно кой ще остане, само дано изкарат Петкан. Ама като гледам как го хвалят и лъскат, леле  ужасТ. Ако го докарат да спечели, ритуално се отказвам от формата и от Нова, БТВ-то го отказах преди време, ще ги фона и тия, ако го погодят този номер.

Знаеш ли как ще се притеснят от Нова ТВ?

# 1 242
Лейди, ако го удариш и аз съм на улицата, ще кажа, че не съм видяла такова нещо. Имаш едно рамо от мен. Голям кретен е този. И защо все крещи и подскача, да не е с хемороиди?

# 1 243
Сигурно и поплюва през рядката ограда.
Бляяяяяк...

# 1 244
Лейди, ако го удариш и аз съм на улицата, ще кажа, че не съм видяла такова нещо. Имаш едно рамо от мен. Голям кретвн е този. И защо все крещи и подскача, да не е с хемороиди?
Защото като излезе , го чака всенародната любов и уволнение .
Един тъст ще му остане Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт