Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 127
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Брюксел / София
Тото е толкова изкуствен. Бил готов да си тръгне, ще полети като перце и какви ли не глупости още. Какво толкова се кефят хората на някой толкова фалшив? Други години непрекъснато ни повтарят, че трябва най-естествения и искрен да спечели. Тази година той и Петканка ще са най-вероятно последните двама т.е най-големите актьори и позьори вътре.
Само Тотю и Алекс да не спечелят... дори Гана с лачената рокля бих преглътнала... Joy

Представям си я след спечелване на сезона, как свири на пиано някой от клавирните концерти на Моцарт или Чайковски, облечена в мачкания лак, който едва прикрива зърната и...  rotfImbo
Може и на кларинет да просвири за случая rotfImao
А тя такива нови джуки ще си спретне, че може да направи концерт за пиано и оркестър сама Simple Smile И после след ББ директно отива в Гинес и на финала в Марс (по шефа) толкова ще е звездна Simple Smile

# 1 486
А аз бях сигурна, че Мегз, Тото и Петканов са сигурни финалисти. Grinning
Надявам се Мегз или в краен случай Маргарита да спечели шоуто.
Не смятам, че досега е имало нагласен победител от предаването. Винаги е печелил любимецът на публиката. Смешни са ми тези постоянни конспирации как продукцията ни готвили този или онзи. Всяка седмица коментиращите тук сменят името на уж нагласения победител. Предаването няма никаква изгода да настройва зрителите негативно с нагласен победител. В този сезон обаче зрителите нямат категоричен любимец. Везните май клонят към Мегз или Тото в соц. мрежи. При Тото не е заради показаният характер вътре, а заради таргета от фенове, които и да се изпикае на масата пак няма да спрат да пишат, че е Господ. А при Мегз е именно заради характера, който показа вътре и в някои отношения (драпането за внимание) въпреки него. Според мен те ще са на първо и второ място. Всичко зависи от защитниците им.

# 1 487
Ясно на Александра колко й е успешна моделската кариера. Успешна кариера на модел не се захвърля ей така, за да ставаш водеща на някоя малоумна рубрика на Гала, или водеща на времето

# 1 488
Ако Деси Банова напусне,заради Плевнелиев ,Петкановица може да рецитира прогнозата за времето.
Въх, недей. Само като й видя извитата устичка като цупещо се детенце и агресирам до лудост. Как не я беше срам да вие като оплаквачка на гроб. Баси, за 200К на какво са способни някои хора.

С Кобилкина някое предаване ще им направят. Нали трябва да е заета с нещо, че да не ходи често по чужбина Joy

# 1 489
Сашеееее, на кой ни остави, Сашееее Broken Heart
Къса ми се сърцето... Плача... И защо беше така посърнала... Да не я е обидил днес някой по скайп.... Disappointed Relieved
От тук натам нищо не ме интересува... Само Тото да НЕ печели!!!

# 1 490
  • SF
Когато Меги говори, ми напомня на звука, който издава пуйката.

Джулияна в какъв латексов тоалет се беше спретнала! Simple Smile Не знам колко й е важна косата, но прическата й е отвратително грозна. Трябва да пусне малко естествената си коса, за да не стои като каска върху тази царевична свила.
Джулияна ми е като едно подвижно травестит шоу. Не знам какво припадат по нея всички тв водещи. Променила ми била представата за стриптийзьорките... Точно същата си ми е представата!

Тото и той ми е такъв позьор. Ама толкова заучено поведение...
Дани Петканов ми харесваше, но започна да попива от инфантилното говорене на Алекс - с една такава мазна усмивчица, с възходяща интонацийка. Като от Дисни ченъл.

Щом ми ги няма Сашето и Енджи, вече нямам и колебания за финалиста. Трябва да е Марги!

# 1 491
  • София

ЕПИЗОДА от тази вечер 08.11.2017

https://videobg.nova.bg/novatv/2018/vipbrother/vipbrother-2017-11-08.mp4

И Мегз в БайБрадър, се премени за ФИНАЛА  Joy

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 23:47 от Mari_Mar

# 1 492
Не знам колко й е важна косата, но прическата й е отвратително грозна. Трябва да пусне малко естествената си коса, за да не стои като каска върху тази царевична свила.
Как да го пусне??? Ти нали знаеш, че това не е умишлено така направено... Цялата й коса е стопена и скъсана от неправилно изрусяване... Сега пак е по-добре, защото при влизането беше по екстеншън и отгоре на паничка... Grinning

# 1 493
  • София
Сега минах на верев през темата, и разбрах че моята фаворитка Сашето е една от изгонените. Жалко! Много жалко, че един цвилещ кон като Каканижева, и една силиконова,куха, хралупа като Ганиту, ни се натрапват за финалисти. Сега, повече от всичко искам да спечели Маргарита въпреки че, хич не я харесвам. Предпочитам я, пред двете откачалки и най вече пред лекето Тото.

От ФБ.- Joy Joy Joy Нов артикул в дрипарника на Меглена. На такива опасно-луди като Каканижева ще и паснат.

Скрит текст:

# 1 494
  • Варна
Дотук само излизането на Сашка ме изненада, предполагах че Александра и ДжуГани ще я изпреварят.

# 1 495
Кога пък е печелен формата от всеобщ любимец?  Тризначките според мен бяха най противния образ в цялата вселена. 
Онзи Миро също. Другите да кажем са били и да и не.

Прогнозата ми е за Александра тази година, но се моля да не е тя. Стискам палци на Тото и Маргарита.

# 1 496
Извинявайте, но Гана освен ансамбъл на 2 гайди друго не може да свири... С тия неща в предницата...

И какво сте се затюхкали, че няма да запомним много от сезона? От другите сезони какво помним - Тодор си вадеше карантиите на дивана, а Простуела се въргаля в тоалетната...

За Сашка... Тъй е... Всяко кюфте свършва по някое време. Погледайте си я на сома му в ютуб, ако ви липсва...

Сега, да помислим как да се отървем от Тотю...

# 1 497
  • SF

Как да го пусне??? Ти нали знаеш, че това не е умишлено така направено... Цялата й коса е стопена и скъсана от неправилно изрусяване... Сега пак е по-добре, защото при влизането беше по екстеншън и отгоре на паничка... Grinning

Ами да се опита да го пусне.
При влизането й бях направо стъписана. Точно паничка и надолу някакви пирги й висяха до кръста. Тъкмо реших, че тая мацка няма никакъв вкус и не й пука, и тя започна на реве: Много ми е важно как изглеждаааам... Аз конкурси не губяяяяя... Косата ми... И аз:  Shocked

Като й е толкова важна косата, да се беше грижила за нея. А не да я остави едно нюню и всъщност това, на което държи е зашито с корда и струва 400 лева.

# 1 498
Дано спечели Маргарита  Heart Eyes

# 1 499
  • Испания
След излизане от къщата готвачът е сменил прическата.

Общи условия

Активация на акаунт