Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 085
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 500
  • sofia
Мале, мале, заспах, а като се пробудих чета, че ни изгонили Сашка!?! Завидяли и на апетита и са и развалили кефа! Пу!
Единствено малко ме успокоява напускането на гнусара Петканов! Радвам се, че съм пропуснала лигавенето и воят на Петканова. Непоносимо лигав жираф ми е тази!
Ще ми се Маргарита да победи някакси. Не вярвам, но ми се ще....

# 1 501
  • out of space
Тото Шампион!!!
На дърти години открих рапа. Благодаря!

# 1 502
Откри рапа, но очевидно изгуби разсъдък... Извинявай за грубостта...

# 1 503
Кога пък е печелен формата от всеобщ любимец?  Тризначките според мен бяха най противния образ в цялата вселена. 
Онзи Миро също. Другите да кажем са били и да и не.
Само едната от тричначките спечели.При нея имаше някаква драма след излизането на сестрите й. Постоянно ревеше и помня,че публиката я подкрепяше именно в последните епизоди. Миро пък беше абсолютен фаворит за спечелване след историята с жена му в шоуто. В тези години предаването беше масово гледано и навсякъде се коментираше неговата история и се жалваха какво добро момче е и наказаха жена му с голям отрицателен вот. Това пак си е вид любимец на хората,пък ако ще от съжаление да са му дали победата.

# 1 504
Не мога да повярвам, че Алекс е на финал. Ужас!
Повече харесват нея от Сашка, Енджи, дори Дани?
Нямам думи.

# 1 505
  • София
Богданка много лицемерна била. Как се мъчеше да ревне горката, пък една сълзица не потече. Чак я съжалих. Вярно си я гласят за победител. И как се хилеше накрая, все едно се кефеше, че е победила "прекрасния" си съпруг.
Аз съм разочарована, защото си бях за Сашето. Сега се надявам Хранова да спечели, като най-нормална вътре. Ще падна ако Богданка, Миглена или Ганка спечелят честно. Но след ревлата черна Златка, нищо не ме учудва.

# 1 506
Добро утро !
И тихо сега , да си кажа речта Joy : Алекс е много посредствена - с цялостното си поведение го доказа.
Гана сигурно е щастлива до мозъка на костите си.
Мегза като на всяка манЖа гърне с мерудия , бутайки се във всички сцени , додрапа .
Тото метаморфозира, и той финалист.
И кой, кой , кой е шампионът ?
Едва ли целокупната публика ще гласува за МХранова. Но се надявам. Поне някаква степен на нормалност да придобие този нелеп "най-добър" , според НКънч , сезон.

# 1 507
Добро утро.... ще пиша като се съвзема от шока. Ся не съм в състояние... 😭😭😭

# 1 508
Богданка много лицемерна била. Как се мъчеше да ревне горката, пък една сълзица не потече. Чак я съжалих. Вярно си я гласят за победител. И как се хилеше накрая, все едно се кефеше, че е победила "прекрасния" си съпруг.
Аз съм разочарована, защото си бях за Сашето. Сега се надявам Хранова да спечели, като най-нормална вътре. Ще падна ако Богданка, Миглена или Ганка спечелят честно. Но след ревлата черна Златка, нищо не ме учудва.
Мммда,много слаб опит да изиграе някаква драма,че Дани напуска
Тази е толкова изкуствена ,и не знам защо са я набедили за красавица

# 1 509
Добро. Изкарали са Петканов, което е хубаво. Но! Сашето защо, защо,  бе.

# 1 510
  • София
хайде, да свършват тези, че да започват другите.

# 1 511
 Много безславно изкараха СаЧето, театърът на Богданска беше много зле

# 1 512
Вчера видях пост с въпрос защо все мислим, че победителят е нагласен. Не мога да го намеря, за да цитирам, но ще си кажа защо според мен гласят Каканижева.

Никога, до този сезон, не е имало такава реклама било на бизнес, било на творчество на участник, както сега с "бранда" Мегз. Ще ме извиняват, ама именно ББ ме накара да й погледна парцалките в интернет. Чиста манипулация на тийнейджърите си бяха тръшканията й за рокли. Ако държанието й ми беше допаднало, щях да я подкрепя за победител, но за мен тя да е "любимата звезда на България" е еквивалентно с това да е Шеф Петров. Само техните скандали и инат гледахме. Съжалявам, но не мисля, че това инатливо, самовлюбено, обсебено от амбиция същество е за подражание. За психиатър - да, за победа - не.

Не харесах особено Марги, но и те какво ни показаха от нея? И въпреки това, пред Миглена и Джулиана, предпочитам да спечели достойнството.

# 1 513
  • Испания
Добро утро.... ще пиша като се съвзема от шока. Ся не съм в състояние... 😭😭😭

Недей да плачеш, недей да страдаш.
недей да пълниш със сълзи очи ми!
Не се измъчвай, не се погубвай
заради еднааааааааааа женааааа!

Ще ти подаря и една котка от специалната ми селекция.

# 1 514
Аууу..старите градски песни са ми слабост...☺

Общи условия

Активация на акаунт