Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 040
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 515
Добро утро на всички дами! Снощи беше меко казано отврат, не ми стига че изгониха фаворито де тотал - Сачето, но и тази чайка Богданска с нейната преиграна истерия и мен докара до истерия.

Ако не беше 1,6 годишният ми син, щеше да има :

# 1 516
# 1 517
Аз пък се издразних как ББ пази реномето на тия с достойнство(ако визирате М. Хранова). В част от мисиите тя, Васева, Шефаката бяха я наблюдатели, съдии, коментатори, но не и участници. Ми....за мен не е честно. Спомням си как младите ги бяха нагласили като чавдарчета и отговаряна на въпроси от матурата за 4 клас, а тези от старата генерация им гледаха сеира и се изкарваха по- умни от тях. Какви ли отговори щяха да дадат те, ако бяха на чиновете? И после били достойни. Айде, нема нужда.

# 1 518
  • Испания
Вие пък много вътрешно го приемате.

След една седмица няма и да се сещате за персонажите.

# 1 519
Голяма мъка ме е налегнала☺. Ако е вярно, че Плевнелиев и Деси са двойка, не можаха ли да влязат и те в т.нар. лИбовен сезон на ББ? Туй Мара, туй Сашка, туй Цуни, туй Росен...Начи яд ме е.😄😄😄

# 1 520
Аз пък се издразних как ББ пази реномето на тия с достойнство(ако визирате М. Хранова). В част от мисиите тя, Васева, Шефаката бяха я наблюдатели, съдии, коментатори, но не и участници. Ми....за мен не е честно. Спомням си как младите ги бяха нагласили като чавдарчета и отговаряна на въпроси от матурата за 4 клас, а тези от старата генерация им гледаха сеира и се изкарваха по- умни от тях. Какви ли отговори щяха да дадат те, ако бяха на чиновете? И после били достойни. Айде, нема нужда.

Частично не съм съгласен с мнението ти, а именно в частта, относно какви отговори щяха да дадат дъртите хавлии в играта с въпросите . Ако си спомняш, като папкаха на масата, докато гледаха другите как дават отговори,  М.Хранова и Келнера даваха правилните отговори, преди другите да вземат да мислят и да проучват шпакловката по окаченият таван.

# 1 521
  • Bulgaria

Ако на някой му е залипсвала Марчето  Laughing Laughing Laughing

# 1 522
  • София
И аз помня, че Шефа и Хранова отговаряха правилно преди другите. Но от нея не показаха кой знае какво, само скандала с Ганка беше по така.

# 1 523
  • Испания
ОлИИИИИИИИИИ, колко мъка!

# 1 524
Скрит текст:
Вие пък много вътрешно го приемате.

След една седмица няма и да се сещате за персонажите.

Ти пък цяла седмица! 3 дни максимум.. До пундрелник, като вземат да влазуват "новите".

# 1 525
# 1 526
Значи, какво сега? Само жени в къщата? Дамски финал! Евала!

# 1 527
  • София
Значи, какво сега? Само жени в къщата? Дамски финал! Евала!

Тото все още е там.  Laughing

# 1 528
  • Испания
При Гала ще гостуват Енджи и Сачка.

# 1 529
Снощи си легнах та не догледах великия епизод и по добре май. Изключително много се радвам, че съм сбъркала за Петкан. До последно мислех, че него го гласят за победител. И да спечели жена му все ми е тая, радвам се че няма да е той. Изключително противен е, дано повече не му се дава поле за изява.

Общи условия

Активация на акаунт