Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 196 995
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Испания
Петканов не може да отиде при Гала. Той слухти около къщата.

# 1 531
При Гала ще гостуват Енджи и Сачка.

На Сашето да вземат нещо за хапване с кафенцето.
Шеф Петров е с биполярно разстройство. Театър бил играл?!

Offtopic: Защо всеки път пляскат на Гала и Стефан като излизат да водят?! Simple Smile Simple Smile Все едно са на сватба.

# 1 532
😳😳 Кой им пляска? Пропуснала съм. Никога не го гледам от начало заради противния Стефан.

# 1 533
Значи, какво сега? Само жени в къщата? Дамски финал! Евала!

Тото все още е там.  Laughing

Тъй де! Чисто дамски финал! 😆

# 1 534
  • Испания
Сачка още снощи си е поръчала микрофон с ехо, за да пее на Гала.

# 1 535
Аз пък се издразних как ББ пази реномето на тия с достойнство(ако визирате М. Хранова). В част от мисиите тя, Васева, Шефаката бяха я наблюдатели, съдии, коментатори, но не и участници. Ми....за мен не е честно. Спомням си как младите ги бяха нагласили като чавдарчета и отговаряна на въпроси от матурата за 4 клас, а тези от старата генерация им гледаха сеира и се изкарваха по- умни от тях. Какви ли отговори щяха да дадат те, ако бяха на чиновете? И после били достойни. Айде, нема нужда.

Частично не съм съгласен с мнението ти, а именно в частта, относно какви отговори щяха да дадат дъртите хавлии в играта с въпросите . Ако си спомняш, като папкаха на масата, докато гледаха другите как дават отговори,  М.Хранова и Келнера даваха правилните отговори, преди другите да вземат да мислят и да проучват шпакловката по окаченият таван.
Ама нека и те да бяха седнали на скамейките. Там да дават верните отговори. Да се види, че взимат участие в мисията, а не лежерно да си пийват и папкат.
Току що по Гала дадоха и коментирата статията за Президента и синоптичката. Та, може в друг сезон да ги засечем двамката.

# 1 536
    Гана отде ги извади тез очила снощи? На ЕнтелЕгентна ли сА праЙ?

# 1 537
    • Испания
      Гана отде ги извади тез очила снощи? На ЕнтелЕгентна ли сА праЙ?

В последно време всички известни/популярни /с нещо си/ личности смятат, че като сложат очилИ, получават едно виШО /минимум/ визуално.

# 1 538
      • София
      Даже инфантилната Алекс с няколко чифта дефилира. Все същата патка ще си е. Направо ме е срам да я гледам.

# 1 539
      Хранова също даваше грешни отговори от съблекалнята - булчЕнски каза, а то беше булчИнски...

# 1 540
      • София
      А няма ли на тези вътре да им излъчат "Бай Брадър"? Предни сезони са го давали и имаше сърдити. Mr. Green

# 1 541
      Вчера видях пост с въпрос защо все мислим, че победителят е нагласен. Не мога да го намеря, за да цитирам, но ще си кажа защо според мен гласят Каканижева.

Никога, до този сезон, не е имало такава реклама било на бизнес, било на творчество на участник, както сега с "бранда" Мегз. Ще ме извиняват, ама именно ББ ме накара да й погледна парцалките в интернет. Чиста манипулация на тийнейджърите си бяха тръшканията й за рокли. Ако държанието й ми беше допаднало, щях да я подкрепя за победител, но за мен тя да е "любимата звезда на България" е еквивалентно с това да е Шеф Петров. Само техните скандали и инат гледахме. Съжалявам, но не мисля, че това инатливо, самовлюбено, обсебено от амбиция същество е за подражание. За психиатър - да, за победа - не.

Не харесах особено Марги, но и те какво ни показаха от нея? И въпреки това, пред Миглена и Джулиана, предпочитам да спечели достойнството.

Peace Peace
      Съгласна съм! Бизнес с китайски ПАРЦАЛИ! Отблъскващо поведение,разклатено психично здраве-АБСУРДНО Е да бъде любима звезда!!!

# 1 542
      Да преговорим алибито за срещата с Петкан - ще се отговаря само едносрично и кратко:

1. -Вие ли оскубахте Петкан?

2. - Ти ли разби зъбите на Петкан?
          -

3. Видяхте ли кой наби Петкан?

Аз ще взема Г.Б на самата среща със Зетя, да дрънка с китарата там и да заглушава писъците... Trollface

# 1 543
      Миглена е моето човече. Innocent Трогнаха ме думите ѝ, мисля, че беше искрена и напълно я разбирам. Пожелавам ѝ лятото да изкачи МУсала и да диша! Simple Smile

Тото ми е все така симпатичен и артистичен.
      Маргарита Хранова се опази или ни я спестиха. Да си прибере парите и да ги изхарчи със здраве.
      Гани в желанието си да звучи умна и интелигентна ръси бисер след бисер - скоро ще има огърлица.
      Петканови предполагам първи са се съгласили на участие във формата, сценаристите са плеснали с ръце какъв чуден сюжет ще сътворят...Радвам се, че не им се получава съвсем.

Жалко за Сашка - заслужаваше да е на Финал.

Двудневните(епизоди) драми и сълзи и в предишните Брадъри ли ги е имало? Аз се надявах да гледаме ден-два кроткото живуркане на тия хора без Петров.

# 1 544
      Дайте ми "М" - М!
      Дайте ми "Е" - Е!
      Дайте ми "Г" - Г!
      Дайте ми "З" - З!
      С-А -М -О Мегз! Stuck Out Tongue Winking Eye GrinningStuck Out Tongue Winking EyeGrinningGrinning
      Ай сиктир от силикони, рапъри за милиони, инфантили със мераци и баби - киселдаци!

Общи условия

Активация на акаунт