Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 231
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 560
Тази много се изложи с това шикалкавене. За какво бе нужно? Смешна работа....
ГРАО-то сбъркали, в Агенцията по вписванията - пак сбъркали...мдам, мдам...

# 1 561
Вместо да каже на 50 съм и всеки да каже уау, тя се прави на Лили Иванова.

# 1 562
Абе голяма обърквация. Как пък моето ЕГН не са сбъркали с пет годинки. 😒 Кой лъже само не ми е ясно, то си личи. Ръце, шия дори и поправяното лице когато го дават в близък план си личи, че не е 29 годишно лице.

# 1 563
  • София
Тя просто не може да пресметне 2017-1982.  smile3521

# 1 564
Тя просто не може да пресметне 2017-1982.  smile3521

Ахааааааааа...хитро. То от нулата е трудно да вадиш, забравила е правилото....

Едно време и аз се овъртолвах да го смятам, когато са ме питали на колко съм и е трябвало бързо да отговоря...та съм казвала направо ЕГН-то си, те да си смятат....

# 1 565
Мислех, че да се лъже за годините е демоде Simple Smile.
Въпреки, че намирам шикалкавенето за жалко от страна на Енджи, Антон също много ме ядоса - много силен и вилен от коментаторското диванче, смешко.

# 1 566
Ама моля ви сЪ! Ако на някой му харесва тя да е на 35,нека е 35! 🙄🙄🙄🤭 Тази жена наистина ли не усеща,че се излага?! Поне да беше измислила нещо оригинално и да не беше казвала никаква цифра,а тя си държи,че е на 30. 🙄

# 1 567
  • София
А мъжът на Енджито знае ли тя на колко е години? Да не са го преметнали и него.

# 1 568
Офф топик: всеки ден се чудя защо готвят при Гала като никога нямат време, адски дразнещо е постоянно да пришпорва готвача и госта.

# 1 569
И аз зяпам.Simple Smile
Омлетът на Рафи беше много апетитен и ми напомни да си купя нов тиган.
Енджи лъже и си личи, добре, че мъжът й не разбира български 😊
Милото Саше се засрами от апетита си.

# 1 570
Сашето ми докара сълзи от смях. Милата как си хапваше, а сега какво ли я чака вкъщи. 😂

# 1 571
И мен ме дразни това препускане в готвенето при Гала. А защо е нужно да се готви всекидневно при нея, след като следва кулинарно предаване.

То и гостито на Сашка е безсмислено. Само анонси и реклами 30 минути

# 1 572
Сашето са й набили камбите с това нейното ядене. За това и снощи беше посърнала - тя си го й каза де. Ранима душица си е тя, не е перде, и затуй като са й ударили критика,  се е поразстроила...Кой ли й е казал обаче - нейните си хора ли, друг ли, вероятно от срещите в скайпа  - така си мисля де..
Абе притеснила се е тя, че се е изложила... Grinning
Обаче ми хареса как деликатно го каза - " Някои в къщата...намират апетита ми за....недостатък ли беше?

Ох, пак ми стана мъчноооооооо
 Сашееееее

те изгонихаааааааааа

# 1 573
Половината от времето минава, за да дават неща, които вече сме гледали.
Засрамиха Сачето и сега няма да й е удобно да опита филийките. Не ги е срам!
Мислех, че вече ще спите спокойно като Енджи  каза годините си, ама вие пак не вярвате.  JoyБезсъние ви чака, ей.... Joy

# 1 574
  • София
Виждаше се снощи, че някой я е засегнал, не беше и с деколте. Явно по скайп доста са я оплюли. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт