Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 194 991
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 575
За Енджито: красива е, спор няма, с кой акъл лъже за годините си.  Аз ли не съм у модата, нИ знам!

Сашето: тя си е най-естествена, толкова си може. Да вдигне тоя цип, няма 12 ч още!
Simple Smile

# 1 576
Виждаше се снощи, че някой я е засегнал, не беше и с деколте. Явно по скайп доста са я оплюли. #2gunfire

Така ще е станало...няма друго обяснение Peace

# 1 577
  • София
Тя сега при Гала с голямо деколте ли е?

# 1 578
СаЧе Васе е запазена марка !
Не гледам Гала , но дано да е с гола  пазва и манЧиия !
И да хапва.
Боже , най-безобидното същество , с най-безобидните пороци , налазили хейтърите.
Е , да не припомням тук нашумял  скандален цитат, на скандален политик, за процента дебилност на българина .
Сашке , ако ни прочетеш тук , ще видиш , че бг мама преимуществено , те харесва.
а нЕма по- обективен критерий , вЕрвай ми.
Пий си ликьореца и си хапвай , да ти е здраве !

# 1 579
# 1 580
В търговския рестистър ЕГН на Енджи започва с 821101

# 1 581
# 1 582

ААААА, в грешка си, Свинявай...най-малко с 87 требе да е hahaha

# 1 583
Къде го намирате това ЕГН в търговския регистър? Аз го сметнах по алгоритъм и го проверих в сайта на НАП, но наистина ли го има публикувано?

# 1 584
Добър ден и от мен

Аз директно се обръщам към сценаристите

Алюююю, сцИнИриститИ, да знаИтИ, че:

- Ако спечели Александра предаването е нагласено, защото тя е жена на Петканов, а той има връзки в Нова телевизия
- Ако спечели М. Хранова предаването е нагласено, защото постоянно я лансирате, като най-голямата звИзва на България
- Ако спечели Тото предаването е нагласено, тъй като той е Тото милионера и ви е обещал да ви остави хонорара си, за да се почерпите
- Ако спечели Миглена предаването е нагласено, защото имате уговорка да облече с нейни дрехи на цена до 19.99 лв. целия екип на Нова телевизия

Само, ако спечели Джулиана предаването ще се счита, че не е нагласено, тъй като тя е обещала сегашните си гърди да ги разпредели между момичетата от 12 Б клас на столичното 125-то СОУ за бала и ще й трябва хонорара, за да си сложи нови. Освен това трябва да плати и почивката, на която мъжа й й обеща да я заведе след предаването.
Но, тъй като тя няма как да събере толкова много гласове, то който и друг да спечели да знаете, че за нас предаването е нагласено!!!
 Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 1 585
Бравос....добре казано  Laughing

# 1 586
  • София
 Joy Joy

# 1 587
# 1 588
  • sofia
Псилютно съм съгласна! Аз за това го и гледам! Падам си по нагласените работи и коМспирациЙте!

# 1 589

Общи условия

Активация на акаунт