Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 244
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Оптимист по принуда
Много унизително се държаха със Сашка. Толкова гадно ми стана.

# 1 666
  • София
Въпреки всичко, Сашка се държа достойно и всичко посрещаше с усмивка.

# 1 667
  • Оптимист по принуда
Горката.
Сценаристите, дано сте доволни.

# 1 668
  • София
Изобщо не се съмнявам в простотията и тъпотата на Светлото...Ще я запомня, как все се вреше на диваня в нечий скут, с интелект и визия на булонка.
За това и нямам симпатии към Джугана. Не толерирам наглата простащина, под каквато и да е форма!

То затова прякора й е "тъпото Светле" Simple Smile

# 1 669
2 генерални извода от дискъсията до тук:

1. Годините на Енджи са въпрос номер 1 в държавата. Разгадаем ли го, външният дълг пада наполовина. (Не може ли просто да е в депресия от откровенията на гинеколога след загубата - след 35 шансовете за здраво бебе и лесно забременяване спадат драстично. Може би е видяла как Юлиана Дончева и Елена Йончева попаднаха в мизерството да се обясняваш на колко си родила? Тук форум за майки ли е или градската баня?)
2. Когати Къци иска фъстъци - лошо. Когато Кичка реве за сьомга - лошо. Когато Лили си яде от кошничката - зле. Само плюскането и БОГОТВОРЕНЕТО на храната от Сашка е не само позволено, ами и желано, лелеяно действие... Сашка нямаше да се вкара в тази простотия, ако беше яла лучената супа за обяд, а не закуска, и не беше описала кюфтенцата на Шефа като амброзия.

# 1 670
  • Оптимист по принуда
Поне и' дадоха шанс да пее. И имаше ехо!

# 1 671
  • София
В стла на общуване на Гала е да се подиграва с гостите си.  Mr. Green

Само с тези, които са по-кротки. Като влязат разни по-хард особи, като Марчето и Емануела се превръща с мазнеща се подлога, готова да скача на един крак, докато провежда интервюто, ако това е желанието на гостенката

# 1 672
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нищо по-различно от дъщерята на Орхан Мурад. Sad
Потърсих я и тази и съм направо ужасена и безмълвна. Това ли е днешното ново поколение - още на 12 със хиалурон и визия на фолк певица. ЖДНБ!  Crazy  smile3505

# 1 673
За мен Сашка компенсира нещо с храната. Доставя си удоволствие чрез нея. Убедена съм, че мъжът ѝ е главният виновник за това. Тя се нуждае от психотерапия, за да разбере защо храната е останал единственият ѝ източник на удоволствие в живота. Че изглежда смачкана  и няма общо със Сашка от "онова" време, е видно за всички. Затова и не я упреквам за непрестанното хранене. Даже мога да ѝ завидя, че не ѝ се отразява на фигурата.

# 1 674
  • София
За мен Сашка компенсира нещо с храната. Доставя си удоволствие чрез нея. Убедена съм, че мъжът ѝ е главният виновник за това. Тя се нуждае от психотерапия, за да разбере защо храната е останал единственият ѝ източник на удоволствие в живота. Че изглежда смачкана  и няма общо със Сашка от "онова" време, е видно за всички. Затова и не я упреквам за непрестанното хранене. Даже мога да ѝ завидя, че не ѝ се отразява на фигурата.

Това се нарича "емоционално хранене" и се случва на страшно много хора по света. Някои отслабват, когато са под стрес или имат лични проблеми, защото не се хранят, а други, постоянно се тъпчат. Но на Сашка определено могат да й завидят много жени с емоционално хранене Simple Smile
А иначе четох някъде преди много време, че мъжа й буквално я е смачкал емоционално

# 1 675
  • гр. Шумен

2. Когати Къци иска фъстъци - лошо. Когато Кичка реве за сьомга - лошо. Когато Лили си яде от кошничката - зле. Само плюскането и БОГОТВОРЕНЕТО на храната от Сашка е не само позволено, ами и желано, лелеяно действие... Сашка нямаше да се вкара в тази простотия, ако беше яла лучената супа за обяд, а не закуска, и не беше описала кюфтенцата на Шефа като амброзия.

За Къци не знам, не съм го гледала. НО Кичка беше масова форумна любимка и не си спомням някой да я е нападал заради сьоНгата. МАлцината които не я харесвахме, не бяхме против нея заради хапването, а заради това,че се държеше като мегазвезда, а другите бяха нереализирани, селяни, некадърници и т. н. (това беше моята позиция), а Лилето беше осмивана заради лиготията и мрънкането, кошничката... ми тя и МИглена имаше собствена манджа.
Така че не виждам защо трябва да пречи лапането на Сашка, даже й завиждам, че при толкова ядене запази форма. Аз щях вече да се търкалям.  Joy

# 1 676
  • sofia
Не съм напълно съгласна за компенсирането. Когато човек обича храната, яденето не компенсира нищо, то си е...похапване.

# 1 677
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Има гласуване във ФБ кой да спечели
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/photos/a.408321869 … ype=3&theater
дотук
Тото 3300 гласа
МегЗ 1300
и по малко за останалите

Коя е най- голямата аудитория от гласуващи ?! - момиченцата- тийнейджърки Simple Smile

# 1 678
Последните 10 страници са изцяло посветени на годините на Енджи. Трябваше да се пусне отделна тема- "Е ли Енджи на 35 или не е?".
Не е коректно в предаването на Гала или който и да е, да иронизира склонността на Сашка да умита където и каквото намери. Защото такова хранене не е нормално. То е вид проблем. Всичко, което е прекалено и се прави без мярка, е проблем. Дали е неконтролируем глад(хормони), дали е компенсиране на някаква емоционална неудовлетвореност, дали е склонност да се поглъща всичко безплатно или нещо друго- тя си знае.
Снощи трябваше и Алекс да си тръгне.
Аз съм за МегЗ.  Trophy  Другите ми бледнеят.

# 1 679
  • София
В стла на общуване на Гала е да се подиграва с гостите си.  Mr. Green

Само с тези, които са по-кротки. Като влязат разни по-хард особи, като Марчето и Емануела се превръща с мазнеща се подлога, готова да скача на един крак, докато провежда интервюто, ако това е желанието на гостенката

newsm10    Гала отваря кранчето на цистерната с лой само на приятелки и на гости, които трябва да омайва.

Цитат
Това ли е днешното ново поколение - още на 12 със хиалурон и визия на фолк певица. ЖДНБ!  Crazy  smile3505

За съжаление, това е подрастващото поколение. Такива са и по улиците, в дискотеките са още по-натруфени и с още повече грим, разголени..... Направили са се на 30 годишни....Винаги съм се питала, родителите на такива деца-тинейджърки как реагират на визията на дъщерите си? Изобщо виждат ли ги в този вид?!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт