Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 211
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сашеееееееее...присетих се.Disappointed Relieved
Тете, пийни една вУдиШка да се Спокоиш.  Hug

# 1 651
То и аз аха аха да пусна СМС, ама

Рейне, безутешно страдам....

# 1 652
За Биг Брадър от 13 ноември доста малко се знае .Този път са по-потайни  Laughing Laughing Единствено се знае за Светлана Василева ,Дебора и може би Джино.Иначе имаше доста клюки ,че ще участват и Фънки и Луна ,но не  е потвърдено...

Има гласуване във ФБ кой да спечели
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/photos/a.408321869 … ype=3&theater
дотук
Тото 3300 гласа
МегЗ 1300
и по малко за останалите

Ужасен финал  hit
Всичко е ясно

Може да съм единствената ,но искам Марги и Джулияна да са на първо и второ място  Laughing Laughing Laughing Тази година нямам фаворити ,т.е по-малкото зло да спечели  Laughing Laughing
Тая пък Светлана Василева толко ли е проста да остави Гущеров сам за месец??? Да не мисли, че Шишко няма да намери коя да води в Шанел, че да пие шампанско и пуши цигари? Пък и стана време за коледните картички...
Имам история с Василева( запознанство в един клуб- приятелско), ама да не ви разказвам колко е проста милата...

# 1 653
  • София
Не мисля, че Йонко ще спечели. Но шивачката ме съмнява. newsm78

# 1 654
  • София
За Биг Брадър от 13 ноември доста малко се знае .Този път са по-потайни  Laughing Laughing Единствено се знае за Светлана Василева ,Дебора и може би Джино.Иначе имаше доста клюки ,че ще участват и Фънки и Луна ,но не  е потвърдено...

https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/photos/a.408321869 … ype=3&theater
дотук
Тото 3300 гласа
МегЗ 1300
и по малко за останалите

Ужасен финал  hit
Всичко е ясно

Може да съм единствената ,но искам Марги и Джулияна да са на първо и второ място  Laughing Laughing Laughing Тази година нямам фаворити ,т.е по-малкото зло да спечели  Laughing Laughing
Тая пък Светлана Василева толко ли е проста да остави Гущеров сам за месец??? Да не мисли, че Шишко няма да намери коя да води в Шанел, че да пие шампанско и пуши цигари? Пък и стана време за коледните картички...
Имам история с Василева( запознанство в един клуб- приятелско), ама да не ви разказвам колко е проста милата...

разкажи, разкажи Simple Smile

# 1 655
Да викаме ли Цуни за снимки...да покаже.

# 1 656
  • София
Не ми хареса този сезон на ВБ.  Mr. Green

# 1 657

дотук
Тото 3300 гласа
МегЗ 1300
и по малко за останалите

Ужасен финал  hit
Всичко е ясно

разкажи, разкажи Simple Smile
Ако влезе в ALL STARS-a ще ви разкажа... Даже си даде номера, без да съм й го искал, и ми вика Ако имаш имтересна клюка ми пиши. Муйахахаха

# 1 658
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ние я видяхме колко е проста като беше във ВБ.  Laughing

Дъщерята на Анелия и Коко Динев:
Скрит текст:

Само на 13 години.  Crazy

# 1 659
  • sofia
Изобщо не се съмнявам в простотията и тъпотата на Светлото...Ще я запомня, как все се вреше на диваня в нечий скут, с интелект и визия на булонка.
За това и нямам симпатии към Джугана. Не толерирам наглата простащина, под каквато и да е форма!

# 1 660
Не ми хареса този сезон на ВБ.  Mr. Green
И на мен! Ще се запомни само с обидите на шеФа. всички други се загубиха...

# 1 661
  • София
Скрит текст:

Нищо по-различно от дъщерята на Орхан Мурад. Sad

# 1 662
Ние я видяхме колко е проста като беше във ВБ.  Laughing

Скрит текст:

Сузана на Орхан № 2.
Доизглеждам последните минути на Сачето при Гала, защо се подиграват с жената не знам?
Те пък от екипа на Гала са много убави, Зейнеб - за толкова години ни на визия го докара, ни на акъл. Поне на пари покрай мъжа си успя и онази нашарената като картина на Пикасо - Кремена Халвата, ай стига бе.
Наранен съм заради Сачето и това е.

Малко офтопик за Темата на 09.11.2017г.:

# 1 663
Скрит текст:

Че тя копие на Ганка.

# 1 664
  • София
В стла на общуване на Гала е да се подиграва с гостите си.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт