Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 224
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 635
  • sofia
Днес попрегледах проспаното снощи. Няколко неща ми направиха впечатление.
Тото е много фалшив.
МегЦ също играе. Много хитра и престорена. Играе някакви етюди. А каква бе тая тиара на главата ѝ?!?
Лигавият жираф Петканова много смешно се опита да вкара драма. Аха-аха да ревне..ама не би. То трябва талант.
А Джугана как повтаряше: Мислех, че аз или Марги си тръгваме, не Дани! Ама, коя си ти, коя е Маргарита Хранова, дет се вика!
И за последно....Като ги видях трите финалисти....Джугана, Петканова и МегЦ, се замислих, в що за абсурд живеем...

# 1 636
Гаси тъпотията! Значи, дори човек да не прави мизерии, простотии и излагации във Вип Брадър, нарочат ли го сценаристите, няма мърдане. Сашка я подиграха много грозно. И при Гала продължиха. Не им прави чест. Абсолютно пресолиха манджата!
Дано Сашка не се е засегнала твърде и да не получи някое хранително разстройство! Що за лош вкус, да броиш някому залците!

Вярно е.
Ако решат да покажат, че пиеш/спиш само, и един път да го правиш на ден, след монтажа...айдеее. Се ла ви.

# 1 637
Тръгнах да пиша коя е тази и видях, че сте писали. Фолкпевачките защо държат да се направят еднакви? Мара ми е симпатична и с русото, но се е обезличила, не прилича на себе си. Сега е част от масовката. А може и да го е закъсала финансово. Лафът нали е "русо гладно няма".

# 1 638
Олее, тази да не е първият участник за Ол Старс-а   Rolling Eyes
  Преди нали вкарваха някой, който да посреща после останалите, дано не е това ...ужас

# 1 639
  • София
Анелия едва ли ще участва в Ол старса. Ще събира пари благотворително.

# 1 640
Интервю на Енджи преди време https://youtu.be/E1b-FUvOlu4
След 4та минута казва, че на 14 години решила, че няма да учи до 18 в училище и затова взела 2 години за една.  14+2=18?
Наистина яко й куца историята, а и математиката явно.

# 1 641
  • София

МегЦ също играе. Много хитра и престорена. Играе някакви етюди. А каква бе тая тиара на главата ѝ?!?
Резенче от хелоуинската тиква имаше на главата си.

# 1 642
  • София
Излизат в Търговския регистър определенията на съда и други документи. ЕГН на синдиците в делата по несъстоятелност също са видни, както и на управителите на търговските дружества...всичко си се вижда, а ТР си е публичен.

Така е. Но все пак не мисля, че е редно да се развяват чужди ЕГН-та във форуми. Не знам за другите, но на мен не би ми било приятно да си видя изтипосани някъде личните данни само, защото имам фирма и съм подала документи в Търговския регистър. Вярвам, че и на другите пишещи тук не би им било приятно  Peace

# 1 643
  • София
Сега чета, че Богданка била много близка с Любен Дилов-син, не знаех.

# 1 644
Скрит текст:
Тцтцтц за тва е била разстроена Сашинка... Cry

Тоя с нежния глас много неща иска да каже ми се струва... Май не е ял отдавна х*й Grinning
Бе точно тоя дето "иска да й кае, че ногу яде" не му е много женски гласа, ама гOвора малко бие към етноса, дето Сашето захапа... Grinning
Сори. На мен, като мъж, ми се стори гласчето много нежно...

Анелия всеки сезон я вкарват за някоя мисия - да не би шофьора й да го подава на Тушев-50лв/свирката?

# 1 645
Има гласуване във ФБ кой да спечели
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/photos/a.408321869 … ype=3&theater
дотук
Тото 3300 гласа
МегЗ 1300
и по малко за останалите

Ужасен финал  hit
Всичко е ясно

# 1 646
Сега чета, че Богданка била много близка с Любен Дилов-син, не знаех.

По-назад писаха, че точно Дилов им е подхвърлил идеята да си осребрят събирането...тоест-да влязат във ВБ и да вземат пари за това...

Сашеееееееее...присетих се.Disappointed Relieved

# 1 647
  • Bulgaria
За Биг Брадър от 13 ноември доста малко се знае .Този път са по-потайни  Laughing Laughing Единствено се знае за Светлана Василева ,Дебора и може би Джино.Иначе имаше доста клюки ,че ще участват и Фънки и Луна ,но не  е потвърдено...

https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/photos/a.408321869 … ype=3&theater
дотук
Тото 3300 гласа
МегЗ 1300
и по малко за останалите

Ужасен финал  hit
Всичко е ясно

Може да съм единствената ,но искам Марги и Джулияна да са на първо и второ място  Laughing Laughing Laughing Тази година нямам фаворити ,т.е по-малкото зло да спечели  Laughing Laughing

# 1 648
дотук
Тото 3300 гласа
МегЗ 1300
и по малко за останалите

Ужасен финал  hit
Всичко е ясно
Тц. Не е ясно. Във фейсбук всички са активни, ама като трябва да изпратят смс от 1лев, са все заети;нямат време; “ауе не ме занимаай с глупости брато”...

# 1 649

Тази чубра какво прави в къщата?

Много е остаряла от злоба по жените на К.Динев .......

Общи условия

Активация на акаунт