Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 150
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 620
Излизат в Търговския регистър определенията на съда и други документи. ЕГН на синдиците в делата по несъстоятелност също са видни, както и на управителите на търговските дружества...всичко си се вижда, а ТР си е публичен.

# 1 621
Факт, ама искам да вметна,  не че съм критерии за някакъв интелект, ама ежедневно изготвям доста документи (такова ми е естеството на работата), та тази дума и аз я обърках, нито пък хептен съм знаел как се пише.
Ама нищо де, важното е че и аз от малък, така интелигентен си вървя.
КритериЙ  Peace

Извинете. Гледам "На кайме" и искам да попитам, дали само на мен днеска Гала ми изглежда като гигантска зелка кисело зеле извадено от бидонЯ?

# 1 622
Гаси тъпотията! Значи, дори човек да не прави мизерии, простотии и излагации във Вип Брадър, нарочат ли го сценаристите, няма мърдане. Сашка я подиграха много грозно. И при Гала продължиха. Не им прави чест. Абсолютно пресолиха манджата!
Дано Сашка не се е засегнала твърде и да не получи някое хранително разстройство! Що за лош вкус, да броиш някому залците!

Съгласна съм.
Нито е нарушила правилата, нито е подсъдно да ядеш. А и Сашето имаше и други изяви, освен хапването - утешаваше ги там, говореше им...включи се в мисиите, пя им ....те се хванали за хапването, ще кажеш цял вол е опаткала...

# 1 623
  • sofia
Гаси тъпотията! Значи, дори човек да не прави мизерии, простотии и излагации във Вип Брадър, нарочат ли го сценаристите, няма мърдане. Сашка я подиграха много грозно. И при Гала продължиха. Не им прави чест. Абсолютно пресолиха манджата!
Дано Сашка не се е засегнала твърде и да не получи някое хранително разстройство! Що за лош вкус, да броиш някому залците!

Съгласна съм.
Нито е нарушила правилата, нито е подсъдно да ядеш. А и Сашето имаше и други изяви, освен хапването - утешаваше ги там, говореше им...включи се в мисиите, пя им ....те се хванали за хапването, ще кажеш цял вол е опаткала...

Па и да е, не ѝ личи!

# 1 624
Пу, да не й е уроки......Simple Smile

# 1 625
  • Варна
Завиждат само на Сашето... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 626
  • Сандански
Е това да ти кажат много ядеш е тъпо е и то на жена да не и пука всеки си нагъва вкъщи. 😂😂😂

# 1 627
  • София
Тя много се беше сдухала обаче.

# 1 628
Има гласуване във ФБ кой да спечели
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/photos/a.408321869 … ype=3&theater
дотук
Тото 3300 гласа
МегЗ 1300
и по малко за останалите

# 1 629
  • София
Те собствените си животи не могат да оправят, на Сашка тръгнали да разправят какво и колко да яде... ама въпрос на възпитание.
Тъпа ми беше сцената с Александра като обявиха Даниел за напускане, нещо се мъчеше да реве, мрънкаше, обаче е много лоша актриса. Дано пъва си замине на финала.

Аз ги виждам Джулиана, Александра, Марги и Метз и Тото си поделят първо и второ място.

# 1 630
# 1 631
А, на мен дори ми се струва отслабнала от началото на предаването, любимата й бяла мантия я правеше доста  обемна, с днешното умопомрачително сетче изглеждаше по-вталена. Simple Smile

Неприятни са подобни коментари, един път, втори път,  десети може да се засмееш, на стотния ще ти писне, ще избухнеш и ще се намери някой да те обвини, че нямаш чувство за хумор и самоирония.
Съчувствам й, защото и аз като Цуни от малка съм си така 😊 обаче с обратен знак на Сашето, никога не мога да изям цяла порция хапвам по малко и на често и все ще се намери някой да коментира - ти с въздух ли се храниш  хаха, болна ли си, в депресия ли си, слаба си Disappointed абе все нещо трябва да ми има, а пък ако стане ясно и че не пия алкохол става страшно. Винаги ми е било странно как се обсъждат хранителни навици, ще има ли годеж, сватба, бебе и т.н., много нетактични хора има.

# 1 632
  • София
Я, първо и второ място съм ги познала по нагласа във фб. Grinning

# 1 633

Тази чубра какво прави в къщата?

# 1 634
  • Bulgaria
Не съм гледала промото ,но според мен ще се даряват някакви пари за  Holiday heroes-Анелия е част от участниците в каузата и явно всички ще дарят дадена сума дали чрез игра или лични средства.

Общи условия

Активация на акаунт