Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 042
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Варна
Може пък от един момент нататък да е почнала обратно броене на годините, имам такава приятелка. Laughing И така си ги е докарала до 30, догодина ще е на по-малко. На колкото иска, на толкова да е , щом и харесва, на мен не ми пречи.

,

# 1 606
Заличени са данните в профилите, преди се виждаха директно, но има копия на документи, както е видно. Аз лично не намирам тежка драма, и без това лични карти се копират под път и над път; многократно съм водила спорове с някакви лелки зад гишета, които са ми искали ЛК напълно неоснователно, ама няма оправия, казали са им да искат и искат, снимат, прилагат в разни папки.

# 1 607
# 1 608
Тцтцтц за тва е била разстроена Сашинка... Cry

# 1 609
Бахти скуката...

# 1 610
# 1 611

Тоя с нежния глас много неща иска да каже ми се струва... Май не е ял отдавна х*й Grinning

# 1 612
  • София
От кога да ядеш е грях? Килата и задника и са си нейни. Ненормален народ, брей😬

# 1 613
Хранова също даваше грешни отговори от съблекалнята - булчЕнски каза, а то беше булчИнски...

Факт, ама искам да вметна,  не че съм критерии за някакъв интелект, ама ежедневно изготвям доста документи (такова ми е естеството на работата), та тази дума и аз я обърках, нито пък хептен съм знаел как се пише.
Ама нищо де, важното е че и аз от малък, така интелигентен си вървя.

# 1 614
  • Ню Йорк
Само не разбрах кой е гласувам за Йонко или какъвто е там  newsm78 Отново нагласена работа.  Sick

# 1 615
  • sofia
Гаси тъпотията! Значи, дори човек да не прави мизерии, простотии и излагации във Вип Брадър, нарочат ли го сценаристите, няма мърдане. Сашка я подиграха много грозно. И при Гала продължиха. Не им прави чест. Абсолютно пресолиха манджата!
Дано Сашка не се е засегнала твърде и да не получи някое хранително разстройство! Що за лош вкус, да броиш някому залците!

# 1 616
  • София
Факт, ама искам да вметна,  не че съм критерии за някакъв интелект, ама ежедневно изготвям доста документи (такова ми е естеството на работата), та тази дума и аз я обърках, нито пък хептен съм знаел как се пише.
Ама нищо де, важното е че и аз от малък, така интелигентен си вървя.
КритериЙ  Peace

# 1 617
Скрит текст:

Тоя с нежния глас много неща иска да каже ми се струва... Май не е ял отдавна х*й Grinning
Бе точно тоя дето "иска да й кае, че ногу яде" не му е много женски гласа, ама гOвора малко бие към етноса, дето Сашето захапа... Grinning

# 1 618
  • гр. Шумен
Нямам звук, видях че плаче, какво са й казали?

# 1 619
  • София
Че много яде.

Общи условия

Активация на акаунт