Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 161
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 710
Някой от феновете, които са звъняли е казал на Сашка , че много яде.. сигурно за това вчера беше  такава унила Disappointed Relieved

# 1 711
  • София
Някой от феновете, които са звъняли е казал на Сашка , че много яде.. сигурно за това вчера беше  такава унила Disappointed Relieved

Да, и аз го чух в промото... много грозно! Какво им пречи, друга работа си нямат, че ѝ броят залъците.

# 1 712
  • Оптимист по принуда
.

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 19:48 от demmy.

# 1 713
  • Варна
Сачито отпадна и за съжаление сега вече нямам фаворит.
Сачке, ако четеш, продължавай моля те да си хапваш. Така ме радваше. Не ги слушай тези, които те упрекваха. Те завиждат, че ядеш, а не пълнееш. Добронамерена, весела и широкоскроена си. Дано само хубави неща ти се случат след това участие:heart:

# 1 714
Енджи в гостуването си при Денис доста по- добър български говори от демонстрирания в ББ. Rolling Eyes

Вулева и доста постове относно Рамадан има... Да не е приела исляма наистина?
По едно време май беше и бременна, преди 4- 5 години, нещо такова ми се върти в главата, но не се сещам да съм срещала инфо за нейно дете...

# 1 715
Тя Вулевица от доста време публикува такива простотии и искрено ме учудва... Преди време тя беше една от малкото, които надигна глас срещу шума, който вдига джамията в центъра на София... Още много преди бежанци и т.н.

# 1 716
  • София
Ох, пак ли се започна с четенето на морал! Ехо, това е забавно, сеирджийско предаване! И за нас навремето, макар да бяхме здраво "соц-поколение" приказваха колко сме изпуснати, как родителите са абдикирали и по този случай ни пускаха проверки в гимназията кой си е изрисувал името на някоя метъл-група на чантата. Така де, възпитаваха ни в здрав морал.

# 1 717
  • София
Не съм гледала "На шкембе" при Гала,но щом са се подигравали на Сашка сигурно и завиждат.Предполагам са на непрекъсната диета и редуват глад и клизми,за да са във форма.А гладният човек е и нервен.Пожелавам им нови висини в клизмите!

Някой от многото ни здравни министри беше казал, че гладният човек е злобен, ама не помня кой министър беше.

То, по-злобен и нервен човек от Мигленчето нямаше. И наистина пред нейните истерии и циркове всички  бледнееха. Друго си е, като си с шизодиагноза.Сашето, можеше да си хапва повечко, но поне не беше изперкарала като Каканижева и се държа много по-достойно от нея.

# 1 718
 Joy
ББ е свършил няколко години по късно.

Баби Джугани/ Меглена .. гледайки на куп в своите длани, очила, чене, изкуствено око и перука:
-Ебаааси, как кихнах!?

# 1 719
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Колко сбъркано,нагоре,надолу?И мойто е така,изкарали са ме по-възрастна. Rolling EyesРозовият слон и аз го видях. Crazy
И мен така. Спешно търся институция, в която да ми го коригират.  Rolling Eyes Розов слон не съм видяла, но както казах - два хобита хвърлиха някакъв пръстен през нашата тераса.

# 1 720
Ей , Кралица ли си , придворна ли си, дойка ли си, ама си гаси трола.

# 1 721
  • Испания
Ей , Кралица ли си , придворна ли си, дойка ли си, ама си гаси трола.

Просто 11-годишно хлапе.

# 1 722
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, Дани предварително си е нарисувал сърце, за да го показва.  Tired

# 1 723
 Ооо, искам и аз да се обадя на Сашкааа  Cry

# 1 724
  • Брюксел / София
Ганка е като черна станция Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт