Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 194 980
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Враца
Сашето, докато се жалваше, че са я представили като вечно ядяща, си сипа точно два пъти по една чиния от макароните..  ooooh!  Joy

И въпреки това, смятам че не е ничия работа, да следи кой колко яде,
най-малко на Гала и другите кокошки там.
Верно ли, са тормозили Сашето? Crossing Arms
Къде да гледам?

И страшно съжалявам, че Сашето не разбра, колко симпатии събра с това си представяне,
дори Анелия и го каза, но тя не го отрази, чу и преекспонира само негативите, от разговорите с неориентирани тийнейджъри по скайп..  ooooh!

# 1 891
Лелеее, сега Миглена фръкна в облаците вече. Вече се мисли за топ звИздата на България

След MEGZ и MEGZ CURVY ще пусне и MEGZ KIDS Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 1 892
Май пускат само хвалебствените мнения.  Rolling Eyes

А какво да пуснат? ВКлючването нали беше преди обед? Децата от училище звъняха - родителите работят... Кой нормален човек има време да се обади на някоя от тези откачалки за да й каже, че не е добре...

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 01:23 от arrival

# 1 893
Във визитката на Биг Брадър посочената възраст на Енджи е 28.
Посочила е 28г
, мина рожденния ѝ ден и стана на 30...
На мен по - скоро ми прилича на 35 годишна, но пък и Галя от "София ден и нощ" ми прилича на над 30г, а се оказа че е на 22,23, повечето в темата за сериала, също я мислеха за по - голяма, та аз определено не съм критерий.
Ама пак е странно, все пак 30годишнината е юбилей, а тя не поиска никаква почерпка...
Обясняваше на Алекс, че не искала да празнуват, защото и било неудобно да ѝ подаряват подаръци, ами в къщата нямаше да получи...евентуално някоя вещ на друго от момичетата, а те така или иначе си разменяха и подаряваха една на друга. Нямаше да е кой знае какво, ама щяха да си изкарат една по - различна вечер..

Загрях newsm78 Според Енджи 82 /първите две цифри в ЕГН/ в обратен ред показват на колко години е. В нейният случай - 28 . Тя милата ще сънува още дълги години, че е на толкова Joy Joy Joy

# 1 894
Добро утро на вас , за мен беше шоково.
В просъница включвам тв, и гледам Дънан Александров насреща  Shocked ShockedПомислих , че още сънувам.
 А той бил при Милен  Joy. После и Евг. Минч . беше там.  Mr. Green
Няма да издавам , гледайте . Според мен Милен ще го изгони, спомена точно първата му брачна нощ. Mr. Green  А и , предполагам , е следил и реакциите на драгия зрител smile3512 . Та Данко скоро ще осъзнае нЕкои неща. Така ми се струва.И дано, дано, дано !
Е сега ще изгледам и Сачка при Гала , след снощния епизод още ми е жал.

# 1 895
  • Някъде в Матрицата
Сашето, докато се жалваше, че са я представили като вечно ядяща, си сипа точно два пъти по една чиния от макароните..  ooooh!  Joy

Точно 2 пъти, ама може и да не са 2. След като ù изградиха образ на постоянно дъвчещата (с нейна помощ, разбира се), могат така да си монтират кадрите, че да излезе, че си е хапвала дори, докато си говори със феновете.

# 1 896
  • У дома
Добро утрооо😊
Снощи гледах епизода...изясни ми се защо Сашето се държи така и защо се натъжи..мъжът й я е смазал психически тая жена...жалкоо, мноого жалко. Никакво самочувствие няма Сашето и тия пикльовци и пубери ще питат защо само ядяла..мноото тъжно. А не пее лошо. Даваха кадри как пее, има глас. Дано Дани Милев и направи някоя песен, че няма да възроди кариерата си е ясно, но някоя и друга песен може да изкара. Ако пък съумее да се възползва от тоя си образ в ББ може е някой лев от реклама да направи😉хапва си жената, да не е престъпление. Ако има педагогическо образование, защо не се насочи натам Сашка..защо трябва да е на сцената....

Другите не ми бяха интересни и не ми се коментират😂 ще потърся днес да гледам Гала и Сашето от вчера😊

# 1 897
  • ГО
Добре де, тя защо така отчаяно се е хванала да търси рестарт на кариера, в която не талантът, а младостта и сексапилът са издигнати в култ /и простотията също/. И това в област, в която има особено свирепа млада конкуренция, която прегазва като танк всичко, само и само за да издрапа. Тя си знае, че няма начин просто. Но много подчертава, че работата и трябва, защото опира едва ли не до оцеляване.  Може ли мъжът и чак толкова да ги е зарязал, че чак на убитата кариера да разчита да я съживи, чудя се.

Защото нищо друго не й остава. Не може да си признае, е няма младост и сексапил, нито че може да намери други възможности. ОСтава й да се хване за сламката за пеенето. Какво друго може и е правила?
За мен цялата заблуда иде от това, което стана с Рени миналата година. Рени влезе във ВБ за да направи рестарт на кариерата си и да напомни за себе си. Сашка си мисли, че и на нея ще се случи, ама Рени е къде, къде по-млада и има връзки и фенове и в Сърбия и т.н.
Не вярвам Сашка да извлече дивиденти от престоя си в къщата, още повече нова кариера.
Най-много да изкара някоя песен и това е.

# 1 898
Не знам как човек, който спи до 14 часа всеки ден, без да има участия нощем, може да работи в детска градина. Тя е завършила предучилищна педагогика в Благоевград. Избутала е с тройки доста трудно, с поправки и т.н.

# 1 899
От къде разбрахте ,че мъжът на Сашка я е мачкал на тема кариера?

# 1 900
  • София
На мен ми е жал за Сашка, въпреки че ми е комична с деколтетата си. Нейният мъж явно е голям гадняр, може и да е вярно, че я е биел. Смазана е психически. Дано намери начин да оправи живота си и да се радва на децата си.

# 1 901
  • Сандански
Мен точно като ме включиха със Сашето устата ми беше пулна с халва викам ся к’во стана. 😂😂😂

# 1 902
Мен точно като ме включиха със Сашето устата ми беше пулна с халва викам ся к’во стана. 😂😂😂
Те затова са те включили . Joy В   скайп , нали ?

ПП Рени вЕрно ли се възроди след ВБ Flushed
Сега го чувам. Аз мислех , че пее , докато Ути готви по селски панаири .

# 1 903
От къде разбрахте ,че мъжът на Сашка я е мачкал на тема кариера?

Тя каза в самосъжаленията си, че мъжът й ще излезе прав - никога нямало да бъде пак на сцена. Иначе, за психотормоза - нашите тук си го поизмислят. Във всичк интервюта ТОЙ реве кански от нея - изневерявала, не си гледа детето, само харчи, профуква, спи до обед, желае му злото, само реве за пари, никакво внимание на децата им... Но тук на момичетата - звездите им го говорят...

# 1 904
.........
И Сашка... по време на разговорите така добре реагираше... после що влезна в ролята на жертва.... какво целеше... само аз толкова положителни неща й надумах, а сигурна съм и още други... тя що така го обърна...

Факт е, че Сашка получи и чу доста положителни мнения. Но е факт също така, че единствена тя получи и критики - другите само ги хвалеха зрителите, но не са отправяли критики. Тук е разликата и това обяснява тъжната й физиономия, когато гледаше как другите само ги превъзнасят по скайп.

Общи условия

Активация на акаунт