Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 194 982
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 590
Тва не е вярно. 82 си е жената. Доказано! Wink

# 1 591
Напълно е възможно ЕГН-то на Енджи да е сбъркано. Като се замисля, и моето сигурно е сбъркано. А ей сега един розов слон прелетя край прозореца на офиса.

# 1 592
От всички останали на финала не искам да спечелят Миглена и Джули.

# 1 593
Николета Лозанова

...те влизат за пари, за слава, “на спа санаториум” (Сашка Васева)....а излизат преродени, осъзнати и дори женени...възхитителен и много емоционален сезон, който ме разтърси, разплака многократно, както от смях, така и от вълнение при срещата с най-скъпите им същества! Мегз заслужава огромно признание, Дани Петканов е пример за подражание, а Big Brother се превърна в институция! ❤️

Joy Joy Joy Joy Joy

И един от коментарите под поста

Емануела Славчева: Nikoleta Lozanova Винаги расъждаваш много разумно и на место , и супер справедливо ... ти си жена за уважение на пук на гадните хора който знаят само да те плюят .... само защото завиждат на успехат ти Wink и разбирасе как изглеждаш ... една красива мама Wink която си гледа детето и на пук на всички злобари много добре даже Wink жалко че ти не влезна да ги разбиеш ... и да си победител ... но в крайна сметка това ти е под достойнствието

ЖДНБ  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 594
  • Оптимист по принуда
Много вересии за прибиране, много!

# 1 595
Във визитката на Биг Брадър посочената възраст на Енджи е 28.
Посочила е 28г, мина рожденния ѝ ден и стана на 30... 🤔
На мен по - скоро ми прилича на 35 годишна, но пък и Галя от "София ден и нощ" ми прилича на над 30г, а се оказа че е на 22,23, повечето в темата за сериала, също я мислеха за по - голяма, та аз определено не съм критерий.
Ама пак е странно, все пак 30годишнината е юбилей, а тя не поиска никаква почерпка...
Обясняваше на Алекс, че не искала да празнуват, защото и било неудобно да ѝ подаряват подаръци, ами в къщата нямаше да получи...евентуално някоя вещ на друго от момичетата, а те така или иначе си разменяха и подаряваха една на друга. Нямаше да е кой знае какво, ама щяха да си изкарат една по - различна вечер..

# 1 596
ЕГН-то ѝ е сбъркано, е, тая е прецедент. Ми да се оплаче да ѝ го коригират - това президент, омудсман, все някой ще вземе отношение. Може ли пък със сбъркано ЕГН цЕл живот... УжЕс.

Някой питаше за справките, в ТР, по името на физическо лице се откриват участия във фирми, съответно ЕГН и така нататък. Не е нужно да имаш специален достъп за това.

# 1 597
  • София
Тази Николета ме остави без думи. Sick

# 1 598
То това със Сашка и яденето.. ми като са давали кадри само как яде, как няма да помислят хората, че яде непрекъснато. То по тази логика излиза, че другите на фотосинтеза живеят, защото не са ги давали в кадър, че ядат... Кой знае колко набиват и те.

# 1 599
  • до една звездичка
Тази Николета ме остави без думи. Sick

Аз пък чак не мога да повярвам, че е блъвнала толкова много "мъдрост" без нито една правописна грешка! Laughing
П.С. За разлика от адютантката, пардон - поклонничката й, цитирана по-долу!

Ама така си е: хора с класа и достойнствИе!  hahaha

# 1 600
Някой питаше за справките, в ТР, по името на физическо лице се откриват участия във фирми, съответно ЕГН и така нататък. Не е нужно да имаш специален достъп за това.
Мале вЕрно... Anguished
Айде сега оная дето ми рипаше да обясни на търговския регистър, че това е подсъдно!!!
Скрит текст:

# 1 601
Мале вЕрно... Anguished
Айде сега оная дето ми рипаше да обясни на търговския регистър, че това е подсъдно!!!
Скрит текст:

Коригирай поста и заличи последните 4 цифри от ЕГН-то

п.п. Уж бяха оправили регистъра така, че личните данни да не се виждат, но явно не е дооправено, както трябва

# 1 602
  • София
ЕГН-то ѝ е сбъркано, е, тая е прецедент. Ми да се оплаче да ѝ го коригират - това президент, омудсман, все някой ще вземе отношение. Може ли пък със сбъркано ЕГН цЕл живот... УжЕс.
Не е прецедент, и моето е сбъркано. Момент само, че два хобита звънят на вратата и ме молят да хвърлят нЕкъФ пръстен през терасата.  Crazy

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 13:51 от Reinа

# 1 603
  • Някъде в Матрицата
Кратък преразказ на един виц (приликите с действителни лица и събития са НЕслучайни, и са леко преувеличени):
"- На колко години сте?
 - Ами по-близо е до 30, отколкото до 20.
 - Добре де, на колко сте всъщност?
 - 43"
😂😂😂😂😂

# 1 604
  • до една звездичка
Никога, ама никога не съм я разбирала тази мания да си криеш възрастта.
Жалка история.

Общи условия

Активация на акаунт