Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 701
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 370
 Миглена и Джули да си ходят.

# 2 371
  • Бургас
Гласуваите в анкетата тук да видим дали сме прави след малко...
Аз мисля,че Алекс ще излезе сега.

# 2 372
Някой ще ми разясни ли, защо тази вечер излизат само двама и кога ще се обяви окончателния победител?
Първо двама .. после другите!

# 2 373
Нещо много пиянско ми звучи изпълнението!
Тройката оставащи ще са :Тото,Марги,Мекс
А, дано!
И да спечели МегЗ! Раздава се момичето. Пее, не пее, тя е на "черешата" и дето се вика "даде всичко от себе си", не пропусна и да каканиже, както винаги. Не изневери на стила си. Smile

# 2 374
Някой ще ми разясни ли, защо тази вечер излизат само двама и кога ще се обяви окончателния победител?
Как само двама?
Днеска си тръгват всички.

# 2 375
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сега ще излязат двама, след "първия тур" един вид, а после измежду останалите трима ще изберат победителя. Тази вечер ще е всичко.  Laughing

# 2 376
  • тук, на мястото си
Въргала колкото четки  хвърли на Мегза, то направо да си я взема, те май ще си приличат.

Той нали има нова жена.

Не го знам. Голямо хваляне и хвърли.

# 2 377
Я да сме обективни. Колко от нас, знаейки, че хич не могат да пеят и нямат никакъв слух, ще излязат да пеят пред публика с професионалист?

А, браво, браво, че излезе, ако не беше се и опитвала да го надпее (надврещи), евентуално щеше да е за овации.

# 2 378
Мегз даде сериозна заявка да шие сите рокли годежни на малцинствата... МЛАД МЕРИНДЖЕЙ, който знае откъде идва парата... 😆

# 2 379
Сега ще излязат двама, след "първия тур" един вид, а после измежду останалите трима ще изберат победителя. Тази вечер ще е всичко.  Laughing
Е как ще си тръгват, Марги нали каза"Оставамее!!!" Joy

# 2 380
  • Бургас
Как само двама?
Днеска си тръгват всички.
И  кой знае какви ще вкарат.

# 2 381
Може с Ганито да ги петопят и да ги делнат в съотношение 1:7, че Ганито повече няма да даде Laughing
Е, Гани ще си даде предните гърди, и без това иска да ги предостави за благотворителност.  Laughing

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 21:52 от Reinа

# 2 382
Спрях звука, че ме е страх да не ме изгонят комшиите Sunglasses

А моите сигурно са ме помислили за мръднала да се смея сама (с темата). При вас е много по-забавно и интересно от самия лайф!

# 2 383
На мен ми хареса роклята на Енджи. Много хубава

# 2 384
Е как ще си тръгват, Марги нали каза"Оставамее!!!" Joy
Остават те, ама извън Нови хан и "телевизора".  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт