Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 620
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 610
На мен пък ми е логичен този финал. Тото , все пак , е на 26. Какво толкова не можем да му простим.
То в тази откровена психария , кой трябваше да бъде любима звезда на България ?
Да не би да е на 15, та да му прощаваме всичко... пък и повечето в сезона бяха млади... друго достойнство!? Wink
Така или иначе сме поставени да избираме между достойнството на младите или достойнството на старите Laughing Защото и на Марги това е коза цял сезон- достойнство Grinning

# 2 611
  • Бургас
Умишлено разтягане на времето, 100 часа Тото, после 100 часа Марги Хранова..
Тъпо.
Аз на тая ще прецъкам,не я издържам просто

# 2 612
На мен пък ми е логичен този финал. Тото , все пак , е на 26. Какво толкова не можем да му простим.
Да не би да е на 15, та да му прощаваме всичко... пък и повечето в сезона бяха млади... друго достойнство!? Wink
Характер , хъс . Мъжко момче е . Кой е най-добър в сезона , според теб ? Всеки има скандални прояви. За мен той има потенциал и сърце.

# 2 613
  • Бургас
Така или иначе сме поставени да избираме между достойнството на младите или достойнството на старите Laughing Защото и на Марги това е коза цял сезон- достойнство Grinning
Определено избирам достойнството на младите. Laughing Laughing

# 2 614
  • София
Марги що толкова руж слага?

# 2 615
  • София
И Марга и Сашка са пели много, но на нас не ни го показаха.

# 2 616
  • София
Умишлено разтягане на времето, 100 часа Тото, после 100 часа Марги Хранова..
Тъпо.

Имат още половин час. Трябва да запълват времето.
Да, това исках да кажа.
После ще има:
И победител е...... е...... е.....
Ама ще го изтърпим, толкоз изтърпяхме та това ли няма?

# 2 617
  • София
А таланта !? Wink

# 2 618
  • София
Доскуча ми, ще си пусна някой филм, а поле ще ми кажете кого са избрали.

# 2 619
  • на брега на морето
Аз не съм лекар, за да знам кой от каква болест е болен. Видях снимката качена, като коментар на снимка на Мегз във ФБ и я качих тук. А да кажеш, че Миглена е здрав човек е просто абсурдно, но щом казваш сигурно е така Simple Smile
Жената от снимката е в пълно ментално здраве и изнася лекции.

# 2 620
  • София
Марги е пяла доста, Тото се е правил на шут и ги е забавлявал, ама на нас показват само скандалите.

# 2 621
"Грозната" жена от снимката е известна и е страхотна, въпреки болестта си, която я прави да изглежда отблъскващо, прави мотивационни семинари и е толкова жизнена и позитивна, жалко че ми убягва името, а не мога да гугълна в момента.

Аз не гледам вече, само вас следя, но засега всичко е по план.

Лизи Веласкес

# 2 622
  • Някъде в Матрицата
Искам и аз орехово ликьорче. (а не близвам грам алкохол) Докъде се докарах с тоя брадър. 😂😂😂😂

# 2 623
Аз розе пропих в тоя ВБ...само една бутилка имам за целия сезон...ама все пак е нещо...Joy

# 2 624
Леле, колко злоба сте излели към Мегз.
Ми агресия търпя, да. ВБ имаше очеизвадно тенденциозно отношение към нея, съквартирантите още малко щяха да я изядадат. Пробвайте да живеете един месец в среда, в която ВСЕКИ е срещу вас и ви напада, пък да видим дали няма да ви тресне паническа атака.

Общи условия

Активация на акаунт