Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 668
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 640
Който този. И двамата са ми добър избор.   Може би съм 60:40 в полза на Тото и Маргарита ми е една симпатчна, добродушна жена,все пак малко скучна. Тото беше малко повече нагоре надолу и беше определено интересен участик.

# 2 641
  • Някъде в Матрицата
Преди имаше денонощно онлайн излъчване. Включвания и по Диема и при Гала. А сега само по час и то монтажи.
Ние като зрители определено губим.

# 2 642
  • Испания
Нямам търпение Марта Вачкова да влезе в брадъра някой ден и да я хейтя денонощно.

Познавам я. Предпочитам да не влиза.

# 2 643
  • София
Айде от мен като за последно от този сезон.
Да сте живи и здрави момичета!
https://www.youtube.com/watch?v=qfF63XFLLG8

# 2 644
Нямам търпение Марта Вачкова да влезе в брадъра някой ден и да я хейтя денонощно.
Аха,рядко двулично същество е.Видя се още от "черешката".

# 2 645
Айде за последно да кажа, че се надявам да НЕ е тото...

# 2 646
  • До сърцето...

Леле!! Ще е втори Петроффф. Едвам я изтрайвах половин час в другото шоу, адски дразнеща е!

И аз се надявам да не е Тото, но... смс-пускащи са неговият контингент.

# 2 647
  • Испания
Преди имаше денонощно онлайн излъчване. Включвания и по Диема и при Гала. А сега само по час и то монтажи.
Ние като зрители определено губим.

Но пък Тупарев и сие не искат да харчат, а само да печелят.

# 2 648
Марта, ако влезе, ще усети всенародната "любов".

# 2 649
  • Бургас

Леле!! Дай боже да не ни стигА. Едвам я изтрайвах половин час в другото шоу, адски дразнеща е!
Да,много дано не влезе никога тая

# 2 650
  • Ilkeston
Аз викам да обявяват Г.Б. Или Свинаря за звездата на сезона и да се приключва.

# 2 651
  • Испания

Знаеш ли как я кръсти Любо Дилов с присъщото си чувство за хумор преди години?

# 2 652
  • София
Сигурно ще влезе някога,нали е кадър на Нова.

# 2 653
Леле, колко злоба сте излели към Мегз.
Ми агресия търпя, да. ВБ имаше очеизвадно тенденциозно отношение към нея, съквартирантите още малко щяха да я изядадат. Просто се опитайте да си представите да живеете един месец в среда, в която ВСЕКИ е срещу вас и ви напада, пък да видим дали няма да ви тресне паническа атака.
Каквото повикало, такова се обадило, това се отнася и за Мегз!Нито брадъра, нито съквартирантите правиха нещо непредизвикано от самата Мегз.
Не мисля. Но и не споря за това. Споря в случая за това, какво е да си психически стабилен. И да, продължително време в толкова враждебна среда ще доведе ВСЕКИ и до рев и до атаки и до други красоти.

# 2 654
Аз от "Звездни стажанти " окончателно "агресирах" към нея-много долна и подмолна.

Общи условия

Активация на акаунт