Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 060
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 910
  • Испания
Мъчи я логореята и я хапе кучето яко, ама каквото - такова.

# 2 911
Как ги помните всички идиоти? Аз ги забравям веднага след предаването. Само сега, за сефте ми се случи да ги забравя още по време на предаването - Милев и Цуньо (на финала си спомних за тях), както и Антончо (една потребителка ме подсети за него Joy ). А ония рошавите, еднаквите, не запомних и докато бяха вътре.

# 2 912
  • Испания
Закопчаха Пацо от „Биг брадър“ заради хазарт

http://www.monitor.bg/a/view/4181-%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BF … 0%B0%D1%80%D1%82/

# 2 913

Цитат
От няколко години мъжът е назначен за ръководител на общински дневен център за деца и младежи с увреждания.
За Панайот ли става дума? Наистина ли той е бил назначен на таква длъжност? Ако да - нямам думи!!!  Stop

# 2 914
  • Испания

Цитат
От няколко години мъжът е назначен за ръководител на общински дневен център за деца и младежи с увреждания.
За Панайот ли става дума? Наистина ли той е бил назначен на таква длъжност? Ако да - нямам думи!!!  Stop

Ами... информацията е от "Монитор".

На същата страница:

ВИЦ НА ДЕНЯ

Доктор към пациента:

- Да-а-а... Нещо не ми харесвате...

- Ако трябва  да сме честни и вие докторе не сте някой красавец...

# 2 915
А, що, Пацо  беше завършил социални дейности или подобно. Не е като три висши, ама все е нещо.

# 2 916
  • Испания
Оженил се е и е станал баща.

https://www.vbox7.com/play:7a5cca506d

С жена му:

# 2 917
Сетих се, че на Пацо майка му влезе за малко. А в семейния ББ имаше една Елеонора с мъжа й - чехльо,  свекървата също влезе за малко и как ходеше след тях и нещо мърмореше и нареждаше.... Joy

# 2 918
Семейният брадър ми беше много забавен,  но няма изгледи за такъв в близкото бъдеще, за жалост.

# 2 919
  • Испания
Сетих се, че на Пацо майка му влезе за малко. А в семейния ББ имаше една Елеонора с мъжа й - чехльо,  свекървата също влезе за малко и как ходеше след тях и нещо мърмореше и нареждаше.... Joy

Ооооооо, Давид и Елеонора.

Семейния брадър ми хареса.

# 2 920
  Последно точно този, ББ- фемили гледах, това беше голям ужас, по-ужасно и от филм, също като реалността. Аз  бях фен на Елеонора  Heart Eyes Някой знае ли  нещо за нея?

# 2 921
  • Испания
  Последно точно този, ББ- фемили гледах, това беше голям ужас, по-ужасно и от филм, също като реалността. Аз  бях фен на Елеонора  Heart Eyes Някой знае ли  нещо за нея?

Четох, че се съблича насам-натам. ФБ ѝ е qkatakakakaka

https://www.facebook.com/qkatakakakaka

# 2 922
Тя не беше ли стриптизьорка, женена за един мухльо по който непрекъснато тичаше мама?

# 2 923
  • София
аха, точно тя, сега ме подсетихте.

# 2 924
 Да, точно тя. С  мухльото и лудата свекърва. Беше много кораво дете, имайки предвид всичко, което и се налагаше да понася, както и детството и, и неприятната и майка.

Общи условия

Активация на акаунт