Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 045
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 925
  • Испания
Тя не беше ли стриптизьорка, женена за един мухльо по който непрекъснато тичаше мама?

Да. Давид. По-горе пуснах снимки.

Според мен най-трагичното в случая беше, че имат дете.

# 2 926
  • София
чак мухльо не е, просто беше свестен.  Тя би се чувствала щастлива само с някоя мутра, която я прави на нищо.

# 2 927
  • Испания
Елеонора ме отвращаваше. Давид не беше читав. Беше ми жал за детенцето им.

# 2 928
 Тя беше много млада, имаше потенциал за повече от танцьорка и мутреса. Не беше завършена простакеса като Мара. Явно е избрала клубовете все пак.

# 2 929
  Последно точно този, ББ- фемили гледах, това беше голям ужас, по-ужасно и от филм, също като реалността. Аз  бях фен на Елеонора  Heart Eyes Някой знае ли  нещо за нея?

Четох, че се съблича насам-натам. ФБ ѝ е qkatakakakaka

https://www.facebook.com/qkatakakakaka
smileys, неизчерпаем извор на информация си, благодаря!
Невероятен беше семейният брадър, още помня с детайли някои участници, страхотни фейкове бяха всичките! Joy Впечатляващо беше как за нула време си влязоха в битието отвън - които финансово се справяха в реала, в ББ - също, останалите и тук потънаха. Жалка картинка бяха. Колко съм се смяла с мечтите по фризьорския салон!

# 2 930
Много ми хареса семейния брадър и на мен! Випаджийски не искам вече, нагледах се, мисля, че и търсещите се няма да изтърпя.

# 2 931
  • Испания
usmihni_mi_se,

Доколкото си спомням, харесвах Цончо и София.

# 2 932
  • София
чудя се какво толкова са се влюбили в тези пишман-випове нашенски. Последният уж обикновен брадър и той не беше обикновен, защото се оказа, че повечето са все стари познайници из телевизиите.

# 2 933
Сетих се за онея, рускинката и нейното мъжле, и жИнИчкИтИ, за които тя все си мечтаеше.SmileSmileSmile
 Големи образи бяха и те.

# 2 934
Имаше нещо и за Цончо на детектора на истината, ама не помня какво. И аз ги харесвах.

# 2 935
  • Испания
Сетих се за онея, рускинката и нейното мъжле, и жИнИчкИтИ, за които тя все си мечтаеше.SmileSmileSmile
 Големи образи бяха и те.

Анджелика и Радослав ли? Не ми бяха симпатични.

# 2 936
Сетих се, че на Пацо майка му влезе за малко. А в семейния ББ имаше една Елеонора с мъжа й - чехльо,  свекървата също влезе за малко и как ходеше след тях и нещо мърмореше и нареждаше.... Joy

Ооооооо, Давид и Елеонора.

Семейния брадър ми хареса.

Елеонора, която разказваше, че живеят в коФтор. Сетих се.  Peace Laughing

# 2 937
А, що, Пацо  беше завършил социални дейности или подобно. Не е като три висши, ама все е нещо.

В днешно време в България никак не е трудно да звършиш социални дейности. Имах предвид други негови качества/които ме притесняват/ ама нейсе...  Peace

# 2 938
  • Испания
Имаше нещо и за Цончо на детектора на истината, ама не помня какво. И аз ги харесвах.

А помниш ли как казваха на Цончо?

А, харесвах Антони. Виждах, че е боклук, ама все ми се искаше да не е.

# 2 939
Кой беше Антони? Ами ония поморийските? Каролина и нейния, тя каква примерна съпруга беше...

Общи условия

Активация на акаунт