Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 194 973
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 955
  • Испания
Снимки от партито снощи:

https://www.facebook.com/pg/clubbiad/photos/?tab=album&album … 10155710652311276

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ДиалектитИ в Big Brother Family

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Джино Бианкалана ще става баща
Агенция Монитор - понеделник, 10-07-2017 - 13:03

http://www.monitor.bg/a/view/66397-%D0%94%D0%B6%D0%B8%D0%BD%D0%B … 0%B0%D1%89%D0%B0/

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 02:33 от smileys

# 2 956
  • София
А коя беше онази с "гледайтиииии и завиждайтииии"? Цялото семейство бяга абсолютни простаци.

Сашка Чипева?

Понякога ходя при приятели в Етрополе.Сашка, работи като сервитьорка в един ресторант, в комплекс с хотелска част и атракции, който се намира в покрайнините на града и се спряга, че е собственост на Христо Стоичков.Нали, мъжът и се хвалеше че са близки приятели с него. Веднъж и той беше в ресторанта. Пълно леке-разгащен, полупиян нещо се биеше в гърдите и се обясняваше на висок глас на други двама.
А, помориеца Христо,нали участваше соло,миналата година в ОЛСТАРС? Ето, и едно видео.Снимал се е в клип на фолк певица.

Скрит текст:

# 2 957
Радвам се,че не съм ги гледала тия изроди Crossing ArmsЗащо дават такива примати newsm78

# 2 958
Дават такива "изроди и примати" Mr. Green  за да може ССФ да се, успокой че има по зле и от нея Joy

Динко ми е тотален отврат, беше интересен първия път от там насетне е скука, честно казано можеше и да не го вкарват!

Коцето преди в неговия ВБ, когато спечели 50 000лв. беше ОК и определено пилето му помогна да изпъкне тогава. Сега го играе много позитивен, ама без "белото" , ако го няма в кошничка по договор, hahaha  ще спи по цял ден, да си почине малко, апропо трябва му голям бууст на заведението с печална слава в Студентски, то той и затова влиза ПР.

Луна е поканена за фрийк, както и ако влезне Мамаша/ достойни заместници на Черпака и Фъфела hahaha

Гонзовица - тъпото..е по квота плеймейтки.."кренвриш"  /
Копирано от https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5059046

до тук никой не ме кефи Mr. Green

# 2 959
И по другите страни ли са толкова долнопробни?Силно се съмнявам,някой да се успокоява с това,че имало и по-зле.Факта,че изобщо не съм ги и чувала,показва доколко това е успешна стратегия

# 2 960
На мен пък тези ухилените, позитивни победители тип Коцето, Део, Орлин са ми скучни. Предпочитам дори Камелия Воче да влезе.

# 2 961
Надявам се да има поне един нормален участник в новия формат. Засега кастингът ми се вижда отчайващ.

# 2 962
Семейство Богдански при Лора Крумова. На когото са му залипсвали.
Най- интересно е , че  една моя близка приятелка , била за Дънан , че и спорихме снощи. Аз я питам- ама ти цялото предаване ли изгледа Flushed Не можах да повярвам .

# 2 963
  • в резерват
По Нова Лора Крумова анонсира сем. Богдански. И после опааа сбърках. Петканов били Laughing
Та били при родителите на Алекс. Дали им сватбени подаръци. Майка и казала, че бил лигав, ама сега май не бил такъв. Той усещал енергии  и вибрации и усетил майка и.
Неговите родители  нямали нищо против сватбата.
Женският лигоч по- мълчи, обачеее мъжкият, няма спиране.
Усетил, че реакцията му за първата  първата им брачна нощ е грешна. Сега чак  усетил и че не реагирал  правилно към прошката на шеф Петров.  Каза, че вътре го харесвал и вибрирали заедно, Grinning а сега навън  вече не било така.  И щял да си защитава жената.
Иначе няква мацка го видяла на улицата,  спряла колата си и му казала, че ако не му върви с Алекс, да и се обади. Ама се чувствал пораснал иначе. Смених канала, че ми стана едно такова, все едно да съм слушала нон стоп 3 седмици  коледни американски  песни .

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 10:36 от Арбанашка кокона

# 2 964
На същото се надявам и аз. Коцето го харесвах в сезона, които спечели. По точно му симпатизирах заради търпението, което проявяваше към нетърпимата Райна. Ей, ужасна беше.

А във Фемили такива образи ги бяха събрали, че още се смея като се сетя. Как пък един нормален нямаше. И накрая да вземе да спечели оня Гробаря. 😂 Между другото гледах Чехльото нощес. Честно да призная незнам дали го съжалявам или го обвинявам за това, че младо момиче е стигнало до пилона заради него. И тя няма акъл за 5 стотинки. И двамата са... хвани единия, удари другия. Жалко за детето.

# 2 965
А още ли са заедно Елеонора и Чехльото? Че те още тогава не се понасяха.

# 2 966
Ами той казва, че са се разделили след шоуто. Тя заминала за София и праща пари всяка седмица за детето, а той не работи. Но интервюто е доста старо, към момента може и да има някакви промени.

# 2 967
Честно, с кеф бих изгледала един семеен брадър. Но с истински ограничения на бюджети, без излизания, свиждания, телефони, участия, с предавания на живо, започва да ми омръзват сериалите тип "София ден и нощ".

# 2 968
Ами той казва, че са се разделили след шоуто. Тя заминала за София и праща пари всяка седмица за детето, а той не работи. Но интервюто е доста старо, към момента може и да има някакви промени.
Мерси.

И на мен ще ми е интересен още един семеен ББ.

# 2 969
  • Испания
ЗдравейтИ!

А още ли са заедно Елеонора и Чехльото? Че те още тогава не се понасяха.

Не са, но видеото с Давид е качено тази година, но предаването е от 2012 г. После... следите им се губят.

Аз умрях да се смея с диалектите на този сезон - видеото на Господарите.

Скрит текст:
ДиалектитИ в Big Brother Family

И по другите страни ли са толкова долнопробни?

Чак толкова - не. Вкарват известни в момента имена, както и такива, които имат нужда от изтупване на прахта на забравата. Залагат на възникването на евентуални конфликти.

В първия ББ, който гледах тук преди 13 години и беше ВБ, бяха вкарали личната асистентка на една току-що починала популярна личност и нейния мениджър. Не се понасяха. В крайна сметка мениджърът не издържа и напусна доброволно, като си плати глобата за неизпълнение на договора.

Обаче тук няма никакво излизане. Нито в ББ, нито във ВБ.

Тази година от обикновения ББ за първи път /поради причината/ изгониха участник за сексуално насилие.

Общи условия

Активация на акаунт