Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 194 935
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 3 000
Не знам доколко е вярно:
(0);i]Мъжът на Джулиана Гани се оказа финансов престъпник, лежал в гръцки пандиз!
[/i]
https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/mzht-na-dzhuliana-gani … z_news550142.html

Aууу, знаех си, че има нещо нередно около Гани и фамили!

Как нередно - сега вече се убедих, че са идеалното фемили. Тя е бивша стриптизьорка, той - финансов престъпник. Направо са си родени един за друг Laughing

# 3 001
1000000000 снимки -негови със звезди. Ребедеец някакъв ще дойде...Joy
Ребедее се демек...тъй ли беше думата😂
Ребедее се , няма пън-мън Joy
Дали са се наджаскали Wine Glass
Не знам....ама ми е мъчно за Съветския съюз напраО...😂😂😂

# 3 002
Някой, за който има инфо, че ще влиза утре има ли? Ама истинско, не тип фалшивия профил във ФБ. Нещо като обнародвано в Държавен вестник?😄😄😄

Не е "Държавен вестник", но не е жълтур все пак.

http://www.bg-mamma.com/?topic=1003601.msg35809332#msg35809332

Мариана нали отрече, чрез профила си във ФБ, че ще влиза? Ако и сега излъже, както миналата есен, когато я бяха разкрили, че живее с Плачков, не й прави чест. Тогава изглеждаше смешна.

# 3 003
Не знам доколко е вярно:
(0);i]Мъжът на Джулиана Гани се оказа финансов престъпник, лежал в гръцки пандиз!
[/i]
https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/mzht-na-dzhuliana-gani … z_news550142.html

Aууу, знаех си, че има нещо нередно около Гани и фамили!

Как нередно - сега вече се убедих, че са идеалното фемили. Тя е бивша стриптизьорка, той - финансов престъпник. Направо са си родени един за друг Laughing

Мъжът на Джулито се води фитнес инструктор, но кого инструктира не се знае.

# 3 004
Не харесвам и не разбирам желанието на хората да споделят със света всякакви подробности от живота си, дори и като отидат до
Нещо против WC снимките ли имаш? - пита кака Щерева
Скрит текст:

# 3 005
Сега,разгледах снимките и ми стана любопитно...кой е този мъж, newsm78 на почти всяка снимка го има?
Ето го, и с любимата ми Сашинка.Деколтето и кърти. Mr. Green Миглена има вид на анорексичка, а Ваня си е купила това смайващо ансабълче от магазин който ГанитУ и е казала.

Скрит текст:

Атанас Лазаров, с PR агенция.
PR e и на Енджи и върло я защитаваше и облизваше във ФБ,докато течеше шоуто

# 3 006
  • София
Цитат
Скрит текст:

Ваня съвсем е изтрещяла! Много е неадекватна милата в желанието си да я забележат!
 Тцццц, голям резил!  Sad

# 3 007
Егати! Напълно отвратителна е майката на орангутаните. 🤢 Как е възможно да се нарича жена, незнам.

# 3 008
Цитат
Скрит текст:

Ваня съвсем е изтрещяла! Много е неадекватна милата в желанието си да я забележат!
 Тцццц, голям резил!  Sad

Дали Петров няма да се окаже прав и за нея като я нареждаше...... Thinking

# 3 009
Не харесвам и не разбирам желанието на хората да споделят със света всякакви подробности от живота си, дори и като отидат до
Скрит текст:

Както ми беше леко неприятна, така рязко ми стана гнусна и противна  Sick
То бива да правиш простотии, за да получаваш внимание, но това вече е дъното. Да вземе да си наеме един PR, като нормалните хора и да спре да се излага на тези години

# 3 010
Честно, с кеф бих изгледала един семеен брадър. Но с истински ограничения на бюджети, без излизания, свиждания, телефони, участия, с предавания на живо, започва да ми омръзват сериалите тип "София ден и нощ".

А дано! Ще влезна с котарака, да покажем на шеф Петров как добре си живеем и си се глезим - нямам проблем и да умра с него... Сега планирам да взема и 2 далматинеца... Тъкмо ми идва фемили сезона... Само ме е страх Тушев да не ми предлага пак 50лв да ми прай ...

# 3 011
  • София
Шеф Петров кокото и досаден да беше с бръщолевенето си и за това, че се изявяваше като всезнайко, казваше много истини на съквартирантите в прав текст и не се притесбнаяваше от това, защото знаеше, че е прав!

# 3 012
Я докато сме на вълна простотия , да ви поздравим с едно парче Joy
https://youtu.be/e1HrZAuIzKU   

Откъде го изрови? Та и Манал от Х-Фактор там!

А този, дето правил кекс, се изявява като писател... Майкоу!

# 3 013
Сега,разгледах снимките и ми стана любопитно...кой е този мъж, newsm78 на почти всяка снимка го има?
Ето го, и с любимата ми Сашинка.Деколтето и кърти. Mr. Green Миглена има вид на анорексичка, а Ваня си е купила това смайващо ансабълче от магазин който ГанитУ и е казала.

Скрит текст:

А, и мен ме вълнува тоя въпрос...кой е този??????

Този и той един хетеро - като Тушев и компания.. Имаше PR ангеция и на времето го пребиха във входа му, в пряка на Витошка...

# 3 014
Като го гледам къде се бута навред, ще го ступат я... ще каже човек, че той е спечелил ВБ оня ден..

Общи условия

Активация на акаунт