Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 194 921
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Испания
В просъница включвам тв, и гледам Дънан Александров насреща  Shocked ShockedПомислих , че още сънувам.
 А той бил при Милен  Joy. После и Евг. Минч . беше там.  Mr. Green
Няма да издавам , гледайте . Според мен Милен ще го изгони, спомена точно първата му брачна нощ. Mr. Green  А и , предполагам , е следил и реакциите на драгия зрител smile3512 . Та Данко скоро ще осъзнае нЕкои неща. Така ми се струва.И дано, дано, дано !

Добро утро!

Сега го изгледах. Петканов изръси куп глупости. Кръгъл цвилещ идиот!

А Минчев - пълен кретен. Трябвало Петканов да спечели, защото бил пример за младото поколение.

Фики, Мариана и Плачков в новия Big Brother

Почти веднага след края на VIP Brother започва още едно издание на култовото за България риалити.
Още в понеделник, 13 ноември, в същата къща тръгва специалният сезон "Big Brother: Most Wanted 2017" - с участието на "най-желаните риалити звезди".

Фолк певецът Фики Стораро ще се раздели за месец с бременната си съпруга Гюлджан, за да влезе в шоуто. За участието му загатна тв водещият Ники Кънчев. Той предложи на Сашка Васева да обмисли дует със Стораро-младши, тъй като „скоро може да го видим“.

Светлана Василева също се готвела да влезе в шоуто, пишат от „Монитор“. В момента тя е обвързана с Християн Гущеров – бившия на певицата Мария, която участва във VIP Brother и го обвини, че е оставил нея и дъщеря й на улицата.

В списъка за "Big Brother: Most Wanted 2017" са още Константин, Мариана Попова и любимият й - актьорът Веселин Плачков, ловецът на бежанци Динко и фолк изпълнителката Дебора.

Джино Бианкалана, който спечели формата през 2015 г., също ще се появи отново на екран.

http://life.dir.bg/news.php?id=26568187&nt=5

# 1 906
Скрит текст:
За мен цялата заблуда иде от това, което стана с Рени миналата година. Рени влезе във ВБ за да направи рестарт на кариерата си и да напомни за себе си. Сашка си мисли, че и на нея ще се случи, ама Рени е къде, къде по-млада и има връзки и фенове и в Сърбия и т.н.
Не вярвам Сашка да извлече дивиденти от престоя си в къщата, още повече нова кариера.
Най-много да изкара някоя песен и това е.
Не съм разбрала фъфляка с обратна захапка да е възродил нещо... Съгласна съм единствено с констатацията, че е по-млада... и какво от това... Сашка пък е колоритна и като цяло от престоя си събра много повече фенове от Рени Нобела...

Скрит текст:
Не знам как човек, който спи до 14 часа всеки ден, без да има участия нощем, може да работи в детска градина. Тя е завършила предучилищна педагогика в Благоевград. Избутала е с тройки доста трудно, с поправки и т.н.
За начална учителка е завършила, не за детска градина.

# 1 907
  • София
Нали Марияна и Плачков били отказали, сега пък и Фики. Бляк. Sick

# 1 908
  • Испания
Добро утро на вас , за мен беше шоково.
В просъница включвам тв, и гледам Дънан Александров насреща  Shocked ShockedПомислих , че още сънувам.
 А той бил при Милен  Joy.

Направо се чудя как не си получила инсулт... как беше... инфаркт... А, сетих се: сърцепръс!

Честна силиконска!

Нали Марияна и Плачков били отказали, сега пък и Фики. Бляк. Sick

Не знам. Публикувах новината, защото не е от някой жълтур. Ще видим. Явно стана мода да се влиза в къщата малко след "бракуването".

# 1 909
  • Bulgaria
Марияна няма да влиза . Преди дни написа ,че е лъжа новината Simple Smile Иначе този път който се сетят пишат сайтовете  Laughing Laughing Laughing Laughing  Фики ,и той като Джулияна ,свършили парите след сватбата и влиза в Брадъра  Grinning Grinning Grinning Grinning За сега сигурни са Светлана ,Дебора и Динко.

# 1 910
  • Испания
Днес в "На кафе" - продължение на разговора със Сашка.

С коментара си в началото на предаването Гала мноооого "успокои" Сашка. Тя казвала, че яденето не е грях, но лакомията била един от седемте смъртни гряха.

За сведение на кокошката Гала: не е лакомията, чревоугодието е.

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 09:44 от smileys

# 1 911
Светлана и Динко🤢🤢 Супер, няма що! Ако може още по противни участници да има, за да ме откажат веднъж завинаги да гледам.

# 1 912
Сашето е завършила за начална учителка, а дали има поне един ден стаж като такава? Някой знае ли? Те, към днешна дата, учителите мисля са добре платени... И се търсят доста... поне в големите градове...

Това е пълен абсурд. Първо родителите изобщо няма да допуснат Сашка да бъде начален учител на децата им именно заради сценичния си образ, който тя градеше с години, докато беше известна. Все пак тези родители наистина са израснали с нейните песни и много добре помнят всичките й голотии и простотии, които е правила тогава. Аз харесвам Сашето СЕГА - такава, каквато ни я представи ВБ. Но помня много добре каква ........ да кажем провокативна певица беше на времето и никога не бих позволила това да е жената, която ще поставя основите на образованието на децата ми. Най-вече защото началната учителка е жена, която освен, че учи децата им дава и някакъв пример. Мое мнение разбира се Hands V
А относно мъжа на Сашка - Сашето цял живот е в положението, в което Марчето попадна по време на връзката си с Гущеров. Но за разлика от Сашето, Мария много бързо видя, че ако продължава да си стои при Хриси след някоя и друга годинка никой няма да я помни и ако мъжлето й евентуално я нарита /както и стана/няма шанс да се върне там, където е била. Затова и много бързо си се върна на сцената. А Сашето заряза всичко заради този мухъл, който пък цял живот я мачка, гази и й внушава какво ли не и сега вече няма на къде да мърда. Няма кариера, очевидно няма и пари /да се чудиш защо размята и тя 3000 лв./, няма нищо. Иска да възроди, но вече няма какво да възражда, защото модата на нейния стил отмина преди много години

Относно Рени - изобщо не я видях да си е възродила кариерата след ВБ. Гледах я и в "Смени жената" - там много добре се вижда, че няма никаква кариера в момента. Въпреки, че от предаването усилено се напъваха да я изкарат мега здезда

# 1 913
  • Bulgaria

С коментара си в началото на предаването Гала мноооого "успокои" Сашка. Тя казвала, че яденето не е грях, но лакомията била един от седемте смъртни гряха.

Не ,Сашка няма е днес .Чак във вторник ще я дадат сигурно.Ще има да ги влачат до Коледа Grinning Grinning  Laughing

Светлана и Динко🤢🤢 Супер, няма що! Ако може още по противни участници да има, за да ме откажат веднъж завинаги да гледам.

Сигурно ще са новата двойка  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Светлана ще забрави за Гущеров  Laughing Laughing Laughing

# 1 914
Да , и аз гледам.
То че е вредно на тези години , вредно е, от здравословна гледна точка. Но другите какви по-страшни грехове и нарушаване на божите заповеди демонстрираха.
Сашка си е типична жертва на домашно насилие и използва компенсаторни механизми за съпротива.
Искрено и пожелавам да намери своя вътрешен мир , а да не се оглежда за външни въздействия. Тя е добра и наивна , и определено комплексирана. И когато години наред някой ти е внушавал , че си пълен неудачник , нормално е да си скапан. Но все си мисля , че за нея има шанс. Тото снощи ми хареса каква реч и дръпна. Ще взема да си го избера за довечера.

# 1 915
Добре, че шоуто свършва. Омръзна ми от всички. "Най-желаните" вероятно няма да ги гледам. Подозирам, че борбата ще е между Хранова, Мегз и Тото. Финалната двойка ще са Маргарита и Тото. Нямам фаворит, но от тези които останаха, по-добре Хранова да спечели. На фона да другите е удачен вариант. Не ми е любима певица, но кой друг? Тото, Мегз или Джулиана? Семейството въобще няма да го коментирам.

# 1 916
Коя е Проституела  newsm78

# 1 917
Mari_mar , може ли да качиш епизода от снощи? 💐 bouquet

# 1 918
  • Испания

Не ,Сашка няма е днес .Чак във вторник ще я дадат сигурно.Ще има да ги влачат до Коледа Grinning Grinning  Laughing

Пиша това, което казаха в анонса. Ти, ако си от екипа на предаването, може да знаеш.

# 1 919
  • София

Да не е Джулияна.

Общи условия

Активация на акаунт