Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 194 934
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Там, където ме обичат
Много ми харесаха очилата на Алекс, някой дали знае коя марка са?
Тези:

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 10:17 от foxysilver

# 1 921
Тя каза в самосъжаленията си, че мъжът й ще излезе прав - никога нямало да бъде пак на сцена. Иначе, за психотормоза - нашите тук си го поизмислят. Във всичк интервюта ТОЙ реве кански от нея - изневерявала, не си гледа детето, само харчи, профуква, спи до обед, желае му злото, само реве за пари, никакво внимание на децата им... Но тук на момичетата - звездите им го говорят...
Не съм чела никакви интервюта, но от така написаното само ми затвърждава мнението, че Сашка я тормозят вкъщи. Кой нормален мъж ще подреди така жена си и майката на децата си в медиите, освен ако не е пълен психопат.

# 1 922

Емануела от миналия сезон на ВБ.
Името е интерпретация на трола Мари..

# 1 923
  • Bulgaria

Припомнете си Сашето  Laughing Laughing Laughing Сега като я гледам при Гала ,е доста по обрана

# 1 924
Влизам с гръм и трясък, за да кажа, че съм бясна на Галовия Стефан!!! Случайно пуснах  началото на предаването и засякох коментара му за Сашка. Е, ако бях там, щях да му завъртя един. Абе, голям капацитет тоя Стефан. Кой е той, че да казва Сашка колко да яде? Да не би да й дава с лъжичка в устата, да не би да е последна инстанция?
Много кофти се държаха и при интервюто със Сашка, само негативните неща показаха, а всъщност тя спечели хората навън с непринудеността и искреността си. Заслужаваше поне финал.

# 1 925

А не - защо обиждаш така момичето? Тя е прясно омъжена жена, която се притесняваше да се целува по време на снимките на индийския сериал.  Naughty

Тя е единствената, неповторимата, пианистката, вишистката, разбила всички представи за блондинките Силиконоелаааааа

# 1 926
Аз не знам дали кадрите от снощи във ВБ са били известни на Гала вчера сутринта при първата част на интервюто със Сашка.
Защото що за изрод трябва да си, след като си видял, че дадено нещо е наранило дълбоко човек, да продължиш да човъркаш и да въртиш вътре в тази рана?!? Все едно да риташ паднал човек...

Ако не са гледали снощните кадри, в които на широко се разкрива защо Сашка е депресирана и стана ясно и на нас защо и от какво я заболя, по иди-дойди е работата....но противното е ужасно грозно поведение!

# 1 927

Емануела от миналия сезон на ВБ.
Името е интерпретация на трола Мари..

Данке  Hug

Аз се чудя защо Гала така мазно не даваше никой да пита Енджи за годините, а остави всички да разпъват Сашка на кръст. Много ме дразни и мен

# 1 928
  • София

[/quote]

Тя е единствената, неповторимата, пианистката, вишистката, разбила всички представи за блондинките Силиконоелаааааа

[/quote]

Така е, да.... честна силиконска.

# 1 929
Еееее, Ванчето Щерева направо се разтопи от мазнене на Тото. Толкова мазно стана, че се притесних да не се подхлъзне.
А тоя охлюв Антон как злобно я гледаше, докато тя говореше  #2gunfire

# 1 930
Петканов-Богдански скоро ще се удави в собствения си лигоч и мазньоч  Sick Sick Sick

# 1 931
  • 221B Baker Street
Оххх, Антончо тука как избухваааа... Що не избухваше така и в къщата, а??? Плазмодий недоносен!!!

# 1 932
  • Bulgaria
Leo Bianchi е в компанията на Deyan Geodarov Slavchev и 4 други.
1 час · Sofia, Sofia City Province ·
ТАЗИ ВЕЧЕР СМЕ В НОВИ ХАН ДА ВИКАМЕ......
#ЧичоТотоПопедител #СкандауСаГосподи
#bigbrotherbulgaria
#vipbrother2017
#МафияКарамбол
Niki Kunchev Да живее Мегзззззззз
Харесване · Отговор · 42 мин.
Управление
Leo Bianchi
Leo Bianchi E tq ste go jiveh spokoino 🙂
Харесване · Отговор · 1 · 35 мин.
Управление
Niki  Kunchev
Niki Kunchev Днес Мегз и Швеция!!!!!!!
Харесване · Отговор · 34 мин.
Управление
Leo Bianchi
Leo Bianchi Niki Kunchev snache zaguba na 100% Nikolaicho!
Харесване · Отговор · 32 мин.
Управление
Niki  Kunchev
Niki Kunchev Днес ще разбереш кой е Раковски и Маркус Берг!!!

Леле ,Кънчев е за Мегзз  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 1 933
  • София
Mari_mar , може ли да качиш епизода от снощи? 💐 bouquet
Скрит текст:
Извинявам се за закъснението, но съм с адско главоболие от вчера сутринта

ЕТО ЕПИЗОДА

https://videobg.nova.bg/novatv/2018/vipbrother/vipbrother-2017-11-09f.mp4

# 1 934
Оххх, Антончо тука как избухваааа... Що не избухваше така и в къщата, а??? Плазмодий недоносен!!!

И този охлюв си го добавям в списъка за шамаросване при евентуална среща  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт