Като му тръгна заднешком коня много се смях на това "Яни, научи ме и мен така да яздя назад." Има някакви скрити таланти този левент. 
В началото бориш просто навика, после бориш липсата.
Ама и те дяволи големи, на нищо не прощават. Кой се оплакваше и се молеше, да вземат да си изпълнят задачите и да има тУтУн, че както са почнали нищо няма да им остане там. Чаят изпушиха, подправките не знам как са прокопсали още, гледам висят там някви клонки чубрица ли е, мащерка ли е. Гечо нападна дивите лозички и орехите в региона...

даже и да беше избрала Марина за първи дуелист си мисля, че и тя би дръпнала Фр.
Май наистина само за закланите животни ѝ е жал...
Не вярвам да ѝ е забранено да разходи кучето, но или не ни показват, или наистина не ѝ пука. То и кравите нямаше да са целите омазани, ако ги водеха на паша, нали уж електронен пастир правиха, да не бяга добитъкът, дали ли са поне веднъж животните там?!? Аз поне не съм видяла. Важни са сплетните и скандалите, откъде ефирно време за такива подробности, за които говоря.... 😑
А като се сетя, че Валерия наистина беше на косъм онази греда да я отнесе и да я потроши. 
Препоръчани теми