Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 170
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 810
Ако Франческа падне и направи Елена пак фермер, има някакъв смисъл от това, че приятелката ѝ я похарчи. Другата седмица ще има пак женски дуел и вече със сигурност ще има силна отстреляна съперничка, независимо коя ще бъде тя, защото останаха само такива. Всъщност за Марина не съм толкова сигурна, че е много силна. Но неетичната постъпка на Елена ще си остане като неизличимо петно върху нея и дори да стигне до финал, не я виждам там победител. Освен ако не се развърти в игрите като Спиди Гонзалес.
Аз пък за Елена не съм много сигурна, че е силна . Кльощава е, но не спортна, а и ми се вижда флегматична. Ивона ако я беше избрала, нищо чудно да ѝ беше спестила някои последвали излагации

# 811
А аз съм сигурна, че Елена е спортна и силна. Работата ѝ пък абсолютно изключва "флегматична" , да не говорим, че изисква и сила, и бързина, и ловкост. Как точно си представяте флегматичен и слаб треньор на кучета?

# 812
  • Вестерос
Сякаш предните сезони всеки един участник мина през дуел, а сега наистина има много , които не са.

Станислав, Алек, Калоян, Гечо, Валерия, Франческа, Марина, Елена...

# 813
  • Варна
Браво на В и В, отсрамиха нежната част в предаването.
Яд ме е, че Яни да се сложи викни Елена на ездата Close

Можеше и друга от дамите да е, но може пък да е сметнал, че Елена като човек с опит и любов към ездата, най-силно ще оцени наградата. Къв е смисъла двама да им треперят там мартинките и да не знаят какво да правят с това животно? Ако спечелите награда пир в сладкарница, ще поканите ли диабетик със себе си? Grinning Като му тръгна заднешком коня много се смях на това "Яни, научи ме и мен така да яздя назад." Има някакви скрити таланти този левент. Grinning

Ванко и драмата със сладкото гледам, че също сте коментирали. Е аз съм пушач, но също не бих описала неготово като  глад някакъв зверски за никотин. Тялото му си кара още на запаси, не се чисти толкоз лесно и бързо. Бая по-късничко почват да се появяват нещо като леки абстинентни състояния. Безсъние, препотяване, раздразнителност. Той се тъпче в момента колкото да си занимава ръцете, устата и съзнанието с нещо различно от мисълта, че няма тютюн. Grinning В началото бориш просто навика, после бориш липсата. Grinning Ама и те дяволи големи, на нищо не прощават. Кой се оплакваше и се молеше, да вземат да си изпълнят задачите и да има тУтУн, че както са почнали нищо няма да им остане там. Чаят изпушиха, подправките не знам как са прокопсали още, гледам висят там някви клонки чубрица ли е, мащерка ли е. Гечо нападна дивите лозички и орехите в региона... Grinning

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 09:52 от Spirit Crusher

# 814
   Тази Елена е  голямо недоразумение, а пък тия дето й се връзват на схемите още повече.В началото ме кефеше,защото явно имаше стратегия,но излезе извън рамките на моята преценка за човечност,добро възпитание и пр.Тя изобщо не се опитва да се "поправи" малко,а само ходи и разпитва другите какво да направи,"ама честно".Как изобщо очаква отношение от тези хора-безочие та дрънка. 
     За малко снощи ми стана жал за Франческа.Мъжете и те са едни змийчета,но в по-мек вариант от жените.Евала на двете В,а палеца на Вал изглеждаше направо троен спрямо другия.
    Пак да си кажа,че истинското наказание за схемаджийките ,според мен,щеше да е да я оставят Елена да премисля ходове за дуелист,и хоп-изненада-дуелът да е между нея и Фр.

# 815
 Висящата чубрица (или каквото е там)и аз я забелязах и същото си помислих - как не са я изпушили още. hahaha Явно са пощадили малко подправки, та да има с какво да сготвят нещастните си манджи, все пак. hahaha

# 816
  • Варна
Да, че с тая беднотия на продукти хич няма да ми стават манджите за ядене ако не пуснат нещо за аромат. Grinning

# 817
 Май "продукцията" е подсказала на Яни кого да избере, във всички случаи е защото Ел може да язди. Беше забавен, реакциите му истински , няма следа от желание да се прави на "мъжкар".
Елена всички я мислиха за голям манипулатор, а тя излезе емоционален инвалид , мисли само как да оцелее в кратък период и жертва всичко. Не искам да я нападаме , но хареса ли ви държанието и, когато Станко я обвини, че не ходи да дои, не помага на никого, не готви...? А хареса ли Ви реакцията и в разговорите с Фр? Беше пак нападателна , сякаш не разбираше какво е направила.
А Фр пък защо толкова се тръшка и повтаря "аз съм добър човек". Това не е ли обяснителен режим? Махаше с ръка, не искаше да изслушва Дарина, перна вилицата на Ванко , ама нещата се обърнаха и сега тя се оправдава. И не, не е добър човек , а глупав човек. И пак ще повторя, че е опасно глупава, защото се поведе по Ел и не се вслуша в предупрежденията, а изтича да ги докладва. Под свирката на Ел се включи в изкуствено извинение към Гинчев...винаги има ръка която я движи. Ще се чувствате ли сигурен с такъв приятел ?
От думите и излезе, че Ел е отгледана от втория мъж на майка и, значи в  семейство и "таткото клошар" е само поза. Как успя да стане такава пресметлива, егоистична, нагла....
Не  упреквайте Ванко, че само лежи , не ни дават всичко, а борбата му със сладкото е епична и забавна.  Някои упрекваха и Калоян, че се мотае , а се оказа, че "той ги храни" както каза Яни, Калчо прави и млякото и сиренето. Благородна душа е той, нормално е да се обиди от обвиненията на Станко , но не му отвърна с агресия. Остави простака да се излага и да дудне , пак добре, че "продукцията" показа какво е свършил - виното, млякото, сиренето, помага на жените....Докато "мъжкарите" се проваляха с вълната и надничаха през прозореца ....

# 818
  • sofia
Фермерите забравиха, че имат да правят пещ/ комин/...

# 819
Не мисля, че Калчо се е скатавал. Да правеше си нещо, но обясни на Алек, че е стоял там за да помага когато го извикат. А и Фр на масата каза, че цяла сутрин ѝ е помагал. Точно пък Гинчев вместо да се нахъса да вземат цигарите мързелува. Еми с мързел няма да ги вземат! Дано им дадат кошниците без цигарите! И на мен ми хареса как Гинчев ходи и ръси истини за всички.
След разпределението на задачите Елена каза "Аз това не го мога, това също, така че нищо няма да правя" Flushed
Стана ми жал за пръстите на Вал, но и ми беше много смешно като обясняваше Joy
Само Елена не разбрала, че пратила Фр на дуел хахаха Joy даже и да беше избрала Марина за първи дуелист си мисля, че и тя би дръпнала Фр.
Искам дуел м/у Дарина и Марина!

# 820
Ленчето май се фръцна, че нищо няма да прави, защото Станко (май той беше)ѝ каза, че нищо не прави ли, не може ли, нещо такова ми се стори.. Simple Smile

# 821
  • Варна
Не  упреквайте Ванко, че само лежи , не ни дават всичко, а борбата му със сладкото е епична и забавна.  Някои упрекваха и Калоян, че се мотае , а се оказа, че "той ги храни" както каза Яни, Калчо прави и млякото и сиренето. Благородна душа е той, нормално е да се обиди от обвиненията на Станко , но не му отвърна с агресия. Остави простака да се излага и да дудне , пак добре, че "продукцията" показа какво е свършил - виното, млякото, сиренето, помага на жените....Докато "мъжкарите" се проваляха с вълната и надничаха през прозореца ....

Аз вече никого не упреквам. Всеки един все с нещо ме е впечатлявал с нещо положително, дори Елена. Ами... с хората може и да оплесква конците, но към животните май има подход. Няма как такъв човек да е изцяло черен. Калоян си каза, защо не е отишъл да чепка вълна и аз изцяло бих приела, дори похвалила мотивите му. За какво да се щура като алтав между кухнята и юртата, ей така километраж да навърта!? В каквото упреквахме мама Дари, че само безцелно отъпква пътеки между различните обекти в цялата ферма, а резултат на края... незадоволителен. Калоян стои и чака на полусъединител жените да викнат за помощ, да е на скок разстояние ако някоя вземе, че падне от стълбата, сецне се в кръста с тези не много леки плоскости или си размаже пръста с пирон, но без да им се бърка в работата, да се опитва да ги измества или да им се хили отстрани, колко им е трудно.  

Еdit: С Буба сме писали едновременно.

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 11:30 от Spirit Crusher

# 822
Е, не ни показват достатъчно, това е... Ленчето при всички положения има подход към животните, но, както и преди казах, веднъж не сме я видели да обърне внимание на кучето, а то е такава душичка, само като му видя погледа... И то като кравите си тъпче в собствената мръсотия, милото... Много ми е жал за всяко куче на синджир, куче затворник. Sob Май наистина само за закланите животни ѝ е жал... Sweat Не вярвам да ѝ е забранено да разходи кучето, но или не ни показват, или наистина не ѝ пука. То и кравите нямаше да са целите омазани, ако ги водеха на паша, нали уж електронен пастир правиха, да не бяга добитъкът, дали ли са поне веднъж животните там?!? Аз поне не съм видяла. Важни са сплетните и скандалите, откъде ефирно време за такива подробности, за които говоря.... 😑

# 823
  • На морето!
Аз съм сигурна, че за животните се полагат грижи и от други хора, не само от фермерите.
Не харесвам Дарина, но поне ме забавлява, а Франческа ме ядосва, ужасно грозно извъртя нещата, в крайна сметка нейна беше идеята и тя направи цялата конкретна схема, за която стана панаира. Много неприятна жена се оказа, да си ходи.

# 824
Според мен Яни се колебаеше дали да не покани Калоян на езда и понеже Елена много енергично изяви желание, той пак клекна пред женския чар.  Laughing
Ванко освен от никотинов глад, страда и от постоянен хранителен такъв, затова с такова настървение омита туткала в бурканчетата. Има много неясни неща, които явно са се загубили при монтажа. Него не го дават да прави нещо цяла седмица, а мъжете се нахвърлиха върху Калоян. Гечо уж е с делегирани права да управлява, а нищо такова не показаха. Някаква мътна и кървава тече във фермата от две седмици и аз самата не разбирам какво се случва. Нямат цигари, но и нищо не правят, за да си ги спечелят, защото всички като че ли се помотват, освен двете руси амазонки, които си заковаха ръцете в лятната кухня. Crazy А като се сетя, че Валерия наистина беше на косъм онази греда да я отнесе и да я потроши. ooooh!
За Франческа и Елена направо не ми се пише. И двете започнаха да ми изглеждат твърде глупави, може пък на този принцип да са се сприятелили. Ако Елена е такава схемаджийка и с приятелката си утрепаха толкова време в сметки кого и как да нагласят, защо решенията ѝ в нейната фермерска седмица са толкова куци?
Ако тя наистина има стратегия, защо не взима собствени решения, а се допитва до останалите? Защо не изпрати Марина на дуел? Чеченката е по-голяма заплаха за нея при евентуален финал, защото е харесвана и вътре, и навън. Защо избра Марина и Дарина за ратаи? Аз не схващам какъв полезен ход ѝ носи това решение, при положение, че пожертва приятелката си и може само да се надява, че тази приятелка не е злопаметна и ще я направи фермер, ако загуби. Изобщо, голяма каша сътвори сивата кардиналеса и нищо кардиналско не остана в образа ѝ, само сивото сивее още.

Общи условия

Активация на акаунт