Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 294
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 225
  • Разпиляна във въображението
По едно време бях започнала да смятам Фермата за Сървайвър на село. Ех  Laughing

Гинчев дали ще оцени левъла на Елена и Франческа?

И аз искам спойлера  Whistling

# 226
В промото дадоха че и Франческа и Елена плачат.

# 227
  • София
В промото дадоха че и Франческа и Елена плачат.

Мдаа, едната била добър човек, а другата била съсипана. А като плетат интриги, не са съсипани. Малко им е. Да ги изгонят и двете.

# 228
Фрснческа признава че са нарушили правилата, но твърди че тя не е в схема , а че е добър човек.
Ленчето пък реве че е съсипанс.
Ще е интересно.

# 229
  • Разпиляна във въображението
А Бентли няма ли да реве?

# 230
  • ново
Не знам какви са им правилата, но снощи И&А казаха, че Елена и Франческа са били предупредени, че ги нарушават и въпреки това те продължиха. Е, това какво е? Оная пък авторитетната Дара, явно въобще не се сеща, че има някаква вина за провалената седмица, авторитет била 😂
Много скучно взе да става - няма любов, ще спрат заговорите, вчера не се скараха (Дарина опита, ама нещо не се получи).
Франческа ми е безхарактерна от началото, рева и плю Мишо, заради когото си счупи зъб, а после отиде да го подкрепя. Върти опашка около Гинчев, а му крои планове с Елена.
Вече няколко епизода Алек и Бентлито не сме ги виждали да водят диалог той колко я обича, а тя как не знае какво да прави 😀

# 231
Вече няколко епизода Алек и Бентлито не сме ги виждали да водят диалог той колко я обича, а тя как не знае какво да прави 😀
Ауу, тихо, тихо, да не вземат да възобновят тази мъка... tooth Бях напът да се откажа да гледам предаването заради тях, но понеже друго почти не гледам, затова някак си устоях, въпреки досадата.  tooth

# 232
  • ново
Ензим, те ни четат със сигурност, за това си взимам думите назад, хич не искам да ги гледам. Иначе се надявах на нова любов, нещо между Стаси и Франи, личи му  че си я харесва, ама Елена му пречи. Щяха да са интересна двойка, но ще имат нужда от преводач 😂

# 233
  • somewhere near the sea
Два сезона казваха, че няма нищо лошо да се правят схеми и да се съставят лагери. И го правеха. Защо сега обявиха, че е забранено?

# 234
Забранено, ама само за някои важи забраната. Mr. Green Божидара имаше уговорка и с Мишо, и с Дарина, не се ли брои за нарушение тяхното? Mr. Green
Така е, всеки сформиран лагер предполага някакви схеми. В схема ли са мъжете, които се уговаряха да пращат Яни и Калоян на дуели, когато стане възможно? За това и дума не са казали, ааа.. Simple Smile

# 235
  • На морето!
Не съм ви чела, но бързам да кажа, че според мен преиграват продуцентите. Франческа и Елена правят стратегии като всички останали, а и това е част от играта, прекалено много натрапват личните си впечатления от Елена, нея я гледаме под лупа и постоянно търсим отрицателни страни, а на останалите всичко им е простено. Не съм съгласна! Прекалено много следват линията на Биг брадър с любов и интриги, а това състезание има съвсем други конкретни задачи и цели.

# 236
Виолета къде се изгуби снощи , след победата нещо я изтървах, а според мен извличаше само ползи от Яни, първо каза,че няма против да подкрепя Ивона, а след това, вече се отказва от него след като и порасна работата, тя ме дразни отдавна и Яни,че и се връзва на магиите, не му е от левъла тя Simple Smile

# 237
Аз също чакам спойлера все още.  Praynig
Изобщо не ми е жал за двете кокошки.

# 238
Аз до колкото разбрах е забранено фермера да се съветва с някой друг за ратаите! Но не съм гледала другите сезони не знам там как е било. Затова схемата м/у Дара и Дара не подлежи на наказание, както и разговорите м/у самите участници когато не са фермери.
Мисля, че Елена е много долна. Тя вече беше решила да изпълни плана си с Фр и нарочно извика бентлито и я пита ако си за играта кой ще пратиш на дуел (Гинчев) за да замаже положението с разговора с Вл. Николов.
Мисля че Фр е тъпичка и наистина не разбира че Елена я върти на пръста си. Именно и затова Фр е казала на Ивона да направи Елена фермер. Не мисля че Ивона се е отказала да се бори на дуела само защото е питала Фр кой да направи фермер. Тя и Диана беше много сигурна че ще се върне, но пак Елена определи кой да е фермер тогава. И сега като се замисля Анита направи Станислав фермер, защото това е още една спокойна седмица за Елена, те знаят че той никога няма да направи женски дуел, ако е фермер.

# 239
Аз до колкото разбрах е забранено фермера да се съветва с някой друг за ратаите! Но не съм гледала другите в не знам там как е било. Затова схемата м/у Дара и Дара не подлежи на наказание, както и разговорите м/у самите участници когато не са фермери.
Ее, да, ама Божидара даде нареждания на Дарина, нещо като условие да я направи Фермер, кого да изпрати ратай и дуелист, не беше само уговорка отпадналата да направи фермер другата.
Или казваш - само за избран вече Фермер важи? Thinking Не знам, за мен и в двата случая е схема. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт