Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 296
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 570
  • Буркина Фасо
И аз си мисля, че най-доброто наказание щеше да бъде двете да са ратаи и на дуел, даже за по-голямо наказание и да не ги пращат в къщичките на дуелистите. Ехх, мечти. Фермер на седмицата можеха да определят и участниците с гласуване.
то пък едно наказание е ратайството ...  Laughing изтягаш се по цял ден и стачкуваш.
според мен главен нарушител на правилата е Елена. тя като фермер няма право да обсъжда тези неща. Франческа - има. и Елена трябваше да я пратят не да лентяйства/ратайства , а да бъдеше единият дуелист. а защо не и Франческа да бъдеше вторият ?

# 571
В нашата анкета, която Ензимчето изтри без да иска Марина и Калоян имаха почти равни гласове от порядъка на 75-80, мисля че зрителите харесват Марина
Може да я харесват, но това не означава, че биха гласували за нея ако е на финал с двама мъже. Мисля, че повечето зрители приемат с насмешка идеята жена да спечели такъв вид предаване. Обидно ниската подкрепа за Галя миналата година доказа това. Значи една жена може да е изрядна във всяко едно отношение що се отнася до фермата и пак няма да е оценена от зрителите.
Не мисля, че жена някога може да спечели този формат.

# 572
  • София
Зависи с кои двама мъже е Марина на финал, ако са Станислав и Алек, например, според мен има шанс.

# 573
Не разбрах - ще ни разкрият ли тази вечер при кого се е подготвяла Елена или ще го гадаем като Пешо.?

# 574
Mesmunda, абсолютно съгласна съм с теб, че нищо не е само в ръцете на даден участник, всичко се контролира И от продукцията. Просто вметнах, че вчера, след "порицаването" на Елена, ни намекнаха/припомниха, че тя има И трудови умения, тъй като иначе ние няма как да ги видим, ако сме позабравили първия ден след толкова време. Simple Smile
Съгласна съм, че ни манипулират страшно много с това, което ни показват/не показват, точен пример си дала с победата на "бавната" Дарина.  Peace

# 575
Не разбрах - ще ни разкрият ли тази вечер при кого се е подготвяла Елена или ще го гадаем като Пешо.?
обещаха  Peace  А с Пешо така и си останахме в невидение Simple Smile

Ето за пример мама Галя от миналата година. Скъсваше се от работа (беше нещо като майката на останалите участници), не знам си колко дуела спечели, държа се супер нормално и с нищо не се изложи. И какво стана? Стигна финала и не получи дори 10% зрителска подкрепа.  
не само това, дори Бети и Ники не дадоха точка за нея, защото .. много работила да е в услуга на останалите, а тя с нищо не изпъкнала (нещо от тоя род изръси Бети)

# 576
  • София
А, че те Бети и Ники бяха тотален абсурд с оценките си миналата година. Надявам се тази година да са обективни.

# 577
обещаха  Peace  А с Пешо така и си останахме в невидение Simple Smile

Ето за пример мама Галя от миналата година. Скъсваше се от работа (беше нещо като майката на останалите участници), не знам си колко дуела спечели, държа се супер нормално и с нищо не се изложи. И какво стана? Стигна финала и не получи дори 10% зрителска подкрепа.  
не само това, дори Бети и Ники не дадоха точка за нея, защото .. много работила да е в услуга на останалите, а тя с нищо не изпъкнала (нещо от тоя род изръси Бети)

Да това беше наистина върха на сладоледа. Спомням си, че бяхме много възмутени тук след това изказване. Подиграха се с нея и с труда й.

# 578
  • Буркина Фасо
Значи една жена може да е изрядна във всяко едно отношение що се отнася до фермата и пак няма да е оценена от зрителите.
глупости ... на този етап не сме попаднали на жена със съвсем нормални отношения и възможности.  ако има такава със сигурност ще изпъкне. как да гласува човек за тия моми? за формат като Фермата показването на цицки и задници не би ме накарало да гласувам за жена. за формат "радост за окото" (ако има такъв) със сигурност не бих гласувал за красивите крака на Яни.

# 579
Значи една жена може да е изрядна във всяко едно отношение що се отнася до фермата и пак няма да е оценена от зрителите.
глупости ... на този етап не сме попаднали на жена със съвсем нормални отношения и възможности.  ако има такава със сигурност ще изпъкне. как да гласува човек за тия моми? за формат като Фермата показването на цицки и задници не би ме накарало да гласувам за жена. за формат "радост за окото" (ако има такъв) със сигурност не бих гласувал за красивите крака на Яни.
В случая визирах мама Галя от миналия сезон.

# 580
В нашата анкета, която Ензимчето изтри без да иска Марина и Калоян имаха почти равни гласове от порядъка на 75-80, мисля че зрителите харесват Марина
Може да я харесват, но това не означава, че биха гласували за нея ако е на финал с двама мъже. Мисля, че повечето зрители приемат с насмешка идеята жена да спечели такъв вид предаване. Обидно ниската подкрепа за Галя миналата година доказа това. Значи една жена може да е изрядна във всяко едно отношение що се отнася до фермата и пак няма да е оценена от зрителите.
Може, не съм гледала предишни сезони. Чувала съм за тази Галя.

# 581
  • Буркина Фасо
глупости ... на този етап не сме попаднали на жена със съвсем нормални отношения и възможности.  ако има такава със сигурност ще изпъкне. как да гласува човек за тия моми? за формат като Фермата показването на цицки и задници не би ме накарало да гласувам за жена. за формат "радост за окото" (ако има такъв) със сигурност не бих гласувал за красивите крака на Яни.
[/quote]
[/quote]
аз пък визирах това. говориш за в бъдеще време , а не за минало свършено.

# 582
глупости ... на този етап не сме попаднали на жена със съвсем нормални отношения и възможности.  ако има такава със сигурност ще изпъкне. как да гласува човек за тия моми? за формат като Фермата показването на цицки и задници не би ме накарало да гласувам за жена. за формат "радост за окото" (ако има такъв) със сигурност не бих гласувал за красивите крака на Яни.
[/quote]
аз пък визирах това. говориш за в бъдеще време , а не за минало свършено.
[/quote]
Е аз ти дадох пример за съвсем нормална работлива жена която без да се излага стигна финал и получи някакви 8% подкрепа. Значи и такъв тип жени не могат да го спечелят това предаване. Какво не разбра? Какво според теб ще се промени догодина или в по-далечно бъдеще?

# 583
Това, че е работеше не означава че е заслужавала победата или по-голям зрителски вот.Пак казвам, това предаване не се печели само с работа.Работеше-да(90% от което работата е готвене), но за да спечелиш трябва да покажеш и характер, което тя не направи.Спомням си че почти във всеки епизод ревеше...За какво хората да гласуват за нея, при положение че имаха Финци и Стоян.Всяка баба можеха да хванат и да им готви.Аз лично си спомням един единствен случай в който влезе в конфликт с някой и то беше в началото-с Ева.Харесваше всички, и всички я харесваха.Но това не стига да спечелиш.

# 584
  • София
Гласовете за Галя се размиха заради противопоставянето Стоян-Финци, просто бяха много полярни тези двамата.

Общи условия

Активация на акаунт