На пазар в Лозенград и Одрин - 12

• 181 127
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Когато идете на касата с пазарската количка и продуктите, казвате "Карта", ,дават Ви и после не зная. На мен искаха да ми дадат на касата, показаха ми я, обясняваха ми, аз не я взех,защото нищо не схванах и касиерката приключи сметката ми, платих и си тръгнах. Моя колежка след мен на друга каса взе такава карта и каза, че имало намаление 30 %, но дали е така или се е заблудила, не зная. Касиерите сами я предлагат на купувачите.

# 196
  • Русе
За цените в Уайкики: когато дрехата там е на редовна цена, излиза с няколко лева по-евтина от тук. Пример: мъжко долнище там 50 лири, тук 30 лв. Дори бях харесала яке за сина ми, което тук е 60 лв., а там беше 140 лири. Т.е. там излизаше по-скъпо.

# 197
"Здравей,
карта ние си взехме и е необходимо до един месец да я регистрирата на сайта им, но за да се случи това ви е необходим адрес и мобилен номер на територията на Турция.Ако не направите такава регистрация няма да може да я използвате."

И по точно няма да имате възможност да се възползвате от продуктите които са им на оферта.Карта е не само за KIPA, а и MIGROS, 5M, MACRO CENTER  и бензиностанция  PETROL.

# 198
  • до най-прекрасния мъж
За цените в Уайкики: когато дрехата там е на редовна цена, излиза с няколко лева по-евтина от тук. Пример: мъжко долнище там 50 лири, тук 30 лв. Дори бях харесала яке за сина ми, което тук е 60 лв., а там беше 140 лири. Т.е. там излизаше по-скъпо.
Явно си зависи от магазина и стоката. Миналата година си взех от БГ яке, което тук струваше 100 лв, а там 120 лири или 60 лв., но бяхме ходили в Одрин месец преди това и за едно яке нямаше да си избия нафтата, та взех от БГ. Панталони тип Chinos за ММ - там 35 лири, тук бяха 30-35 лв.
Може би има и стоки с близки цени. Но това, което аз съм пазарувала, винаги е било почти двойно по-евтино. Винаги купуваме от магазина в Марги аутлет и понякога от Кипа.

# 199
  • Бургас
Здравейте! В събота смятаме да отидем в  Лозенград.  Не съм ходила там от години и се надявам да се ориентирам. Разгледах картата в началото на темата. Искам да ви попитам за съботния пазар  (като съботния в Одрин ли е). Също така ако може да ми предложите заведение за хапване. Благодаря Ви предварително!

# 200
Здравейте,нещо не разбрах за тези карти с които ползваш намаление.След като я закупиш от каса,как ползваш на момента намаление,след като все още не е регистрирана на сайта им?Моля ако има някой запознат как е в действителност на обясни!

# 201
  • Бургас
Здравейте! Септември бяхме в Одрин и пазарувахме в Мигрос.  На излизане касиерката ни показа картата и попита дали искаме. Ние се съгласихме и я купихме за 1.50 лири и след това ни маркира продуктите вече с намаление. Не сме я регистрирали.

# 202
Здравейте! Септември бяхме в Одрин и пазарувахме в Мигрос.  На излизане касиерката ни показа картата и попита дали искаме. Ние се съгласихме и я купихме за 1.50 лири и след това ни маркира продуктите вече с намаление. Не сме я регистрирали.

И ние така преди седмица. Simple Smile

# 203
  • у нас
Аз също не съм регистрирала картата и ползвам намаление. Това се коментираше и в предната тема.

# 204
  • София
И по точно няма да имате възможност да се възползвате от продуктите които са им на оферта.Карта е не само за KIPA, а и MIGROS, 5M, MACRO CENTER  и бензиностанция  PETROL.

Така написано е все едно картата е една за всички изброени. Различни са, нали?

Логично е да дават някакъв срок за регистриране на картата и като мине, да става невалидна. Иначе и у нас като си купиш Била карта, може да се използва веднага. Но данните вече са взети, защото се попълва формуляр. Една позната беше написала фалшиво ЕГН и след около месец установи, че картата не е валидна. Явно при въвеждането са разбрали и са я анулирали.  Laughing

Сега остава да разберем дали за турските карти изпращат потвърдителен смс с код. Ако няма такъв, винаги може да се напише някой действащ телефон. Сайтове с реклами има много. Wink

# 205
Една карта е за всички изброени магазини. Струва 1,5лири. Взимате , ползвате, ако до месец не я ползвате пак се деактивира. Ново ходене нова карта, в един от магазините. Има много намаления с нея. Винаги ползвам старите важаха 3 месеца, сега само 1. Кипа вече е собственост на Мигрос.
Дано съм разяснила поне малко за картата.

# 206
Благодаря на всички отговорили за картите!:hibiscus:

# 207
  • до най-прекрасния мъж
То дори и всеки път да се купува, 1.5 лири си струва. Доколкото разбирам, намаленията са добри.

# 208
  • Русе
Явно си зависи от магазина и стоката. Миналата година си взех от БГ яке, което тук струваше 100 лв, а там 120 лири или 60 лв., но бяхме ходили в Одрин месец преди това и за едно яке нямаше да си избия нафтата, та взех от БГ. Панталони тип Chinos за ММ - там 35 лири, тук бяха 30-35 лв.
Може би има и стоки с близки цени. Но това, което аз съм пазарувала, винаги е било почти двойно по-евтино. Винаги купуваме от магазина в Марги аутлет и понякога от Кипа.
И в трите магазина якето беше на тази цена. Анцуга е купен от мола, но и в Марги беше на същата цена.

# 209
И в трите магазина якето беше на тази цена. Анцуга е купен от мола, но и в Марги беше на същата цена.
Според мен поне в рамките на един град цените във веригите са едни и същи.
Дори блуза, която си купих от Одрин от Уайкики, струваше точно толкова и в Истанбул.
Но в БГ вече е друга бира Уайкики-то.
Винаги е по- добре да се премениш в Турция. Simple Smile

Вчера без да искам бях изцяло облечена от турски Уайкики посещения. Simple Smile
Дори и шапката ми...

Общи условия

Активация на акаунт