Рим - 18 тема

• 95 316
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Вестерос
Нямам идея тук, дано се включи някой с информация.

# 616
  • Варна
Предполагам, че не са, защото са в предварително организирани групи от по 20 човека, с гид, аудио система и т.н. Ще го проверите, ако влезете в сайта на coop culture и видите достъпните дати за специалните турове. Вероятно, датата, на която се пада първата неделя, не е сред тях.

# 617
  • В царството на игрите:)
Здравейте, в края на март ни предстои пътуване до Рим за 3-4 дни. Фирмата, която ни организира пътуването ни препоръча една българка - екскурзовод, която живее в Рим, но в този период тя няма да е в града. Може ли да ми препоръчате екскурзоводи в Рим, които поемат групи. Трябва ни за ден или два. Знаете ли на кое летище кацат самолетите на Райан? Сигурно ще имам и други въпроси, но ще ги задам ако не успея да намеря отговор в темите назад.
Благодаря Ви предварително!

# 618
А коя е препоръчаната, която няма да е в града?
http://bestguida.com/home 
Николина Ценова много хвалеха тук в темата 00393332703523, не знам колко е актуален номера.
Rayan кацат на Ciampino.

# 619
# 620
Вчера успешно се прибраха моите близки от Рим, прекрасни впечатления от всичко имат. Много са доволни от атмосферата на Piazza del Popolo.  Само имаха малки премеждия с отменните полети на 26.02.18 за София. Добре, че чекнаха веднага за друг превозвач и вчера на обяд кацнаха тук най-после.

# 621
Момичета, какви са ограниченията за чанти/лични вещи във Вила Боргезе?

# 622
Момичета, какви са ограниченията за чанти/лични вещи във Вила Боргезе?

Ние като бяхме, което беше отдавна, но не вярвам да се е променило - оставяш абсолютно всичко на гардероб. Дамски чанти, фотоапарати, всичко!

# 623
Документи и пари?

# 624
Не помня да съм вадила от чантите и да съм ги вземала в мен, но сигурно може да си сложиш документите и парите в джобове на дрехите.

# 625
Не помня да съм вадила от чантите и да съм ги вземала в мен, но сигурно може да си сложиш документите и парите в джобове на дрехите.
Благодаря. Някак ще ми е притеснено и документи, и карти да оставя. В много стара тема мярнах, че с малки до 20х20 чанти се допускат, но в сайта си пише, че всичко се оставя.

# 626
  • Вестерос
Между другото в Палацо Барберини също карат да си прибираш чантата в гардероб. НО там дават да си вземеш фотоапарата, телефона...

# 627
Просто си мислех за някакво съвсем малко чантенце, в което да държа паспорти, телефон и карти.
Къде другаде има толкова строги ограничения за лични вещи?

# 628
  • Вестерос
Във Ватиканските музеи не дават с големи раници.

Няма защо да се притесняваш. Аз в барберини си взех  в джоба документа и парите + телефона и фотоапарат. Там бяха шкафчета с ключ.

# 629
В Капитолийския музей също се оставят раниците и чадърите в шкафче с ключ.

Общи условия

Активация на акаунт