Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 76 128
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Аз от  първа количка в рибата...после я изпразвам...в голяма чудинка съм става маска да сш взема. И на тази се чудих. Не мога да реша. Много е хвалена по сайтовете в коментарите.

# 121
  • В полите на Пирин планина
Lady ,много хубав цвят  Този цвят ми харесва най много от тези които си показвала до сега .За червенеето ще избие ,по всяка вероятност след време.С натуралните бои за коса избива доста повече от останалите бои

Благодаря, Чаровна. Two Hearts
Наистина ще избие червеното и особено по изсветлените дължини се отмива, но хубавото на натуралните бои е, че могат да се използват по-често без проблеми.

# 122
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз съм много доволна от Епруваж. Консултантката в рибата ми я препоръча за дъщеря ми като най-чиста откъм химии. Обясних й каква е косата на щерката - не се боядисва, не ползва преса, т.е. не изтощена. Единственият проблем е, че много се заплита. А и мирише страхотно. През миене я ползва и не се е отразило на омазняването, а тя си е пубер и й се омазнява и без това и до сега да се е отказала от нея, ако беше забелязала допълнително омазняване.

# 123
  • Sofia, Bulgaria
Мис и аз съм така, слагам, вадя, слагам. Накрая се чудя какво съм поръчала.
Косата ми не е изтощена. Даже напротив, мисля, че е в доста добро състояние. Само сешоар ползвам и то колкото леко да я подсуша. Боядисвам на около месец, приблизително. Заплита ми се, но не е нещо драматично. Може би ще я помисля още малко, маската. Не искам да трупам.
Благодаря ви за отговорите Hug

# 124
За мен най-уникалната маска е на Лакме дийп хеър, така съжалявам че се подведох и не си взех пак нея, ни нищо, следващия път :

# 125
Лейди, много ми харесва новия цвят, много! Супер естествен!

Аз да споделя, че съм силно разочарована от боядисването с Арома колората. Вчера си загледах косата  офиса, че огледалото ми е на слънце - ми то все едно не съм се боядисвала. Разликата корен дължини е очеизбождаща. Коренът ми си е тъмен, дължините червенеят яко, а все пак сложих доста тъмен цвят. Белите косми, които въдя са рижави... Абе защо ми беше да се заглеждам изобщо, направо се потресох Grinning Иначе да, никакви поражения, мека, жива коса ама... небоядисана. Все едно съм се минала с оцветяващ шампоан и той се е поизмил. Язък, сега пак трябва да се кумя каква боя да взема...

# 126
  • В полите на Пирин планина
Алечка, благодаря за милите думи.

Много гадно това с боята. На слънце или директна светлина винаги всичко си личи.

# 127
При мен е същата работа след второто боядисване с Олиосета. Сега мисля с Лакме колаж или с Матрикс да пробвам. Искам да се отърва от топлите нюанси в косата си. Искам тъмно студено русо ако може с лилавеещи нотки, но дали ще го постигна е друг въпрос. Simple Smile
На времето много се боядисвах с ММ бюти цвят опушен лешник, но не съм я засичала никъде тази боя. Дали я има още? Срещали ли сте я?

# 128
Малко след дъжд качулка е моят въпрос. Купих си професионална боя - Фармавита , а сега ще питам някой ползвал ли я и дали е доволен от нея.

# 129
2-3 пъти писах след твоите питания, че ме боядисахa с нея последния път и че засега ми харесва боята, ама явно моето мнение  не стига. Rolling Eyes

# 130
  • Sofia, Bulgaria
При мен е същата работа след второто боядисване с Олиосета. Сега мисля с Лакме колаж или с Матрикс да пробвам. Искам да се отърва от топлите нюанси в косата си. Искам тъмно студено русо ако може с лилавеещи нотки, но дали ще го постигна е друг въпрос. Simple Smile
На времето много се боядисвах с ММ бюти цвят опушен лешник, но не съм я засичала никъде тази боя. Дали я има още? Срещали ли сте я?

ММ Бюти последно гледах в някоя аптека, но не мога да се сетя в коя. Дори се зачудих за един цвят дали да не си я взема, но се октазах, защото не знаех нищо да нея. Щом ти си доволна от нея може и да я пробвам. Довечера ще минавам през DM и ще хвърля око дали и там я нямаше.

# 131
  • Варна
Има я, майка ми от години само нея ползва и не иска и да чува за смяна. Казва, че не усеща косата изтощена после и не й дразни скалпа. И от нюанса си е доволна се, мисля, че някакво шоколадово кафяво купува.

# 132
  • София

ММ Бюти последно гледах в някоя аптека, но не мога да се сетя в коя. Дори се зачудих за един цвят дали да не си я взема, но се октазах, защото не знаех нищо да нея. Щом ти си доволна от нея може и да я пробвам. Довечера ще минавам през DM и ще хвърля око дали и там я нямаше.
ММ Бюти я има в Елитис- амонячна и безамонячна.Купувам я за майка ми и е много доволна, покрива добре побеляля коса и е трайна.Цвят опушен лешник не съм виждала обаче, но има други цветове.Специално взимам в кафяво/махагон.

# 133
Една приятелка се боядисва с "млечен шоколад" от Мм бюти и е много доволна, а цвета е уау!!!

# 134
Аз сега се чудя да се боядисам ли...
Thinking

Общи условия

Активация на акаунт