Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 75 791
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • Ланкър, планините Овнерог
Няма нищо общо с това, което трябваше да е. Такива като моя има всяка марка боя на пазара. Исках лилаво, а то стана махагонено. От едно бозаво на друго бозаво отидох. Ще си върна на края черно-синьото, да ми е мирна главата. Ай сиктир.

# 76
И на мен много ми харесва как е станало. Simple Smile

# 77
  • Sofia, Bulgaria
Гита ог, на мен също ми харесва, но знам какъв цвят искаш. Аз също много го исках и все червена си стоях Confused Независимо дали сама в къщи или на фризьор, никой не успя да докара цвета, който искам. Единствено с боя на Nectra Color цвят 499,ако не се лъжа постигнах, това което исках, но те я спряха
Скрит текст:
Поздравления за никнейма. Една от любимите ми поредици от Света на диска е за вещиците Heart Eyes

# 78
На мен цвета много ми харесва  Peace
На мен също. Прекрасен е!

# 79
  • Street of Dreams
Гита, аз смесвам лилаво със синьо.

# 80
Гита Ог ,не е лош цвета ,но лично на мен ми харесва повече предния ти цвят.Какво не си си харесвала на цвета.Хич не изглежда бозаво.
Аз сега така да си харесвам сегашния цвят и както знаете все отлагам боядисването си .
Момичета,днес е

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 19:24 от Анонимен

# 81
Гита, аз смесвам лилаво със синьо.
Това си помислих и аз, че трябваше да направя, но късно.
Гита Ог ,не е лош цвета ,но лично на мен ми харесва повече предния ти цвят.Какво не си си харесвала на цвета.Хич не изглежда бозаво.
Аз сега така да си харесвам сегашния цвят и както знаете все отлагам боядисването си .

От светкавицата не е излезнал точно. Де да беше такова пепеляво, а то едно жълто-червеникаво. Ще изчакам 2 седмици, че то освен, че не стана цвета, ами ми изгоря и скалпа и ще си взема Live N 094, а може и нещо синьо да мушна вътре. По-червено едва ли ще стане, най-много да ми хареса повече, че и няма да дам толкоз пари.

Благодаря за успокоенията. Той цветът може и да не е толкова зле, но на моето лице не ми харесва, а и като не е очакваното....

Ха, DqVoLsKi_ChArOvNa, Честита да си!

# 82
Гита Ог,защо не пробваш нещо с пепелно син отенък?Примерно лакме колаж 5.17(синьо пепелно се води)Няма наистина никакви отенъци.Разкошен пепелен цвят става.

# 83
  • СОФИЯ
Здравейте,чета ви от известно време,а сега имам нужда от съвет.дълго време се боядисвах черна,от половин година не съм слагала боя и доста изрязах от косата си.сега искам малко да разнообразя цвета.предпочитам пак нещо в тъмна гама,но не искам червен оттенък,светъл тип кожа и очи и не се възприемам с по - светли цветове.спряла съм се на нещо от типа на патладжан или нещо с лилав оттенък,моля да ме насочите към марка боя ,нямам възможност в момента да ползвам услугите на фризьорски салон.благодаря.

# 84
Ха, добре дошла (вчера се домъкнах, ама вече приветствам  Mr. Green)
Ако ми прочетеш мрънканията в последните страници, ще видиш, че съм на същия хал със същите кожа и очи. Само че аз вече се гмурнах и не съм доволна от резултата.

# 85
  • Sofia, Bulgaria
Чаровна, честит рожден ден. Да си жива и здрава и само положителни емоции с косата, а и не само с нея. Stuck Out Tongue Closed Eyes Tada Wine Glass

# 86
  • СОФИЯ
Ха, добре дошла (вчера се домъкнах, ама вече приветствам  Mr. Green)
Ако ми прочетеш мрънканията в последните страници, ще видиш, че съм на същия хал със същите кожа и очи. Само че аз вече се гмурнах и не съм доволна от резултата.
прочетох,прочетох...иначе цвета е хубав,аз се чудя дали да не опитам с шампоан - оцветител първо,да свикна с промяната.преди това съв била руса и за кратко червена (голяма грешка),но наистина не се възприемам със светли цветове.

# 87
Чаровна

Как определяте подтона на кожата? Нито ми се вижда розова, нито жълта...изобщо не мога да преценя Simple Smile

# 88
Чаровна,ЧРД! Да си здрава и много щастлива.
Мамче, хич ме няма с цветотипите. Някой ако ми каже какъв съм ще се радвам. Моята кожа е много бяла,но сякаш с лек жълт подтон, очите топло кафяво, косата ми я знаете естествената е много тъмно кафява,почти черна.
Много ми се върти идеята за изрусяване. Ще се направя веднъж аз със сигурност. Не знам кога ще е,но един път в живота ще се виждам хубаво русо пък каквото ще да е...

# 89
За лилавеещо препоръчвам някой от металиците на СИМ http://www.simbg.com/sensido/tonove-metalik SensiDo или  пурпурните или виолетовите. Боите им са много качествени. А също и безамонячната Кастинг черна череша или Слива - съвършена боя. Особено балсамчето към нея - винаги съм се чудила дали може да се намери такова в голяма опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт