Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 76 163
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
В Енцо със сигурност я има, но на мен сайтът им днес не ми се зарежда.

# 406
Чаровнице, не съм гледала изобщо за маша, едва ли ще взема в близките няколко месеца. Моята е праисторическа и съм много доволна от нея, но и счупих щипката. Пак върши работа де, аз така или иначе навивам кичурите около шиша. Като ми е по-дълга косата навивам направо с пресата, та се чудя трябва ли ми изобщо маша...

# 407
  • България
Благодаря ви!
Освен утре да звънна да попитам,защото в сайта нещо не я виждам?

# 408
  • Стара Загора
Момичета, да ви споделя че се спрях на маша шиш в крайна сметка и не сбърках. Намерих я за 68 лв и поръчах веднага. Мисля че техника.бг е сайта. Магазина е в Ямбол. Вчера пристигна и реших да я пробвам тази вечер, че сутринта ще си мия косата, за да може в четвъртък следобяд да хване хубаво. Определено сам човек е трудно да се направи на идеалните ретро вълни, но колкото мога толкова.

Имах нужда и от онези дългите фиби, та взех 2 от Елитис. Само толкова имаше. Ще дам всичко от себе си, пък каквото стане. Simple Smile

Като навих първите няколко кичура и подскочих да я връщам, но като навих плътно и докрай всеки кичур от корена до върха, става чудно! Хващам дебели и постигам желания резултат. Машата загрява бързо иначе, позволява да се регулират градусите от 180 до 200 и е удобна. Само трябва да се внимава за изгаряния на ръцете. Grinning

# 409
Скрит текст:
Момичета, да ви споделя че се спрях на маша шиш в крайна сметка и не сбърках. Намерих я за 68 лв и поръчах веднага. Мисля че техника.бг е сайта. Магазина е в Ямбол. Вчера пристигна и реших да я пробвам тази вечер, че сутринта ще си мия косата, за да може в четвъртък следобяд да хване хубаво. Определено сам човек е трудно да се направи на идеалните ретро вълни, но колкото мога толкова.

Имах нужда и от онези дългите фиби, та взех 2 от Елитис. Само толкова имаше. Ще дам всичко от себе си, пък каквото стане. Simple Smile

Като навих първите няколко кичура и подскочих да я връщам, но като навих плътно и докрай всеки кичур от корена до върха, става чудно! Хващам дебели и постигам желания резултат. Машата загрява бързо иначе, позволява да се регулират градусите от 180 до 200 и е удобна. Само трябва да се внимава за изгаряния на ръцете. Grinning
Супер е браво добър избор Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 11:11 от bubanka

# 410
  • Sofia, Bulgaria
Аз от маши не разбирам, защото не ползвам. С две десни (левичар) съм.
Но резултата е невероятен Heart Eyes. Много искам и аз точно такива вълни, но моята коса изобщо не държи

# 411
Къдриците са станали супер.
Машата няма ли ръкавица против изгаряне?

# 412
Ивче, точно тази е машата, която ти казах,че много препоръчват по форуми, в блогове и разни канали. Къдриците мисля,че са станали максимално близо до това, което ти искаше.😊 Честито със здраве  да си я ползваш.

# 413
  • София
И да има, на мен ми е много неудобна, чак невъзможна за ползване. Която и позната да питам е на същото мнение. Малко повече се внимава накрая и това е. Сега и аз искам да си взема такава, че косата ми е среднодълга вече и нещо не искам стегнати букли, а съвсем небрежни къдрици.

# 414
Тези къдлици ставят и с най-обикновена маша. Плавила съм си внага пъти. Моята е на Филипс с керятин,с щипки е. Аз не сйм фен на конусите,именно защото трудно се ползват. И си харесвам класическата с щипки. Не съм с две леви ръце, напротив, правя си доста добре и сама косата, но се изгарям и се дразня. Ако искам ситни къдрици ми отнема 2 часа. Когато обаче взимаш големи кичури ще стане за 10-20 минути.

# 415
  • София
На мен пък ми е трудно с обикновена маша, може би защото ми се е налагало да ползвам 2-3 пъти само. Иначе освен пресата нямам друго средство за къдрене в момента.

# 416
С правя преса също стават много леки и приятни къдрици.Малко докато схвана цаката ми беше трудно. Но после се научих. Да извия само краищата с нея и става много хубаво като букли.

# 417
  • Стара Загора
Има ръкавица, но за 5 мин снощи не ми се слагаше. Тя е къса и ако сте с голи ръце нагоре, пак има вероятност да се опре. Легнах снощи така и сутринта не бяха мръднали. Много съм доволна.
Имам обикновена маша на Elekom 19 mm, но с нея падат за час, ако ми е преди ден мита косата, освен това са ми нужни час и половина за направата. Като хващам дебели кичури, почти нищо не става и докато завъртя някой друг, вече е паднал. Иначе прави хубави къдрици, но държат с пяна и стилизант при мен. А и когато не е влажно.

# 418
Приятелка фризьорка ми е казвала, че на чиста коса по трудно се задържа прическа. Винаги се правя на другия ден и издържа повече.
Такива вълни могат ли да се направят и с обикновена маша с щипка, само че навиваш кичура като при шиша? Трябва да пробвам.
Аз имам Филипс, на сто години с щипка. Много съм доволна, къдриците държат по седмица, даже като се поотпуснат на 2-3 ден стават по добре.

# 419
Цитат
Такива вълни могат ли да се направят и с обикновена маша с щипка, само че навиваш кичура като при шиша? Трябва да пробвам

Точно така. Стават хубави къдрици.

Общи условия

Активация на акаунт