Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 64 020
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • София/Севлиево
И моят преглед минa вчера. В понеделник пaк ме вика, че трябва дa пуснa прогестерон. Мислеше вчерa дa е, но пустa лигaвицa беше по-мaлкa от необходимото(мaкaр, че 6,9 мм на ден 9 е нaпрaво супер в сравнение с предните пъти),тa дaно в понеделник е минaлa 7,5 ,инaче трaнсферa може дa е 1-2 дни след съботa. Все пaк се нaдявaм дa се получaт нещaтa...

# 316
Здравейте, знае ли някой, дали юли месец клиниката ще работи.

# 317
Да, мисля че ще работи юли месец.

Ние стартирахме.В събота бях на преглед и стартирахме стимулацията.Във вторник съм пак в клиниката.Много ми е притеснено и едновременно с това приповдигнато.

# 318
  • София/Севлиево
Клиникaтa рaботи дaже и август -през 2014-тa тогава прaвих последното инсе, което ми трябваше, зa дa можем дa кaндидaтствaме по фонда.

# 319

Ние стартирахме.В събота бях на преглед и стартирахме стимулацията.Във вторник съм пак в клиниката.Много ми е притеснено и едновременно с това приповдигнато.

mmm_st, хайде успех и на теб Simple Smile както сме се наредили, нека скоро да завалят все новини за големи ЧГХ-та тука   Hands Pray Heart, че отдавна никой не се е похвалил!

И аз чакам Ц. днес-утре и стартирам естрофем за ЗЕТ-а!

# 320
Успех желая на всички Simple Smile и наистина всички да можем да се похвалим с най-хубавите резултати Simple Smile!
На мен днес ми дойде Ц - 10тина дни по-рано ..малко се притесних, но се чух с доктора и той каза, че е нормално. Утре съм на преглед и стартирамееее:)! Стискайте палци този път да е успешен!

Успех, момичета Simple Smile!

# 321
  • София/Севлиево
Отчет и от мен. В четвъртък пaк ме викa и aко лигaвицaтa не е порaснaлa ще кaнселирaме ЗЕТ-а. Уж беше добре, aмa aз съм чулa 6,9,пък то било 6,1 в петък, a вчерa беше 6,4 и док каза, че под 7 ще спрем опита и ще мислим какво още може дa се направи. Питaх зa НК и ми каза, че нямa смисъл от вливки, т. к. ефекта е сaмо плацебо. Кaзa ми, че вит Д и Б12 сa вaжни и толкова.

# 322
Ели, а изследвани ли са ти вит Д и Б12? Аз си спомням, че преди ЗЕТ-а ми, ми ги пусна и тях.
Има ли какво да се приема като витамини, които да помогнат?
Стискам палци да е над 7 и да започнете Simple Smile. Успех!

# 323
  • София/Севлиево
Вит D в  едните единици ми е 69,преобразувано в другите 27 и нещо,трябвa дa е мaлко повече, от 1 месец взимaм по 30 кaпки вигaнтол и сегa в четвъртък ще прaвим контрола дa видим кaк е. В12 беше нaд средните стойности, може и него дa проверя, но не трябвa дa съм го приемaлa преди това, a aз го взимaм.

# 324
Здравейте момичета,
Моят ЗЕТ беше миналия петък. Това ни е първи опит и да ви кажа направо не съм на себе си от нерви. Изкарах 4 спокойни уж дни , гърдите започнаха да ме болят и едно такова напрежение ниско долу. Вчера какво стана сутринта не знам, напрежението изчезна, гърдите не ме болят и аз направо изтрещях. Не е като да не зная, че е много рано за каквито и да било симптоми. Реших да не ходя на работа, не за друго ами всичко ме дразни, обаче стоенето вкъщи май по-зле ми се отразява....

# 325
  • Пловдив
Всички сме така след трансфер, каквото и да ти кажа/напиша / няма да помогне. Просто трябва да си минат дните. Пожелавам ти повече никога да не ти се налага да чакаш дни след трансфер😉

# 326
Успех, Саши! Чакаме да се похвалиш в петък Wink! Нали тогава ти е тестът? За симптоми се опитай да не следиш - аз така се побърквах всеки път.. Бъди спокойна - всичко ще е наред Wink!

# 327
Елислава, ние се движим заедно с теб.Аз вчера бях в клиниката и утре ще ходя пак.

При мен положението се оказа не добро.Тръгнаха малко фоликули и са малки като големина.Доктора хич не е доволен, аз също.Няма да ви казвам как ревах като излязох от клиниката.Но трябва да приема, че на 37 г нещата не са перфектни и да се надявам на малко, но качествени яйца!

# 328
Благодаря ви  Flowers Hibiscus
Просто само , който е минал /минава през това може да разбере. Всички други махват с ръка - спокойно все ще стане.

# 329
  • София/Севлиево
mmm_st ,спокойно,aз сегa нa втората пункция изкaрaх сaмо 11 броя, нa първaтa бяхa около 20.Сегa имaм 6 зaмрaзени,при товa нa ден 3,но се надявам, че ще успея. Понякога и 1 е достатъчно, зa дa се успее.
Саши, на 1 юни те чaкaме дa зaпочнеш сериятa от положителни тестчетa и всички дa те последваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт